Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 16
catalutza81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Vreau si eu sa te stresez Catalutza Poate ma poti ajuta... Am o colega de serviciu care a stat f mult timp in medical din motive serioase de sanatate.Acum ar vrea sa vina la serviciu insa nu rezista 8 ore. Intrebarea mea e daca exista vreo lege care ii da dreptul la program mai scurt de lucru! Multumesc anticipat! ![]() LA MULTI ANI NICOLCRIS ...Multa sanatate, nastere usoara, bebe sanatos, refacere rapida, lapte bun si din belshug (macar 6 luni) si multa armonie! 27+ ....9 kile ![]() AMR....25 de zile pana la urmatorul eco www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album |
E insarcinata? Daca nu, nu prea cred, sincer nu cred. Dar caut. Daca e insarcinata, poate sa ceara sa i se reduca programul de la 8 la 6 ore.
Catalutza
30+
Irina
cristies spune:
| citat din mesajul lui lorex Catalutza...mie nu mi-ai raspuns ... ![]() Si mai sunt suparata pe voi toate din bucuresti ca aveti targ de produse bio la sala palatului ![]() nu mai vb cu voi ![]() ![]() ![]() 27+ ....9 kile ![]() AMR....25 de zile pana la urmatorul eco www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album |
Nu ne mai invidia. A fost si saptamana trecuta... Si daca ai vedea preturile... Daca ma duc iti fac un review la ce-am vazut.
33+
alicredo spune:
mamaaaaa 
ati discutat despre sex si eu am fost la lucru
ce-am ratat!
onitza pana in saptamana 39?uauuuu 

cris_mario in fiecare zi....zici?
felicitari tuturor care inca mai presteaza
alexutzzza multu si tie ptr sugestia cu parfumul!

nicolcriss 

31+ 
cristies spune:
Cris.mario, stiu poneiul (de fapt poneea, ca e roz
)-era in Carefour la un moment dat. Super cadouri.
Alecsa, pentru orice probleme din zona respectiva e bine sa renunti la absorbantele zilnice si sa porti lenjerie de bumbac. Daca nici dupa tratament nu trece atunci trebuie aruncata toata lenjeria si spalata la 90 de grade cea noua. Asta pentru bacteriile normale din vagin. Bacteria pe care o ai tu e normala sau e luata de pe undeva?
Arwen, dupa ce ne faci
cu toate acestea, te astepti sa mai vorbeasca cineva cu tine? Hai poate ca te iertam daca ne dai si din clatite.
Cine ce mai stie de Andre_lina si de Tudor? Eu m-am trezit azi ca am totul cumparat pentru bagajul de spital, dar a zis ea ca tampoanele trebuie facute mai mari... cat mai mari?
Alexutzzza, interesanta placinta. Bafta la eco!
33+
arwen92 spune:
asa...am revenit!sa le luam pe rand![]()

nicol cris 

28+s cu
Darius-Matei
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
arwen92 spune:
cris.dogarel-am luat crema la plic si am adaugat lapte si zahar pudra![]()
28+s cu
Darius-Matei
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
dastefa spune:
eu m-am trezit mai devreme cu ceva asemmanator cu ce descria Mariucasara-fragmente de dop gelatinos?!?!-poate ca nu dar aparitia e noua si mi-a bagat frica in suflet
asta ca tot ma laudam eu ca mi-e asa bine
arwen parca ne-am inteles-si eu am facut azi cornulete cu nuca si dulceata.Pt cine pofteste cu cea mai mare placere
Cris_dogorel-ai avut azi un chef de palavragit de numa
adevarul ca dupa ce vin puiutii ne scade sigur apetitul..de vorbit
Mihaela
32+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
lorex spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui catalutza81
E insarcinata? Daca nu, nu prea cred, sincer nu cred. Dar caut. Daca e insarcinata, poate sa ceara sa i se reduca programul de la 8 la 6 ore. Catalutza 30+ Irina |
Nuu..nu e...ca asa as fi stiut ce tre sa faca.
Ce am facut si eu...
Eu am program scurt din saptamana 10 de sarcina

27+ ....9 kile

AMR....25 de zile pana la urmatorul eco
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album
lorex spune:
| citat din mesajul lui cristies Spor la dansez pentru tine la toate. Cine vreti sa castige? 33+![]() |
Geoana...sau...Base...sau mai bine nici unul

27+ ....9 kile

AMR....25 de zile pana la urmatorul eco
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album

...Multa sanatate, nastere usoara, bebe sanatos, refacere rapida, lapte bun si din belshug (macar 6 luni) si multa armonie!