Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
tanti spune:
Sheri o sa vezi ca va fi bine si ii duci la termen, trebuie sa fim optimiste .Si eu am avut probleme(eu am fost operata de chisturi-endometrioza) si toti dr mi-au zis si mie de FIV dar uite ca a venit bb fara FIV si primul si vad ca si al 2, ca si tine presimt ca o sa stea acolo cu toate problemele care le-am avut la aceasta sarcina.
Deja m-am obisnuit la 1 saptamana si jumatate am avut probleme sangerari sau scurgeri maronii si fara sa fac cine stie ce efort
Ce zice fetita ta de bebelusi?ca al meu este inebunit de abia asteapta sa vina si nu accepta decat fetita, ma amuza atat de tare zice sa ii opresc si la fetita servetele umede, ca fetitei ii face loc la el in pat si o tine in brate
Andrei 11.02.2006 si 10+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
tanti spune:
Peta si mie dr mi-a zis ca pot sa iau paracetamol, doar ca eu l-am luat cam tarziu dupa ce am facut febra, eu am racit de 2 ori pana acum,incearca sa te treatezi cu multa vitamina c si ceaiuri caldute, mie mi-a dat eferalgan care are si paracetamol si vitamina C, sa nu luati paracetamol sinus
Andrei 11.02.2006 si 10+
Sheritra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 carmen poate ai si tu gemeni ![]() sheri cum ai gasit loc liber la eco la cmu asa repede? ai platit ceva? ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() ![]() ![]() |
M-am bagat pe regim de urgenta, am tipat la ei de dimineata si s-a rezolvat
![](icon_smile_big.gif)
Shery
![](gravida.gif)
![](zana.gif)
Sheritra spune:
citat din mesajul lui peta Sheritra - felicitari ce veste...sa ai gemeni...super, si eu imi doream gemeni, ca m-am tot chinuit sa raman, si ziceam ca daca tot am ramas, macar sa ma "asigur" cu doi... eu cred ca am racit ca nu ma simt prea bine...mie doc mi-a zis ca pot lua fara probleme paracetamol, dar eu parca am o frana...voi ce stiti, e ok sa iei paracetamol? |
La Alesia am luat paracetamol, nu-i problem, dar simplu nu sinus! Decat racita mai bine un paracetamol si multa lamaie!
Shery
![](gravida.gif)
![](zana.gif)
Sheritra spune:
Oana, Peta, Tanti !
Alesia e micuta, nu intelege inca nici de mosu, dar'mite de surori! Am invatat-o sa faca mai-mai la burtic, dar ea se repede sa infiga degetul in buric si chiuie !
Shery +7 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Peta, eu am trecut deja de o gripa, m luat oscilococcinum ( e un antiviral f. bun), conform prospectului, ceai mult, vitamina c, cam atat.
Am citit prospectul la paracetamol, din cate am priceput eu e contraindicat in sarcina, dar, daca treci cu temperatura de 38 de grade, atunci se complica treaba, eu personal nu am luat, stiu ca medicii permit paracetamolul simplu, dar multumesc lui DD mie mi s-a oprit temperatura la 37.9. Sper ca nu te-am incurcat mai tare.
Sanatate multa
Alina 5+
gargarita
peta spune:
paracetamolul sinus de ce nu e bun? osa incerc in prima faza sa iau oscilo si daca nu imi trece iau si paracetamol...sotul meu e foarte stresat sa nu fac gripa porcina, ca a gasit el un articol, ca e fatala la gravide...m-a innebunit ...n-am eu atatea temeri si stres cat are el...
Sheritra cred ca te-am mai intrebat o data dar am uitat ce mi-ai raspuns...tu la cine mergi la CMU?Ca as vrea si eu sa ma duc, dar in centrele din enescu sau la televiziune, ca mi-e aproape...am vazut ca au o doctorita alina craciun, ma gandeam sa incerc la ea...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Paracetamolul sinus e mai indicat pt sinusuri infundate, are in plus si alti excipienti si nu mai face parte din clasa alte analgezice usoare, paracetamolul simplu e un antitermic bun.
Dar tot ce are compusi chmici sintetici si poate fi evitat (prin inlocuirea cu ceaiuri de fructe cu lamaie sau produse farmaceutice permise si gravidelor) e bine sa fie evitat
Alina 5+
gargarita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
Alina, pentru constipatie mie mi-a dat doctora sa iau ulei de parafina. O lingura pe zi; la mine chiar isi face treaba. Nici la mine nu au dat rezultat alte metode. 9+
Vine bebe!
Sheritra spune:
citat din mesajul lui peta Sheritra cred ca te-am mai intrebat o data dar am uitat ce mi-ai raspuns...tu la cine mergi la CMU?Ca as vrea si eu sa ma duc, dar in centrele din enescu sau la televiziune, ca mi-e aproape...am vazut ca au o doctorita alina craciun, ma gandeam sa incerc la ea... |
Eu imi facusem programare la Bechir, dar astazi am nimerit la Luis Mendez, super doctor, calm si sta f mult cu fiecare pacienta, mi-a placut enorm, l-am intrebat daca ma accepta avand in vedere ca-s pacienta altui dr, si a zis no problem, asa ca mi-am facut programarea viitoare la el si am anulat-o pe bechir! Si este in Enescu!
Shery
![](gravida.gif)
![](zana.gif)