Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
cris.dogarel spune:
evyme, ce baiat dotat ai tu acolo. si nu-i nici pudic

da' de ce bate vantu' asa pe aici? toata lumea face treaba, numai eu sunt lenesha?![]()
![]()
Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!
Nik0le spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel evyme, ce baiat dotat ai tu acolo. si nu-i nici pudic ![]() ![]() da' de ce bate vantu' asa pe aici? toata lumea face treaba, numai eu sunt lenesha? Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 7 sapt.!! |
Cred ca da, multa lume face treaba mai putin fetele consemnate la pat (vezi eu). Treaba sau
, stiu si eu... Nico
de
Isabela si
29+ cu
Irina
Nik0le spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel evyme, ce baiat dotat ai tu acolo. si nu-i nici pudic ![]() ![]() da' de ce bate vantu' asa pe aici? toata lumea face treaba, numai eu sunt lenesha? Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 7 sapt.!! |
Si nu, n-am vrut sa spun ca ai fi lenesa. Decat in conditiile in care eu as fi si mai lenesa.
Nico
de
Isabela si
29+ cu
Irina
Nik0le spune:
| citat din mesajul lui arwen92 ferele va invit la cornulete cu gem de prune si nuca .dupa ce termin revin si eu in discutii chiar daca nu ma bagati in seama![]() 28+s cu Darius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! |
Mmmm....
Cum adica nu te baga nimeni in seama? Si eu vreau sa stiu cum faci crema de vanilie! Nico
de
Isabela si
29+ cu
Irina
Nik0le spune:
Referitor la placinta minune a alexutzzzei, imi spune si mie cineva va rog cum se procedeaza cu aluatul de foietaj congelat? Ca am avut grija sa-l trec pe lista de cumparaturi si ma aflu deja in posesia lui, dar e prima oara cand cumpar si nu stiu ce sa fac cu el.
Imi imaginez ca-l las la dezghetat inainte sa-l pun in tava, ca altfel nici nu pot sa-l desfac... Merge sa-l dezghet la microunde? Si mai am niste nelamuriri de incepatoare, alexutzzza, cam cat timp se tine placinta la cuptor si cum sa fie focul, mic, potrivit, tare?
Nico
de
Isabela si
29+ cu
Irina
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui Nik0le Referitor la placinta minune a alexutzzzei, imi spune si mie cineva va rog cum se procedeaza cu aluatul de foietaj congelat? Ca am avut grija sa-l trec pe lista de cumparaturi si ma aflu deja in posesia lui, dar e prima oara cand cumpar si nu stiu ce sa fac cu el. Imi imaginez ca-l las la dezghetat inainte sa-l pun in tava, ca altfel nici nu pot sa-l desfac... Merge sa-l dezghet la microunde? Si mai am niste nelamuriri de incepatoare, alexutzzza, cam cat timp se tine placinta la cuptor si cum sa fie focul, mic, potrivit, tare?Nico de Isabela si 29+ cu Irina |
alexutzza e la eco. eu il las de obicei la decongelat doar pana il pot manevra (pateurile gata facute se pun direct). focul la reteta ei chiar nu stiu, dar la foitaj e d obicei mediu-mare..
nu fac eu, da' vezi ca din gura

Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 7 sapt.!!
danyelana spune:
| citat din mesajul lui evyme Fetele eu tocmai am ajuns de la intalnirea cu bebe Lichid este destul, placenta este anterioara cu grad 2 de maturare. Si i-am vazut putica si outele![]() ![]() Se vedeau atat de bine!!!Merg sa citesc din urma si mai revin 30+[/url] ![]() poze gravi trusou bebe |
Evyme, felicitari pt vestele super despre bebe.
Ce frumos ca i-ai vazut toate alea 
Pupici

Acum
32+ cu bb mic si scumpic
ArthurAMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
alexia28 spune:
citat din mesajul lui Nik0le![]() ! KarmenS, bubu, decenuela, cris.dogarel, mariucasara, mult a fost, putin a ramas. Cel putin cu asta ma incurajez eu cand ma apuca nervii ca ma misc ca o baba, ca iau medicamente cu pumnul, ca ma duc la baie de nspe ori... Si ma mai incurajez cu ceva: ca n-o sa mai trec niciodata prin asta! Nico de Isabela si 29+ cu Irina |
Mi-ai citit gandurile, parca ma descrii pe mine in tot ce spui. Si mie mi-a pus capac sarcina asta, de abia astept sa treaca sarbatorile, sa intru in sapt 37 si ma pun pe treaba, curat, sex,....sa nasc cat mai repede. Te pup.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si
32
prietene DC .

sanatos si la termen....
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
Si ma mai incurajez cu ceva: ca n-o sa mai trec niciodata prin asta!