Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
Ofe_27 spune:
Nicolcriss
Sa fii fericita, sanatoasa si iubita! Tot ce e mai bun pe lumea asta sa ti se implineasca si sa ai un bebe sanatos, mancacios si necolicos!
Danasor
si pentru sotu' Nicolae, sa aveti o petrecere frumoasa!
30+
Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
cris_mario spune:
onitza ms frumos 
..ce nesimtit,bine mkr ca nu ai renuntat 
si daca tot suntem la capitolul "stresat catalutza"...ma bag si eu
.....eu pana akm nu mi-am luat medical deloc,este obligatoriu?..imi pot lua direct prenatalul.....? si ink cv,contabilul meu spune k nu e nevoie sa imi iau si zilele de dinainte...ci doar pe cele de dupa ce nasc ...pls

Andreea
28+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
alexutzza, bafta la eco, sa fie totul bine
cris-mario, si tu Brutus?zilnic?

cristies, pai eu sunt mai mult cainele ala care latra, da' nu ... presteaza, poate d-aia am logoreea asta azi.
adevarate sunt catalutza si cris-mario, dupa cum vedem cu toate
onitza, saru'mana mult de ideea cu capitala bucuriei. nu stiam de ea, dar pare super fain de umplut program de we

Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario onitza ms frumos ![]() ..ce nesimtit,bine mkr ca nu ai renuntat ![]() si daca tot suntem la capitolul "stresat catalutza"...ma bag si eu ![]() ![]() Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Nu e obligatoriu sa-ti iei medical.
Zilele de dinainte de nastere sunt bune pentru a te linisti-pregati.
Dar poti sa iei doar dupa...
33+
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza dastefa si eu la fel dorm inca f bine dar adorm ceva mai greu din cauza de dureri de mijloc , spate, sale! Offf tare doare si ma infasor in toate pernele, dar in resl, la fel nu m-am umflat nu mi-a fost rau deloc toata sarcina nu pot sa zic ca ma plang f tare dar de vro 3-4 zile am un dusman ![]() ![]() un pui de hemoroid ![]() ![]() voi aveti? Off la mine e prima oara m-am si speriat cand l-am simtit acolo, dar e bine ca nu e f dureros, cer azi la consult sa imi dea dr o crema si sper sa dispara. |
Eu folosesc cu succes Hemosan, e naturist, ..de la plafar.
27+ ....9 kile

AMR....25 de zile pana la urmatorul eco
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album
nicolcris22 spune:
Apropo de par vopsit eu toata sarcina m-am facut cu noantator....trendy colors....si chiar eram ingrozita inainte de sarcina ca eu ma vopseam lunar...pt ca am cateva fire albe naspa in crestet care ma streseaza.Si le-am rezolvat cu nuantatorul...ma fac cam la 3 saptamani cu un plic.Si parul arata tare bine....cred ca si dupa ce nasc raman tot la nunatatoare desi m-am cam plictist de culoare.
32+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 8 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
Beatrice1982 spune:
pai.....sunt eu optimista, dar nu pot fi o eternitate, cateodata mai simt si morcovul cum intra.....si imi fac cruce si cu limba......![]()
nicolcriss, al meu la 2 kile 800 nu ami innoata frate, caci simt cum se intinde cateodata si numai stelutze vad.....noroc ca vihne craciunul:))![]()
am intrebat si eu pe dr, ca se inroarce?
el ,daa ca e in pozitie buna................
na zic bine.............
cum e cu capul in jos????????
pai cred ca easa cum ai sta si tu undeva intr-o piscina cu capul in jos............si nu cred ca e nasol.......nu????????
ca in apa poti sta oricum..ca nu e incomod:)
Poze
Bea
33+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
nicolcris22 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
Eu folosesc cu succes Hemosan, e naturist, ..de la plafar. 27+ ....9 kile ![]() AMR....25 de zile pana la urmatorul eco www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">album |
Eu inainte de sarcina mai aveam probleme gen hemoroizi, nu stiu sigur daca chiar erau hemoroizi sau altceva dar ma dadeam cu crema de galbenele si in 2 zile eram ca noua.
32+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...AMR 8 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
cris_mario spune:
cristies,ms frumos..se pare k eu nu am nevoie de cel dinainte..ptr k eu iau doar ca sa fie actele..fiind firma sotului
Andreea
28+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
danasor spune:
eu ma voi vopsi pe par cu wella, ca intotdeauna, numai ca ma vopsesc cat mai aproape de sarbatori, plus tuns, sa arat bine si pentru bebe. Nu m-am mai vopsit de vreo 5 luni
32+