Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mersi mult catalutza.................
sunt angajata..........
cererea se depune dupa nastere...daca trebuie cerificatul, nu?

Poze
Bea 34+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

eu m-am trezit mai devreme cu ceva asemmanator cu ce descria Mariucasara-fragmente de dop gelatinos?!?!-poate ca nu dar aparitia e noua si mi-a bagat frica in suflet
asta ca tot ma laudam eu ca mi-e asa bine

arwen parca ne-am inteles-si eu am facut azi cornulete cu nuca si dulceata.Pt cine pofteste cu cea mai mare placere

Cris_dogorel-ai avut azi un chef de palavragit de numa
adevarul ca dupa ce vin puiutii ne scade sigur apetitul..de vorbit

Mihaela 32+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mihaela, ai grija ca nu e de joaca daca pierzi din dop. Odihna cat mai multa la patutz si multa grija.

Acum 33+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Ma duc si eu in patutz ca maine avem o zi tare plina si in plus Arthur imi da niste picioare in oasele de la bazin de nu mai pot.

Noapte buna cu mult somnic.

Pupici

Acum 33+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 7 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Ai doua iubite........

Olanda: Ai doua iubite.Te poti insura cu amandoua.Ele se pot casatori intre ele.
Turcia: Ai doua iubite. Una iti face mancare, una iti spala rufele, una iti calca hainele si una le supravegheaza pe celelalte. Chiar vroiai sa te credem ca ai numai doua iubite?
Germania : Ai doua iubite. Ambele blonde.
Mexic: Ai doua iubite. Vin hotii si fura jumatate. Iti mai da vecinul una. Imprumuti trei din barul de vis-a-vis. Vecinul isi ia
partea inapoi. Cate ti-au mai ramas?
Anglia : Ai doua iubite. Absolut superbe. Iar ai baut prea mult..
SUA: Ai doua iubite. Una pe Facebook si una pe Myspace. Nu le-ai vazut niciodata.
Dubai : Ai doua iubite. Placate cu aur.
Cuba : Ai doua iubite. Nu esti deloc Fidel..
Suedia: Ai doua iubite. In IKEA chiar gasesti orice..
Spania: Ai doua iubite. Mai tarziu descoperi ca ele sunt de fapt surori. Putin mai tarziu afli ca tu esti chiar fratele lor mort la nastere. Mai ai un frate geaman desmostenit de catre soacra portarului, care portar nu-si mai aduce aminte nimic din copilarie. Viata ta e o telenovela.
Grecia: Ai doua iubite. Vecinul se cam da la una din ele.
Dimineata te trezesti cu un cal mare de lemn in fata casei.
Mai bine fugi!

Asta cu grecia e cea mai tare

27+ ....9 kile
AMR....25 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

lorex-bancul este luat de la verze.ro???

28+s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Nu stiu , l-am primit pe mail

27+ ....9 kile
AMR....25 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album

Mergi la inceput

mai fetelor,dopul asta are o culoare anume?ca si eu am avut pe chilotei intr-un timp bucatelemicute gelatinoase cu "firicele"de sange???

Mergi la inceput

unde ati fugit toate?
schimbul 3 nu mai este?

Mergi la inceput

asa...ce mi-am amintit...
ieri am fost la o prietena si mi-a aratat filmulete si pozici de la nasterea copilului ei.una dintre filmari a fost cu primele momente din viata copilului(si cea mai emotionanta,la care nu ne-am putut stapani lacramioarele)era fratiorul mamici,cu tati si buni lui bebe pe hol asteptand sa nasca mami(cezariana)si in timpul acesta fratele lui mami filma pe tati si bunica(care erau tare emotionati)apoi dintr-o data se aude plansetul lui bb lor.au bufnit toti in lacrimi...foarte emotionanta filmarea...abia astept sa avem si noi asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

asa...ce mi-am amintit...
ieri am fost la o prietena si mi-a aratat filmulete si pozici de la nasterea copilului ei.una dintre filmari a fost cu primele momente din viata copilului(si cea mai emotionanta,la care nu ne-am putut stapani lacramioarele)era fratiorul mamici,cu tati si buni lui bebe pe hol asteptand sa nasca mami(cezariana)si in timpul acesta fratele lui mami filma pe tati si bunica(care erau tare emotionati)apoi dintr-o data se aude plansetul lui bb lor.au bufnit toti in lacrimi...foarte emotionanta filmarea...abia astept sa avem si noi asa ceva...

Mie mi se pare ca toate emotiile mi le transmit sustinatorii. De aceea evit pe cat posibil sa-i am prin preajma. E ok sa se gandeasca la mine... dar daca ii vad...

D-aia pe mine nu ma astepta nimeni dupa examenele importante (bac, admitere). Sper ca de data asta sa vina sotul pentru ca nu trebuie sa ma concentrez dar in nici un caz tot familionul.

Si daca tot vorbim de examene... eu dupa ce ieseam din sala nu mai tineam minte subiectele. Sper ca si la nastere sa uit la fel de repede durerile. Si sa raman doar cu 10-le in carnet .

33+

Mergi la inceput