Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 20
mitumac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dastefa bna dimineata cred ca sunt cea mai matinala azi asa ca am pregatit o pt doritoare sau un ceiut, un lapticcand am deschis calculatorul chiar m-am gandit la tine Andre_lina-oare ce mai faci si cand ai sa ai puterea sa intri pa la noi povestea voastra e simpla dar emotionanta ptr noi cele care am trait alaturi de tine momentele unice din noaptea sf Andrei sa fiti sanatosi in primul rand si sa va gasiti echilibrul in trei.M-a bucurat nespus faptul ca tati a fost alaturi de voi in acele clipe pe ami si pe Tudorel cel cumintel mitumac sa fii sanatoasa ,sa ai o nastere usoara si un bb sanatosMihaela 32+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria creste burtica |
Multumesc....si voua la fel...
si
pentru toata lumea
30
mitumac spune:
Bravo Andre_lina....sunt incurajante cuvintele tale...ai dovedit ca esti o adevarata mamica....sa va traiasca bebele si sa fiti sanatosi.Speram sa iti urmam sfaturile, cand vom ajunge si noi la momentul crucial...in special cel legat de stapanirea de sine...si sa avem parte de medici buni....
30
mamidepuiuti spune:
mitumac
LA MULTI ANI! si un bebe sanatos,frumos,cumintel si papacios! nastere usoara!

bine ai revenit andre-lina!!!
ne bucuram ca sunteti bine toti trei! 

multi pt bb patriotul nostru ...
cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
34+
www.flickr.com/photos/ br / 43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
AMR 5 sapt 
mitumac spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti mitumac LA MULTI ANI! si un bebe sanatos,frumos,cumintel si papacios! nastere usoara!![]() ![]() bine ai revenit andre-lina!!! ne bucuram ca sunteti bine toti trei! ![]() ![]() multi pt bb patriotul nostru ...cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 34+ www.flickr.com/photos/ br / 43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze AMR 5 sapt ![]() |
Multumesc de urari....asemenea
30
cris_mario spune:
neata si de la noi...si multi 
la multi ani mitumac,sa fii sanatoasa,fericita si sa ai un bebe sanatos si mancacios

am ramas pe la pag 15,revin
Andreea
28+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
roco...de ce spui ca bb tau este mic? cu asa greutate? al meu la 33 sapt avea 2080 gr si dr a zis ca e ok...
... nu toti bblusii se nasc cu 4 kg... 

cornelia,mami de
34+
AMR 5 sapt 
mamidepuiuti spune:
nu ne face nimeni capitol nou? dau martipan buuun.....
![]()
![]()
![]()
cornelia,mami de
34+
AMR 5 sapt 
cris_mario spune:
roco,sa dea Doamne Doamne sa fie bine,orikm mie greutatea lui bebe mi se pare ok
andre_lina,
ca ti-ai facut timp sa ne scrii...si ce poveste incredibil de emotionanta
...felicitari ptr tot curajul de care ai dat dovada si felicitari ptr felul in care ai povestit totul ca sa incurajezi viitoarele nasteri

...vorba aia JOS PALARIA in fata ta 
...iar dulceata aia mica
..off ce sa mai zic sa fie sanatos si sa te bucuri de el
Andreea
28+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lorex spune:
Andrelina, m-ai facut de mi s-a ridicat parul pe corp si a ramas asa pana la finalul povestirii ![]()
Va doresc numai bine!! si eu abia astept sa-mi tin puiul in brate!

Pup bebe, patriotul nostru
dulceatza mica!
Roco, tin pumnii pentru tine si bebe, care e "bine facut" pt varsta lui, deci nu-ti mai fa probleme. Daca a lui andrelina e bebe patriot, al tau o sa fie bebe campion! 
27+ ....9 kile

AMR....25 de zile pana la urmatorul eco ![]()
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album
Andre_lina spune:

pe toate. Profit ca doarme (e f cuminte inca) si pun niste poze... vedeti la semnatura.
PUPAM 
Andrelina, MAMI DE
Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT

pt doritoare sau un ceiut, un laptic
Daria-Stafania-16.11.2006