Albinutze de Mai-Iunie 2009(44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemora

mai fetelor, voi ati mai auzit ca un copil la 6 luni jumate sa accepte suzeta?
a dormit ieri Maia 3 ore neintoarsa cu o suzeta de-am gasit-o intre jucarii si i-am dat-o la misto. i-am dat-o si seara, a dormit lemn de la 10 la 3.
acu sa ma gandesc ce fac: sa i-o las, au ba?
Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Daca as avea norocul asta i-as lasa-o fara discutie. Cred ca i-as lasa sa suga orice, daca asta ar insemna sa doarma iar bine .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

buna fetelor,
am revenit si noi in stup, dupa o lunga absenta si un lung concediu naspa in Romania. Naspa pt ca puiul meu a avut probleme cu burtica mai tot timpul, si doctorii am avut senzatia la un moment dat ca faceau experimente pe noi.Dar acum suntem bine dar nitel sub greutate.Noaptea nu dormim mai deloc, se scoala din ora in ora dupa san si acum suntem la reeducare...sa vedem daca o sa avem si rezultate.In rest singurei doar cu tatii, copil super energic care nu sta mai deloc singur dar ne descurcam.
Pupam tot stupul ca tare dor ne-a fost de voi si incercam sa recuperam cate ceva din urma.

http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc, sper sa o dreg pe Saby pana diseara.

Kiralina, frumos site-ul. Livrarea gratuita e si pentru Ro? Platesti cu card de ro?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna fetelor,

Nu am mai apucat sa intru,soacra mea e in spital,si mai e si un socru de hranit... iar copiii fusera raciti.

LAURRA,eu pun radacina de patrunjel la piureul de cartofi si iese dulce.

ALIC,eu nu dau galbenus,dar mi-a zis o prietena cu fetita de 1 an ca ea da galbenusul cu piure de cartofi,cica se asimileaza cel mai bine (nu am verificat)

ALYNTA,sa-ti traiasca sotul si spor la treburi.

Am vazut si bebelusi frumosi de NUSY,BAMSY,ALIC,DANI,MIRUTA,PICKY,ANKKA,SIMSOF si nu mai stiu

Va pup

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Nicuratze...........multumesc!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Deeeci, ori imi dau eu demisia, ori concediez fata!!!! Nu am mai vazut atata fitzosenie pe centimetru patrat. Ma scoate din minti.

Nemo, multumesc pentru pupici, trimit si io inapoi . Tare faza cu suzeta, as vrea si eu asta. Eu as pastra-o.

Ganesha, welcome back!

Cris, saru'mana de pm. Am uitat sa iti scriu in raspuns ca deja mi-a pus omul niste substrat, unul negru, cica imbogatit cu nu stiu ce. Daca mai bag si eu altul, 4 -5 cm, ar arata aiurea, ca deja sunt vreo 5 cm de substrat.
Elena, sanatate soacrei. Copiii sunt bine, nu? Au scapat de raceala?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

am papat un sfert de galbenus in zeama de supa si putin morcov fiert si am avut succes!

rasfoidc "mama si copilul" am citit ca in luna a7-a este important ca sugarul sa primeasca ficat, carne si galbenus de ou pentru aportul de fier, care-l fereste de anemie; in conditii normale, sugarul are la nastere depozite suficiente de fier pt 3-5 luni; dupa aceea primeste putin fier din fructe si zarzavaturi; acum rezervele sunt insa epuizate si din aceasta cauza este necesar aportul de fier prin carne si galbenus.

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze
ALIC,eu nu dau galbenus,dar mi-a zis o prietena cu fetita de 1 an ca ea da galbenusul cu piure de cartofi,cica se asimileaza cel mai bine (nu am verificat)

Va pup

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Multa sanatate soacrei, ce a patit? Si socrul nu se poate hrani singur?

Parerea mea: nu se amesteca proteine cu carbohidrati nici pentru adulti, pentru ca suprasolicita ficatul. Mai pe intelesul tuturor, fantastica (la gust) combinatie romaneasca de friptura cu cartofi este complet nesanatoasa, la friptura merge salata de legume.
Deci galbenusul de ou l-as da cu legume verzi, sau cu altceva in afara de cartof.

Apropo de cereale: Milupa are 3 cereale bio: orez, porumb si tapioca, fara gluten, foarte bune pentru inceput de amestecat cu legume sau fructe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alic

am papat un sfert de galbenus in zeama de supa si putin morcov fiert si am avut succes!

rasfoidc "mama si copilul" am citit ca in luna a7-a este important ca sugarul sa primeasca ficat, carne si galbenus de ou pentru aportul de fier, care-l fereste de anemie; in conditii normale, sugarul are la nastere depozite suficiente de fier pt 3-5 luni; dupa aceea primeste putin fier din fructe si zarzavaturi; acum rezervele sunt insa epuizate si din aceasta cauza este necesar aportul de fier prin carne si galbenus.

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

O sa tot scriu asta pana ma plictisesc: fier se gaseste mult mai mult in anumite legume decat in carne si ou, la fel si calciu este foarte mult si usor asimilabil in legume, nu in lactate, mai ales procesate.
O sa dau si eu galbenus de ou la fata pe la vreo 8 luni, ficat nu cred ca-i dau prea curand.

Ioana, si noi suntem in top cu fitzele, ne luam de mana si plecam undeva, pe o insula pustie? Sau mai bine pe una populata cu musculosi care sa ne ofere cocktail-uri si sa ne faca racoare cu frunzele de palmier .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Carla, eu nu gasesc deloc cerealele astea cu tapioca...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput