Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 18
roco1617 spune:
Buna seara fetelor ,
Abia am revenit de la spitalul horor .Am fost internata de miercuri cand am fost la ecografie .
In continuare probleleme de la colestaza asta .....analize cu rezultate proaste 

............la ecografie bebe e dezvoltat oki insa are la 34saptamini doar 2340kg ........ei zic ca este bine insa eu nu prea sunt convinsa .
Acum am revenit si sunt frinta nu am reusit sa dormim acolo un minut am asistat la aproape 30 de nasteri in aceste zile .
V apovestesc mai multe miine .Trebuie sa ma trezesc foarte dimineata merg iar la spital pt monitorizare si ma bag la somn.
Va pupik ,
Roxana
34s
Alexandru - Tudor
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arwen92 mai fetelor,dopul asta are o culoare anume?ca si eu am avut pe chilotei intr-un timp bucatelemicute gelatinoase cu "firicele"de sange??? 28+s cu Darius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! |
Fetele zic ca e alb dar nu intotdeauna are firisoare de sange.

33+
cristies spune:
| citat din mesajul lui roco1617 Buna seara fetelor , Abia am revenit de la spitalul horor .Am fost internata de miercuri cand am fost la ecografie . In continuare probleleme de la colestaza asta .....analize cu rezultate proaste ![]() ![]() ............la ecografie bebe e dezvoltat oki insa are la 34saptamini doar 2340kg ........ei zic ca este bine insa eu nu prea sunt convinsa .Acum am revenit si sunt frinta nu am reusit sa dormim acolo un minut am asistat la aproape 30 de nasteri in aceste zile . V apovestesc mai multe miine .Trebuie sa ma trezesc foarte dimineata merg iar la spital pt monitorizare si ma bag la somn. Va pupik , Roxana 34s Alexandru - Tudor |
Sa ai somn usor si sa vii acasa repede!
Sanatate multa.
33+
cristies spune:
Noapte buna de la mine. Cred ca sting si lumina ca sa facem economie, la cat de slaba activitate e...
Somn usor!
33+
Tanaion spune:
Nicolcris

Si pentru ca e deja 5 dec mitumac

Sa fiti sanatoase, fericite, bebeii sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii.
Am fost si eu la dr si vestea buna e ca nu pleaca de sarbatori si mi-a promis va veni oricand ma apuca marele eveniment, dar ca spera sa ajung in ianuarie. Mi-a zis ca peste doua saptamani cand voi fi in 36s sa mai fac o eco si sa ma vada din nou. Mi-a mai sspus ca sa-mi iau gandul de la nastere naturala din cauza fibroamelor. Si ca sa mai iau medicamentele contra contractiilor pana in 36s.
Nikole, Alexia ma recunosteam in ce povesteati voi, noroc ca suntem la al doilea bebe ![]()
M-am distrat cu sexul, ca ce sa fac ma distrez si eu cu povestile ca in rest am si uitat ce-nseamna. Zic ca m-am distrat dar cred ca cuvantul e invidiat. Waauuu cris_mario,al3csa zilnic, imprtiti podiumul in odiseea noastra.
Alexutzza,legat de celulele stem am mai scris acum vreo doua capitole ca am studiat diferentele intre cele 3 firmesi si la CMU e cel mi scump, la Cord Blood Center cel mai ieftin. Biogenis e mai scump decat Cord Blood Center, au o reducere daca platesti cu un card de credit, dar tot iese mai scump ce vreo 5 mil. Ca si avantaje pe care le-am vazut eu la Biogenis e ca sangele este pastrat la un spital de stat din Polonia care in caz ca firma Biogenis dispare continua contrctul. Si am zis ca fiind un spital de stat mai bine imi iau risc pe termen atat de lung pe stat decat pe o firma particulara ca in cazul CBC. Ar mai fi si alte diferente, nu foarte mari de ex la Biogenis nu tb tinut sangele dupa recoltare la rece are un termen in care ei zic ca se incadreaza cu transportul in Polonia, in care nu e necesr pastrarea la rece. In plus mai au si serviciu non-stop in caz ca nastem de sarbatori sau noaptea.
Mai vad, inca nu am incheiat contractul.
Mariucasara ce frumos cu pictatul globurilor, ca poti personaliza la fiecare cu ceva haios.
Noapte buna fetelor, cred ca am ramas singura in schimbul 3.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
34+ 
sagetutza spune:
Neata fetele!
La multi ani Nicolcris si o sarcina la termmen cu bebe sanatos... scuze de intarziere...
La multi ani Mitumac... Toate cle bune si tie si sanatate multa.
va pup pe toate...
mai vb.
33+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
ale1212xa spune:
sagetutza nu ai somn? deja vrei sa ne dai desteptarea?![]()
-----------------------------------------
32+ cu
Dragos-Andrei
sagetutza spune:
am schimbat si semnatura...
eu cred ca uinceps a resimt oboseala acumulata in ultimele 2 sapt, asa ca vreau s amaodihnesc..
in plus se inrautatesc si la mine celelalte simptome de sarcina avansata......
asa ca va pup.... si noapte buna...
34+
sagetutza spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa sagetutza nu ai somn? deja vrei sa ne dai desteptarea? ----------------------------------------- 32+ cu Dragos-Andrei |
nu .... ale stai linistita... acum fug la nani..
34+

Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!