Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
mitumac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza mitumac interesant plafaru din pasaj de la lipscani, poate ajung si eu intr-o zi! merci 32+ Yannis |
Am fost azi acolo si am cumparat crema Baby calm...cu extract de galbenele si ulei de catina...
am intrebat si de sapun pt bebei....nu m-ai avea acum....mi-a recomandat cel de la Himalaya...sa incerc saptamana viitoare....deci daca nu te grabesti...mergi la sfarsitul saptamanii viitoare sau dupa...
avea si sampon pt bebei....dar nu stiu daca sa cumpar de acum....ma mai gandesc....mai vad pe la voi...
30
cris_mario spune:
evyme felicitari ptr vestile bune de la eco
ofe...mergem,mergem la vot..sigur
..sa te relaxezi.week placut
Andreea
28+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
al3csa spune:
Nicolcris 

sa fi fericita si iubita .. bebe sanatos si nastere usoara 

Alexutzzza si eu am reactii ca si tine referitor la bani .. Ma apuca pplansul asa dintr-o data .. E greu e f greu. Mai ales in perioada asta cand vezi pe toata lumea cum cumpara tot felul de cadouri iar tu .. nimic. Asta este incerc sa ma calmez si sa sper macar la un brad craciunul asta
Evyme felicitari pt vestile bune de la eco 
Ofe_27 chiar crezi ca putem sa le oferim bebeilor ceva mai bun?? Practic astia amandoi au fost candva la putere si nu ne-a fost bn .. so?
Si a fost cineva la targ? La Romexpo ..
29+
Yannis Andrei
Poze
mitumac spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza si ce am mai aflat ieri: Sterilizatoarele de la Avent sunt chiar cele mai bune (ptr cine mai avea dubii) Cosmeticele de copii de la Mustela sunt f bune si bebe e fericit cu ele si mami le utilizeaza usor mai ales nu stu ce sapun soap free care e si sampon (cik are si fara parabeni o gama) Detergent lichid de copii Sano e f bun si miroase f frumu si cu o clatire suplimentara a fost de ajuns, cel putin in cazul mamicii cu care am vorbit Si am mai aflat ca la Euroclinic folosesc nu stu ce coktail de anestezie (nu rahianestezie) ceva si cu epidurala si cu si cu ca dup aia nu te doare nici burta, nici uterul, nici operatia, nici capul nimic. Sunt utili ptr fetele cu cezariana niste chiloti cu talie inalta (nu aia peste toata burta) cik sunt si unii doar cu talie mai inalta (tipa asta i-a luat de la Mothercare) cik iti sustin burta f bine cu operatia si nici nu te jeneaza fix pe operatie si sunt f ok. ...daca imi mai amintesc mai zic 32+ Yannis |
Unde ai vazut detergent lichid pentru copii de la sano??? eu nu am vazut decat balsam pt copii....sigur era detergent? Sano are detergent solid special pt bbe...
30
danyelana spune:
| citat din mesajul lui Ofe_27 Bea, pe mine ma ustura de la clotrimazol doar cand aveam o infectie, dar nu ustura foarte tare, era asa mai mult feelingul ala ca medicamentul lucreaza. Acum nu stiu ce sa zic, suna medicul mai bine! sa treaca repede orice ar fii!La capitolul carucior nu pot sa-mi dau cu parerea pt ca noi il vom primi de la finii nostrii si atunci nu mi-am mai batut capul sa studiez piata. Doar scoica auto va trebui sa iau. Fetele, sa vedeti ce patesc ieri cu o farmacista. Ma duc la farmacie si cer Novothyral (e pentru probleme tiroidiene eu fiind operat de glanda tiroida) iar farmacista ma intreaba in ce doza. Eu stiind ca sunt doar de 100 mg, zic 100, ea zice ca nu are decat de 50. Ok, zic eu nu stiam ca fac si de 50. Imi da femeia 2 folii si vad ca pe folie scrie Novoform (sau asa ceva) si mi s-a parut mie ca sunt un pic altfel descat alea ce le iau eu in mod normal, dar zic in gandul meu ca o fii altfel ambalajul la astea de 50 mg. Platesc si dau sa ies, cand asa dintr-odata imi vine un gand sa cer prospectul. Imi da farmacista o copie dupa prospect si cand l-am luat in mana exact cu ochii pe contraindicatii am fost si acolo scria: Interzis administrarea in sarcina sau daca planuiti sa ramaneti insarcinata. Va da-ti seama ca m-am socat, eu luand deja Novothyral la indicatia medicului de 2 luni. Asa ca o intreb pe farmacista care e faza si va ca asta se face verde la fatza si imediat a scos banii si mi i-a dat inapoi. La care eu : dar care e treaba? Ea: ma scuzati, v-am dat alt medicament, nu avem ce doriti dvs. Cand am ajuns in birou si am intrat pe net am vazut ca medicamentul dat de ea era pt diabet tip2 si alte afectiuni mai grave!!!!!! Va imaginati ce se putea intampla daca luam asa ceva???!!!!! Nu-mi venea sa cred! Bine ca Doamne Doamne mi-a luminat mintea si am cerut prospectul! 30+ Bogdan ChristianLucruri bebitza Poze cu burtica |
Doamne, Ofe

iti vine sa innebunesti cand vezi cat poti fi unii de neglijenti sau mai stiu eu cum sa-i numesc. 
Asa ceva e groaznic, daca nu citeai prospectul.....Acum
32+ cu bb mic si scumpic
ArthurAMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
evyme spune:
Cadouri nu stiu nici eu daca voi lua anul asta... Banutii mei se duc pt bebe si nu stiu cu cat voi mai ramane... Voi incerca oricum sa iau ceva simbolic pt fiecare (pt sora mea am luat deja de la bamboo o rama foto pt 4 pozici, ca ea se plangea ca n-are nici o poza sa-si puna pe polita in living)...
Somn raportam din ce in ce mai prost

Am nevoie de 4 perne asezate in diferite pozitii ca sa reusesc sa dorm confortabil
Cum zice si nicolcris si eu am uneori senzatia de susu neaparat si de fapt fac 2-3 picaturi...
Nici eu n-am stiut ca nu trebuie sa-si dea drumul inauntru... Noi asa am facut
pana acum 
30+[/url] 
poze gravi
trusou bebe
mariucasara spune:
al3csa, alexutzzza cum sa plangeti ca nu aveti bani de cadouri?!??!

Altele sunt lucrurile pentru care merita sa va consumati. Sunt atatea lucruri ieftine pe care le puteti darui celor dragi: ornamente de brad cumparate sau facute de voi, buchetele de vasc, coronite de brad (pe care le puteti face voi). Anul trecut am oferit cadou cozonac de casa productie proprie , craciunite si vasc. Doar Sara a primit un cadou mai consistent.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
32+
Sebastian Petru
danyelana spune:
| citat din mesajul lui Ofe_27 Da, am gasit fotograf, o tipa care face poze, filmeaza etc. la nunti sau diverse evenimente. Acum tot ce trebuie sa fac e sa ma fac frumoasa: tuns, vopsit, epilat etc. Apropo,voi la salon cu ce vopsea v-ati facut? Cu de-aia normala, sau a-ti cerut din aia fara amoniac? 30+ Bogdan ChristianLucruri bebitza Poze cu burtica |
Ofe, eu acum m-am facut cu vopsea normala. Il intrebasem mai de mult pe gine si mi-a zs ca nu e nici o problema.

Acum
32+ cu bb mic si scumpic
ArthurAMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
al3csa spune:
mariucasara
multumim ca incerci sa ne ridici moralul, dar noi pana pe 21 dec o sa avem cam 150 ron
.. O sa incerc totusi sa fac ceva cadouri .. cat de mici .. ca altfel simt ca nu e sarbatoare si asta ma deprima si mai tare
.. Am sa ma duc maine prin kaufland sa cumpar cate ceva sa pun in ghetute ![]()
29+
Yannis Andrei
Poze
evyme spune:
Ofe_27 bine ca te-ai uitat pe prospect, dar farmacista aia cum a putut fi atat de inconstienta sa-ti dea altceva dceta iti trebuia???
Eu mi-am format de mult un obicei si nu iau nici un medicament (chiar prescris de dr) fara sa ma uit pe prospect sa vad ce face si ce contraindicatii si efecte adverse are...
30+[/url] 
poze gravi
trusou bebe