Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
Nik0le spune:

nicolcriss
Multa sanatate, nastere usoara si bebe sanatos!
cristies, gasesti pe internet emisiunea lui Mircea Badea inregistrata, pe site-ul antenei3 (antena3 ro). N-am stiut ca te apucasei si tu de facut capitol nou...
emanuelle, super hainutele pentru bebe, iar mami e frumusica foc!
KarmenS, bubu, decenuela, cris.dogarel, mariucasara, mult a fost, putin a ramas. Cel putin cu asta ma incurajez eu cand ma apuca nervii ca ma misc ca o baba, ca iau medicamente cu pumnul, ca ma duc la baie de nspe ori...
Si ma mai incurajez cu ceva: ca n-o sa mai trec niciodata prin asta!
Nu mai fac alt copil cate zile oi avea, mi-a ajuns cu varf si indesat. Le invidiez pe cele care spun ca sarcina e cea mai frumoasa perioada din viata si ca se bucura de ea, eu una abia astept sa se termine si sa scap! Chit ca pe urma o sa ma doara altele si n-o sa mai dorm noptile cu anii.
alexutzza, super reteta de placinta, o sa o incerc si eu cand o sa fiu deplasabila si o sa-mi pot lua ce-mi trebuie. Bafta sa rezolvi cu hartoagele pentru banuti!
Fetelor, vad ca ati umplut rapid o gramada de pagini despre
.
Io cand v-am spus ca asta e subiect bun de abordat pentru sporirea activitatii (din pacate numai pe forum), nu m-ati crezut.
Deci asa, catalutza, Ofe, alecsa, evyme si cris_mario... sunt invidioasa.
Vorba alexiei (
), am uitat ce-i aia. 
onitza, imi pare rau ca ai greturi, cred ca sunt si pe fond de oboseala, mi se pare ca esti mamica cea mai ocupata. Sper sa-ti fi trecut pana acum. Am o prietena care trebuie sa nasca din moment in moment si tot asa vrea, natural dupa cezariana, o sa-ti spun cum a fost dupa ce aflu si eu.
alecsa, a facut si sotul tratament? Ca poate d-asta nu trece...
evyme, felicitari pentru intalnirea frumoasa cu bebe!
Nico
de
Isabela si
29+ cu
Irina
al3csa spune:
Nik0le da .. de fiecare data .. A luat niste pastile, 4 la nr (care sa iau toate odata) numai stiu cum se numesc. Si degeaba .. Prima data .. acum nu stiu daca a trecut .. ca nu am ajuns la control. Dar am eu o presimtire asa ... 
29+
Yannis Andrei
Poze
dastefa spune:
alexutzzza interesanta reteta.eu chiar am in casa un aluat de la morarita.Da nu prea am inteles faza cu crestatul-mai recitesc ca am rasfoit la foc automat ultimile 10 pag
cat despre sex- a picat fix la tzanc discutia-chiar ne intrebam aseara daca nu e vreo problema.noi la Daria ne-am cumintit mai devreme dar acum ca ma simt mult mai bine imi e greu sa-mi refuz aceasta placere
eu m-am delectat azi printre altele cu calcatul hainutelor pt Miruna.In general nu ma dau in vant dupa calcat rufe dar cu lucrusoarele astea asa micute parca-i joaca de copil
Mihaela
32+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
cris_mario spune:
Fetele eu am plecat in oras sa iau cadou ptr fetita nasilor(cred ca ei ne vor boteza).v-am spus ca maine ii rupe turta
Andreea
28+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
mariucasara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui al3csa mariucasara multumim ca incerci sa ne ridici moralul, dar noi pana pe 21 dec o sa avem cam 150 ron .. O sa incerc totusi sa fac ceva cadouri .. cat de mici .. ca altfel simt ca nu e sarbatoare si asta ma deprima si mai tare .. Am sa ma duc maine prin kaufland sa cumpar cate ceva sa pun in ghetute 29+ Yannis AndreiPoze |
Sarbatoarea o incepe in sufletele voastre nu neaparat cu daruri palpabile. Si voi veti primi foarte curand cel mai frumos cadou. Daca te deprima insa ideea de a nu face deloc cadouri uite o idee aproape gratuita.
Ai globulete uni acasa? Daca ai acuarele in casa picteaza pe globulete mesaje personalizate pentru fiecare. In loc de acuarele poti folosi oja de unghii, pasta corectoare amestecata cu fard de ochi, etc Important este mesajul venit din suflet.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
32+
Sebastian Petru
mitumac spune:
| citat din mesajul lui evyme Fetele eu tocmai am ajuns de la intalnirea cu bebe Lichid este destul, placenta este anterioara cu grad 2 de maturare. Si i-am vazut putica si outele![]() ![]() Se vedeau atat de bine!!!Merg sa citesc din urma si mai revin 30+[/url] ![]() poze gravi trusou bebe |
Parca la Giulesti urmeaza sa nasti? cu ce medic?
Bravo pt masuratori....
30
evyme spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mitumac
Parca la Giulesti urmeaza sa nasti? cu ce medic? Bravo pt masuratori.... 30![]() |
La Giulesti o sa nasc, cu dr. Anca Moisa. Tu tot la Giulesti nasti, nu? Cu ce dr?

30+[/url] 
poze gravi
trusou bebe
arwen92 spune:
ferele va invit la cornulete cu gem de prune si nuca
mai am 2 tavi de copt si apoi ma bag la pancakes cu crema de vanilie
.dupa ce termin revin si eu in discutii chiar daca nu ma bagati in seama![]()
![]()
![]()

28+s cu
Darius-Matei
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui arwen92 ferele va invit la cornulete cu gem de prune si nuca .dupa ce termin revin si eu in discutii chiar daca nu ma bagati in seama![]() 28+s cu Darius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! |
eee, pai cine rezista la asemenea mita???

io ma bag la clatite. faci tu crema? cum?
Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 7 sapt.!!
mitumac spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui evyme
La Giulesti o sa nasc, cu dr. Anca Moisa. Tu tot la Giulesti nasti, nu? Cu ce dr? ![]() 30+[/url] ![]() poze gravi trusou bebe |
Ai PM!!!
30

.. Am sa ma duc maine prin kaufland sa cumpar cate ceva sa pun in ghetute
Lichid este destul, placenta este anterioara cu grad 2 de maturare. Si i-am vazut putica si outele