Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

onuta ia utrogestan si nospa si stai in pat. si pote ar fi bine sa iti suni medicul..

si eu am avut emotii sambata..si dupa o zi de emotii am descoperit ca de fapt aveam o mica julitura acolo jos..

mie greata imi trece cu bisuiti, portoclae, branza cu rosii si cioco..deocamdata..ca un feeling ca va fi mai rau..

----------------------------------------------
my somebody....

7+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Gagici , am asa o scurgere mai galbuie, m-am curatat in col si sunt niste chestii mucilaginoase parca, unele galbui inchis, stiti ce naibii sunt? Si pe pampers se vede culoarea maro deshis unde s-a scurs utrogest. Sa ma fi zgariat in col cand am bagat utrogest?

Shery +7 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Fetelor multumesc frumos de urari si multa sanatate va doresc si eu la familii si la belusii din burtici.

Ooana e bine ca ti-ai facut pofta cu vin fiert, insa ai grija cu vinul in special daca este fiert si cald, ca iti pune sangele in miscare si poti da in altceva...

Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui romibo

Am nevoie de un sfat. Mi-e foarte frica de sracina extrauterina , avand in vedere varsta (36)Eu am 4 saptamani si 1 zi de sarcina.. Acum 2 zile am facut hcg si a iesit 172, azi am repetat si mi-a iesit 365.In aceste conditii, cu aceste valori, as ptea sa nu ma mai gandesc la extrauterina sau aceasta analiza nu este foarte relevanta ?Astept tare mult sa va dati cu parerea, poate ma mai linistesc. Va multumesc mult.

Valoarea s-a dublat frumos, nu cred ca e sarcina extra, la SEU valoarea creste mai incet. Iar varsta n-are absolut nici o treaba cu SEU-L.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Gagici , am asa o scurgere mai galbuie, m-am curatat in col si sunt niste chestii mucilaginoase parca, unele galbui inchis, stiti ce naibii sunt? Si pe pampers se vede culoarea maro deshis unde s-a scurs utrogest. Sa ma fi zgariat in col cand am bagat utrogest?

Asa am avut si eu cu Maria toata sarcina fara a avea vreo rana sa vreo infectie,eu zic ca nu e nimic

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

buna fetelor...LA MULTI ANI sarbatoritelor si sa va aduca Mosu tuturor multa sanatate pt bebei si pt voi...
voi luati ceva vitamine? mie mi-a zis doc ca daca ma simt obosita, sa iau ceva vitamine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata.
raportez o dimineata vara vomitaturi
sa sper ca totusi va fi bine?

la multi ani sarbatoritelor noastre!

ati avut dreptate cu analizele. am sunat sapt trecuta sa ma programez, au zis ca n-au fonduri. am sunat azi iarasi, mentionand ca-s gravida, si maine am duc la intepat.
acuma, alea speciale nu cred ca se deconteaza, doar la spitalul de boli infectioase..sa vad cat costa si dc am chef sa le platesc sau sa ma intep de 2 ori

Paula 8+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata burtici, sunt atat de amortita, parca a trecut trenul peste mine, l-am sarbatorit pe sotul meu sambata seara si am mai avut si aseara o tura de musafiri, m-am chinuit tare tare sa ma trezesc.
Onutza, capul sus, poate fi o simpla scurgere, cel mai bine ar fi sa-ti sun medicul, te poate linisti:), dar oricum ideal ar fi sa stai cateva zile linistita in patut, niste no spa, utrogestan sau ce alte variante de hormoni iei.
Iti tin pumnii si sa fie totul bine

Alina 5+
gargarita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Asa am avut si eu cu Maria toata sarcina fara a avea vreo rana sa vreo infectie,eu zic ca nu e nimic

Ce ma faceam fara tine Ancuto am zis eu ca tu le stii pe toate, si mai esti si prompta! Ca deja parca aveam un junghi in sg, unu in drepta, si altu la mijloc. Da' de cand am citit post-ul tau mi-au trecut tati ! Ce a primit printesa? A mea lap-top, m-am luat dupa tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Oana, draguta mea...a nu mai bei vinulet ca se formeaza sistemul nervos al copilului si nu e bine sa bei nimic ce contine alchool. Cel putin eu asta stiu. O gura acolo nu e problema dar nu in cantitate mai mare.
Nu mai pot cu astia cu alegerile lor cu tot...

Larisa 7+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput