Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

ce am mai ras la faza cu cartofi.

Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

salutare, sper sa mai fie loc :) .
tocmai ce mi-a adus mosul cadou un test cu doua linii.
Nu am fost inca la doctor, ma programez pt. saptamana viitoare. UM 5 noiembrie, deci avem cam 5 saptamani.
Emotii mari de tot, e primul si a fost foarte, foarte asteptat(am pierdut o sarcina incipienta in vara, imi tin pumnii singura sa nu se repete experienta).

Bine ai venit printre noi, sarcina usoara si fara probleme de aceasta data. Sa ne dai datele complete pentru listutza : U.M., DPN si data nasterii, plus ca sa apari in timp real scrie repede vreo 11 mesaje ( adica inca 5) ca sa scapi de moderare.

Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Pufescu bine ai venit, si o sarcina cat mai usoara!
Lari cu mana pe burta e mai greu ca el doarme cu mana pe burta mea, o sa-l dezvat dar aseara deja se plangea!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Fetelor, mi-ati pus un zambet larg pe fata.
Pentru ca am mai avut sarcini, dar fara reusita, noi ne spuneam ca poate o sa ma simt rau, dar n-o sa ne para rau, cat timp burtica e bine.
Dar acuma sotul meu se sperie cat de putin mananc si umbla cu bucaturica dup mine.. Parca sunt un copil razgaiat. Acuma sunt in asentimentul tuturor copiilor care sunt obligati sa manance. Exagerez, dar cateodata as face schimb de stomac cu el doar ca sa vad cat reuseste sa inghita.

Alina 5+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

M-a durut burta azi noapte si m-am trezit cam speriata, am mai avut ceva junghiuri in timpul zilei si am sunat imediat la cabinet. Am mers la medic desi am zis ca nu ma mai duc val vartej.
Am mers la cabinet si doftoreasa ne-a spus pentru prima data cand raman inarcinata ca e ok. . Suntem fericiti. Ne-a mai adaugat cate ceva, aveam inainte 4 utro, acuma am si 2 duphaston si trebuie sa fac rost de progesteron injectabil, dupa ce fac rost de el vedem si cum il luam. Dar avem poza cu ceva mic, dar frumos, parca seamana cu tati.

Alina 5+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Bumblee, pentru poza, eu fac si eu ca voi cartofi prajiti, m-am abtinut eu dar nu mai pot asta va fi cina mea, si ca sa nu ma simt vinovata i-am facut in ulei de masline!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Seritra felicitari pentru gemenii, tinem pumnii sa fie sanatosi si la termen
si eu am avut gemeni la prima sarcina, dar numai unul a rezistat pana la capat

paracetamol se ia in sarcina, chiar trebuie sa tratezi racelile sa nu se agraveze sau sa nu cumva sa apara complicatii la plamani, eferalgan este iarasi permis, strepsils, osscilo, homeovox (pentru tuse), picaturi de nas pinosol (din plante, chiar desfunda nasul), daca apare tuse mai urata se ia brohexim (parca asa se numeste)

eu am tot felul de pofte in sarcina asta, dar sunt asa mai rustice gen varza, intr-o seara puteam sa jur ca cineva gateste in casa la mine mancare de cartofi, mancaruri gatite poftesc din alea taranesti, grase, ieri am bagat 2 farfurii de varza calita si apoi credeam ca plesnesc

Peta intrebai de dr Craciun Alina, eu merg la ea, este intr-adevar o tipa super ok, mergeam la ea inainte de sarcina si mi-a placut, m-a incurajat foarte mult acum cand am primit vestea celor 2 liniute, pot spune ca a avut un rol decisiv in consolidarea deciziei mele, dar are un inconvenient, este foarteeeee ocupata, de cand am ramas insarcinata eu nu am reusit sa fac nicio programare la ea, am mers asa la risc si am asteptat p-acolo, acum sunt in dubiu, nu stiu daca o sa ramana dr mea pentru simplu fapt ca e foarte ocupata, mai studiez piata

ma terceti si pe mine in listuta, please
UM: 1.10.2009, DPN 8.07.2010, data nasterii 14.10.1981 + Robert C-tin (19.09.2008) dr Mirela Moarcas, Municipal

paractamol sinus are o componenta antialergica si asta poate provoca cheaguri pe placenta si alte efecte de genul dilatarii vaselor de sange (asta mi s-a explicat saptamana trecuta la CMU dupa ce am luat vreo 3 pastile fara sa stiu ca nu e voie)

9s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Felicitari Sheri! Ce mult imi doresc si eu 2 bebei. Sotul meu vrea 2 copii dar nu deodata... zice e ca e mai bine pe rand
Maine sper sa ajung la eco!
pe toate mamicutele!

8+

Poze

Strumphuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Neatza, fetele! Hai, trezirea!
Eu am avut un soc de dimineata...nu ma mai incap pantalonii la burta si le trasesem doar un pic fermoarul, mama zice "unde te duci tu asa cu pantalonii aia, nu vezi ca iti cad?" zic "si ce daca, eu ma fac de ras, nu tu, daca raman cu ei in vine". Asa ca azi trebuie neaparat sa imi cumpar pantaloni de gravi...
Mama stie ca imi plac cartofii prajiti si mi-a facut de dimineata, sa plec cu burtica plina la munca. Deci deja incep sa iau proportii...cred ca o sa ajung o balena in curand

Alina, 9+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Alina, da e bine sa iti iei pantanloni de gravi si sa nu strangi burtica cu pantalonii vechi. De acum incepe sa creasca din ce in ce mai repede burtica! Cu atat mai mult daca la munca stai pe scaun...
'neata si de la mine!
Azi ce mai mancam suratelor?

Larisa 7+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput