Fulgusori (177)- Bravo SHTEPHY!!!
Raspunsuri - Pagina 4
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flosideea buna fetelor.dau si eu buzna pe aici pentru a va spune ca am vorbit cu shtephy ,este ok,se simte bine,are contractii dureroase,dar nu putea sa zica daca sunt regulate,oricum crede ca azi tot ajungea la spital.va voi tine la curent,alaturi de unele fete minunate de aici,atat cat imi va permite bebelusul meu scump!oricum i`am transmis urarile voastre si stie ca ii sunteti alaturi. Draga mea surioara,shtephy,iti urez nastere usoara,sa fiti bine amandoi si sa stii ca ne rugam pt voi!Te iubim mult! shtephysi Iustin Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009) |
Multumim mult pentru vesti. Ii tinem pumnii si suntem cu sufletul alaturi de ea. Abia asteptam sa aflam vestile bune.
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
cosmynik spune:
Buna, fetelor!
Multe dintre voi cred ca nu ma cunoasteti din cauza postarilor mele destul de rare, insa m-am gandit sa va anunt ca maine la ora 11 ma voi interna pentru cezariana. Operatia va avea loc ori in cursul zilei de sambata, ori duminica...DR. care ma va opera se numeste almeria-giorgiana ionescu la spitalul Sf. Pantelimon. Voi avea o fetita care se va numi Emma-Miruna( asta pentru listuta, daca vrea cineva sa ma treaca si pe mine). Am si eu o intrebare: pot folosi supozitoarele cu glicerina de pe acum pentru a evita clisma?
toate mamicile si toate gravidutele!
Cosmina Stanciu, saptamana 38
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cosmynik Buna, fetelor! Multe dintre voi cred ca nu ma cunoasteti din cauza postarilor mele destul de rare, insa m-am gandit sa va anunt ca maine la ora 11 ma voi interna pentru cezariana. Operatia va avea loc ori in cursul zilei de sambata, ori duminica...DR. care ma va opera se numeste almeria-giorgiana ionescu la spitalul Sf. Pantelimon. Voi avea o fetita care se va numi Emma-Miruna( asta pentru listuta, daca vrea cineva sa ma treaca si pe mine). Am si eu o intrebare: pot folosi supozitoarele cu glicerina de pe acum pentru a evita clisma? toate mamicile si toate gravidutele! Cosmina Stanciu, saptamana 38 |
Ne bucuram ca ne-ai dat vesti despre tine. Eu te tin minte... chiar daca scrii mai rar. Iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara, fara complicatii , un bebe sanatos si sa te refaci rapid, sa veniti acasa curand. Poate la scutece ai sa ai mai mult spor la scris. important e ca tu si fetita sunteti bine. Ai grija de voi si sa ne tii la curent cu vestile bune
Hai Cosmynik!!! Hai Emma-Miruna!!!
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE
laviniablaga spune:
RamoC...eu i-am dat Sab Simplex si Debridat pentru crampe...nu stiu daca de la asta s-au stopat colicii sau pur si simplu au disparut ei! Pup...Abia acum am reusit s il adorm pe Raresh...
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
BoboMom spune:
Cosminyk, nastere usoara si sanatate!
Andre, ma bucur ca sunteti bine! E o scumpa Chiara! Cu lapticul incearca sa nu-ti face probleme; vine el. Mai ales acum ca vine tati o sa fii si mai linistita si o sa vina si lapticul. Cred ca toate sau majoritatea ne confruntam cu problema asta la inceput. La mine a inceput sa vina din ziua a patra, iar dupa vreo saptamana chiar nu mai aveam probleme. Acum am pentru o armata de bebelusi, nu doar pt al meu Folosesc in continuare scutul pentru sfarc (nipple shield). Nicholas nu prea vrea fara si nici eu nu am insistat f mult fara, pt ca se enerveaza cand ii dau sanul fara asta pe el. Plus ca ne merge bine amandurora cu el, asa ca nu vad de ce nu l-as folosi. M-a ajutat faptul ca am fost la consultatiile respective pt lactatie. Acum nu ma mai duc, dar le sun pe fetele respective daca am intrebari.
Shtephy
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
laurairina13 spune:
si eu la apel cu una bucata rechinasa pe brate...,revin cu comentarii mai tarziu..
HAI STEPHY!!!!!
HAI BB IUSTIN!!!!
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS
pozici noi cu rechinas
cristina_boc spune:
Buna ziua si de la mine,
Accept cu mare drag o cafeluta, multumesc.
HAI SHTEPHY
Sa ai o nastere usoara!
Andre felicitari pt fetita. Chiara e o scumpa.
Dankutza te astept cu vesti de la dr. Imi trec prin cap si mie o mie de ganduri acum. Eu numai maine am programare la dr si nu mai am rabdare. Oricum am reusit sa trec de 38 de saptamani si ma gandesc ca e OK, chiar daca e mic bebe.
Camy citit povestea voastra, cu multe pauze de plans, ca nu mai vedeam scrisul la un moment dat. Eu sunt mai . Ma bucur ca sunteti o familie puternica si ati reusit sa treceti peste atatea. Sunteti un bun exemplu.
CRIS 38+ , Andrei Cristian
myrella_21 spune:
Buna dragi mamici, va scriu si eu sa va spun ca am nascut un baietel de 4 kg in data de 17 noiembrie, la ora 7:30 dimineata prin operatie de cezariana...suntem bine chiar daca am inceput sa ne lovim de problema colicilor....voi cum va descurcati cu aceasta problema????ca eu simt ca inebunesc incepand de dupa-masa si pana seara tarziu imi vine sa imi smulg parul din cap...
Se numeste Ianis-Stefan...si e lungut a avut 54 de cm...
vias spune:
HAI STEPHY!!!!!!!!!!!!!!!
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE