Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
Beatrice1982 spune:
na, ca am schimbat si semnatura...............
oare andrelina ce face?????????????????
Poze
Bea
34+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario cristies,ms frumos..se pare k eu nu am nevoie de cel dinainte..ptr k eu iau doar ca sa fie actele..fiind firma sotului ![]() Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Pai pre si postnatalul sunt platite de stat. Mai bine iei decat sa faci paguba acasa...nu?
33+
lorex spune:
Vreau si eu sa te stresez Catalutza ![]()
Poate ma poti ajuta...
Am o colega de serviciu care a stat f mult timp in medical din motive serioase de sanatate.Acum ar vrea sa vina la serviciu insa nu rezista 8 ore.
Intrebarea mea e daca exista vreo lege care ii da dreptul la program mai scurt de lucru!
Multumesc anticipat! 
LA MULTI ANI NICOLCRIS
...Multa sanatate, nastere usoara, bebe sanatos, refacere rapida, lapte bun si din belshug (macar 6 luni) si multa armonie!
27+ ....9 kile

AMR....25 de zile pana la urmatorul eco ![]()
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album
cris_mario spune:
cristies...da asa este,ai dreptate..eu nu ma pricep deloc la lucrurile astea
Andreea
28+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lucia2000 spune:
Am fost in oras sa legalizez concediul prenatal sa duc la al doilea job si m-am intors cu finet.
2m din ala alb si 2m din ala alb cu floricele.
A fost 4 lei metru.
Mai abeau unul mai grosut romanesc la 11 lei m dar era roz.
32+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622790376667/" target="_blank"> Burtica
al3csa spune:
Buna ziua fetele 
Tin sa va felicit pt activitatea voastra de azi
si app de sex. Bine ca mai vb si voi de asa ceva si ma bucur ca nu sunt singura nebuna care mai face asta in fiecare zi ![]()
. Am descoperit ca sunt mai rau ca inainte. Chiar simt nevoia. Si nu mi-e deloc incomod deocamdata ![]()
.. insa nu stiam chestia cu prez. Eu chiar citisem ceva pe undeva ca sperma este buna pt placenta. Cica are nu stiu ce vitamine
.. Iar mie nu-mi place deloc si nici lui cu prez. Ooof miroase urat.
.. Dar asta este ne sacrificam .. (cred
)
Sunt fericita ca luni fac bradul la munca. Incep sa simt luna decembrie .. Doamneee si ce-mi place 
Ador Craciunul, bradul si mirosul de portocale 

29+
Yannis Andrei
Poze
al3csa spune:
Si inca ceva. Fetele care v-ati confruntat cu tricomonas
ati avut ceva mancarimi jos?? Eu am facut tratament de 2 ori. Prima data ovule si spalaturi. Iar a 2-a ora (ieri am terminat-- numai scap odata de el
) numai ovule si un antibitic. Imi tot curge de jos o secretie inchegata 
groaznic nu miroase. Ati patit si voi asa?? Inca nu am ajuns la dr si sunt tare curioasa. Nu stiu ce naiba sa mai fac ca sa scap de nenorocitu asta de tricomonas 

29+
Yannis Andrei
Poze
danyelana spune:
Nicolcris, am uitat sa te felicit pt minunea de bebe grasun si ma bucur ca ti-au iesit toate super la control. 
Emanuelle, sunt super lucrusoarele pt bebe. Sa le poarte sanatos. 
Alexutzzza, imi pare rau ca nu ti-au dat salariul si din cauza asta nu poti face cadouri. Dar asta nu e un motiv pt a plange in halul asta si mai ales a supara pe bebe Yannis. Hai ia un
si nu te mai gandi. 
Mariucasara, merci pt tabele. 
Mai citesc ca inca nu am terminat. 
Acum
32+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
evyme spune:
Fetele eu tocmai am ajuns de la intalnirea cu bebe
Inca nu s-a intors, dar mai are ceva timp... Avem 1,6 kg si 40cm
Lichid este destul, placenta este anterioara cu grad 2 de maturare. Si i-am vazut putica si outele

Se vedeau atat de bine!!!
Merg sa citesc din urma si mai revin
30+[/url] 
poze gravi
trusou bebe
Ofe_27 spune:
Fetele dragi eu ma retrag spre casa sa fac bagajelul ca plecam la sat.
V-am pupacit si ne vedem saptamana viitoare!
Sa mergeti duminica la vot, ca poate cine stie reusim sa avem pentru puiutzii nostri un viitor mai bun!

30+
Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica