Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Oana, Peta, Tanti !
Alesia e micuta, nu intelege inca nici de mosu, dar'mite de surori! Am invatat-o sa faca mai-mai la burtic, dar ea se repede sa infiga degetul in buric si chiuie !

Shery +7 si inimioara Alesia (30.10.2007)

FELICITARI MAMICO,sarcina usoara si la termen,frumos face pustoaica dar stai linistita ca fetita mea face 3ani si la fel face!
salutare tuturor fetelor si sper sa va fie mai bine caci loc este destul....

mami +5 de Alexandra 01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community
http://www.onetruemedia.com/otm_site/my_videos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Bey gagici, am bagat si eu o portie mare de cartofi prajiti cu salata de varza murata. Sa vedeti ce bataita luati daca ma fac cat elefantu'! Da' a fost taree...bun
Sheri, felicitari pentru gemeni. Eu cand am fost la eco, a incercat dr Adela Dinu sa imi faca intai eco pe burta. Se uita ea putin. Cica da...se vede sarcina dar dezbraca-te sa fac transvaginal ca mi se pare ca sunt 2. Imi tremurau genunchii...dar la eco trans s-a vazut doar unul si am rasuflat usurata. Nu ca nu mi-as dori mai multi copii....dar mi se parea greu in sarcina. Stiu insa persoane ce au dus sarcina gemelara mai usor ca sarcina simpla! Doamne ajuta!
CarmenAlbu, wow ce crestere...e posibil sa fie si la tine 2!

Edit: eram prin saptamana 30 cred, gravi cu Ale. Si tot asa am mancat o farfurie de cartofi prajiti. Pe atunci aveam si arsuri. Si m-am asezat apoi in pat cu sotul. Era duminica cred. In cateva minunte cartofii au ajuns pe pereti...n-am mai avut timp sa ajung la baie. Saracutul sot...a trebuit sa curete tot. Asa ca acum are o retinere...cand vede ca mananc cartofi prajiti in sarcina.

Larisa 7+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Bey gagici, am bagat si eu o portie mare de cartofi prajiti cu salata de varza murata. Sa vedeti ce bataita luati daca ma fac cat elefantu'! Da' a fost taree...bun
Sheri, felicitari pentru gemeni. Eu cand am fost la eco, a incercat dr Adela Dinu sa imi faca intai eco pe burta. Se uita ea putin. Cica da...se vede sarcina dar dezbraca-te sa fac transvaginal ca mi se pare ca sunt 2. Imi tremurau genunchii...dar la eco trans s-a vazut doar unul si am rasuflat usurata. Nu ca nu mi-as dori mai multi copii....dar mi se parea greu in sarcina. Stiu insa persoane ce au dus sarcina gemelara mai usor ca sarcina simpla! Doamne ajuta!
CarmenAlbu, wow ce crestere...e posibil sa fie si la tine 2!

Edit: eram prin saptamana 30 cred, gravi cu Ale. Si tot asa am mancat o farfurie de cartofi prajiti. Pe atunci aveam si arsuri. Si m-am asezat apoi in pat cu sotul. Era duminica cred. In cateva minunte cartofii au ajuns pe pereti...n-am mai avut timp sa ajung la baie. Saracutul sot...a trebuit sa curete tot. Asa ca acum are o retinere...cand vede ca mananc cartofi prajiti in sarcina.

Vai ce am ras cu cartofii!!!
Si sotul meu e speriat, mai ales ca vrea sa fie total implicat sa-i vorbeasca lui bebe de la inceput, ca noi am decis ca eu sa-i vb romana si el franceza fiind limba lui materna!
Daca ma trezesc noaptea sa merg la toaleta se trezeste si el, sa vada daca trebuie sa ma ajute!
Cred ca daca voi da ceva afara din stomac va lesina ca dimineata am mancat putin panetone si cum l-am bagat in gura am si icnit el s-a albit!
Vedem pe 15 cati sunt desi ma bate gandul sa fac o echo pe furis maine cand impplinesc 6 saptamani fara sa-i spun asa doar sa vada ochiul meu ca etotul in regula!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta_mirela spune:

Citat:
citat din mesajul lui AdrianaSM

si eu iau acifol 5mg de la zentiva tot cu 6 ron, necompensat.

am inteles ca nu se mai da compensat nici elevit,nici centrum materna, e adevarat?

**************************************************************************************
Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) si 4+

si eu tot acifol de 5 mg iau, 6 ron pret intreg.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arissa

Buna fetelor!

Va citesc de vreo doua saptamani, vin si eu sa ma alatur odiseei voastre. Sunt insarcinata in 8 saptamani, UM 07.10.2009, DPN 14.07.2010. Data nasterii mele - 30.03.1975. Mai am o fetita nascuta pe 18.03.2007 (albinuta de martie-aprilie).
Spre deosebire de prima sarcina, acum am avut "placerea" sa cunosc stari de greata, fara . Saptamana trecuta cel putin a fost cumplita, saptamana asta parca e mai bine, dar stau in permanenta cu nodul in gat. Abia astept sa scap de starile astea.
La ginecolog nu am ajuns, a facut doar ecografie la 7 sapt unde totul era in regula, inimoara bate deci e bine.

Ma bucur sa va cunosc, sarcina usoara tuturor, sa speram intr-un drum lin spre aventura din iulie-august.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

bine ai venit, arissa. sarcina cat mai usoara si un bebitz sanatos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Am verificat si a venit gazullll
MA duc sa-mi fac pofta.....,

Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf

mai, sunteti fantastice cu cartofii prajiti. eu deocamdata am poftit doar la bomboane rafaello. l-am batut pe sotul meu la cap sa imi cumpere, mai ales ca eu nu gaseam la kaufland de cata ori mergeam la cumparaturi. da s-a rezo;vat si m-am linistit.
maine facem 5 sapt. suntem bine si doamne ajuta sa fim in continuare. tre sa vb cu doctorita, sa mergem sa ne vada si sa vb cu ea.

va pup dulce.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Acum vin de la eco, am gemeniiiiiiiiii !
Vai de capu meu!

Acum inteleg de ce aveam asa retentie mare de apa!
Ma duc sa dau de papa la copii!
Beluito, modifica si la mine in prima pagina, sarcina gemelara cu fete, stie je !

Shery +7 si inimioara Alesia (30.10.2007)

succes si sarcina cat mai usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Carmen, e f bine sa fie implicat. Doar sa nu il lasi sa mangaie f des burtica pentru ca nu e voie. Mangaierea si atingerea burtii genereaza contractii.
Si tati al nostru e foarte implicat. Si la Ale a fost asa si vreau sa va zic ca de cand am adus-o pe Ale de la maternitate el i-a facut baita, el curatat ochi, buric etc. El o adormea. Eu eram cu tzatzi si ajutor la baita atat. E drept si ca ma durea epiziotomia. Si a ramas la fel de implicat si o iubeste enorm pe fi-sa. De exemplu acum Alexia e la bunici la Focsani si al meu sot ma mornaie in fiecare seara ca ii e dor de fata, ca uite jucariile, ca uite hainutele etc. Ma innebuneste...ca doar e plecata de 2 zile.
Acum citim in fiecare joi ce isi mai face bebe mic in saptamana care vine..bebe mica...adica fetita lui mica, se intelege...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

buna seara proaspete posesoare de burtici!
in primul rand sa aveti o sarcina cat mai usoara si mai placuta,sa aveti bebei sanatosi si la termen(si papaciosi)

in al 2-lea rand,vin si eu cu o rugaminte la voi:
sa ne acordati si noua un votic aici

multumim mult

arwen9229+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

salutare, sper sa mai fie loc :) .
tocmai ce mi-a adus mosul cadou un test cu doua linii.
Nu am fost inca la doctor, ma programez pt. saptamana viitoare. UM 5 noiembrie, deci avem cam 5 saptamani.
Emotii mari de tot, e primul si a fost foarte, foarte asteptat(am pierdut o sarcina incipienta in vara, imi tin pumnii singura sa nu se repete experienta).

Mergi la inceput