Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 21
cris_mario spune:

andre_lina...doamne cat e de frumos si de dulce....offf..cred ca te topesti toata langa el

Andreea
28+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Andre_lina![]() pe toate. Profit ca doarme (e f cuminte inca) si pun niste poze... vedeti la semnatura.PUPAM ![]() Andrelina, MAMI DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 saptDoamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile! primele poze poze burtica toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT |

parca e o papusica vie!... sa va traiasca!

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
34+
www.flickr.com/photos/ br / 43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
AMR 5 sapt

arwen92 spune:
neatza si de la noi!

andrelina-m-au trecut emotiile citind povestea ta.
si ce 

bb frumos ai

ptr bebe si un buchet mareee
ptr mami
28+s cu
Darius-Matei
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
arwen92 spune:

fetelor,am si eu o problema care m-a tinut treaza mai toata noaptea

la ultima eco bebe era bine...si cu capul in jos,aseara am descoperit ca s-a mutat

sta cu capul in partea stanga si picioarele in dreapta...nicidecum nu mai este cum era la eco

.nici nu am putut sa dorm ca pe spate amorteam iar pe-o parte nu am vrut ca nu stiu sigur unde este capul(stanga sau dreapta)si mi-e teama sa nu-i fac ceva rau daca dorm pe el

...ce pot sa fac???eu luni merg la dr sa vad ce si cum,dar pana luni

28+s cu
Darius-Matei
cris_mario spune:
arwen..si la mn la ult eco bebelina era intoarsa...si akm o simt de 3 zile exact asa cum spui tu...la noi sarcina este inca mica,are timp sa se intoarca nu te ingrijora
Andreea
28+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
mariucasara spune:
mitumac
la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun.
Andre_lina felicitari pentru bebe frumos
, felicitari pentru curaj, si felicitari pentru felul in care ai povestit. Un brat de 

pentru amandoi.
arwen92 de unde stii ca ala e capul si nu fundul? Ca la palpare nu se deosebesc. Iar piciorusele pot fi oriunde. Poate sa loveasca la fel cu cotul, calcaiul sau genunhiul.
Daca nu dormi pe burta nu poti sa il ranesti ca el se retrage unde e mai mult loc.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
32+
Sebastian Petru
arwen92 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara mitumac la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun.Andre_lina felicitari pentru bebe frumos , felicitari pentru curaj, si felicitari pentru felul in care ai povestit. Un brat de ![]() ![]() pentru amandoi.arwen92 de unde stii ca ala e capul si nu fundul? Ca la palpare nu se deosebesc. Iar piciorusele pot fi oriunde. Poate sa loveasca la fel cu cotul, calcaiul sau genunhiul. Daca nu dormi pe burta nu poti sa il ranesti ca el se retrage unde e mai mult loc.![]() Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru |
tocmai ca nu stiu sigur unde este capul si mie teama sa nu care cumva sa dorm pe el...
deci pot sa dorm pe o parte?poi si daca (din intamplare)pe partea care dorm sta caputul lui?nu-l ranesc?nu pateste nimic???nu-l doare?
28+s cu
Darius-Matei
arwen92 spune:

mutimac 

sa fie sanatoasa si laptoasa
si sa ai parte de bebe sanatos,papacios si voinic
28+s cu
Darius-Matei
mariucasara spune:
Nu-l doare ca fuge el unde e spatiu. Plus ca e protejat de lichidul amniotic care urmeaza gravitatia si se aduna in partea cea mai de jos a burticii. Poti sa dormi pe o parte si sa iti sprijini spatele cu o perna mare. Deci nu dormi nici pe spate nici pe o parte, dormi cumva intre...
Eu am intrebat ca la un moment dat la prima sarcina puneam pariuri cu doctorul care e capul si care e fundul si ma gandeam ca daca el nu stia exact fara eco, noi nu prea putem sa ne dam seama. Sper ca nu te-am suparat
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
32+
Sebastian Petru
Beatrice1982 spune:
LA MULTI ANI MITUMAC!!!!!
andrelina

m-au cuprins toate emotiile, prca as fi trait eu in locul tau nasterea..................
superb......ce sa mai spun....incurajatoare cuvinte, si parca nici nu mi-e asa dr feica de nastere, cum te-am auzit...........
felicitari pt bebe patriot.....e un frumos si un dulce..................
il pup si pe tine la fel.....
ai grija de voi............
si asa cum ai zis ca emrita sa treci prin atatea incercari, pentru ca trec toate si ramai cu cea mai scumpa si draga fiinta din lume.....Tudor.............
sper sa scapi de hemoroizi........si sa fiti bine sanatosi amandoi:)
va pup!!!
dastefa............ai dreptate, o sa ma informez, in caz de necaz..............
mersi mult:)
Poze
Bea
34+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!