Albinutze de Mai-Iunie 2009(44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

fetelor, copilul meu e topit dupa melodia asta...lasa totul balta cand o vede:
http://cozoplean.ro.im/2009/11/26/piesa-din-reclama-orange-pinguin/

Ioana...cum n-ai avut succesc cu iaurtul de casa? pai eu dupa reteta ta fac...

Cris, ce transport?

Lavi, nu te mai ajunge nimeni!

Ramona, merci!

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!
La multe lunite!!!
bebe Eliza de Cosminica
bebe mic de Tzutzu1984
bebe Vlad Stefan de Ela2001
bebe Andrei de luanaroman
bebe Tiana Maria de iubita_tiana

doarme elementul din dotare

philip, nu e nici o problema ca papa cartofi dulci, asa mi-a zis pediatra, dar ma gandesc ca poate o sa-i accepte si pe ceilalti mai tarziu
dani3lla, uitasem sa-ti zic ca sunt invidioasa ca papa cu atata pofta Denis; cum de reusesti? a mea abia baga cate o lingurita si tbuie sa-i cant mereu
carla, of mititca Saby; multa sanatate! cum de a reusit sa faca? pupici si pentru nesomnul mamiiuitasem sa-ti zic ca si Maya e o vorbareata; de la 2 luni continuu
cris, tare dulcica printesa ta, a mea e mai lenesa la tot, pana si la statul in fundic; sta ce sta si apoi hop pe spate sau pe burta
ely, pupici

apropo, ce o mai fi facand iubita_tiana, ela, cosminica, deea

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cris, Lauraa, multumesc. Era de asteptat sa faca asta, ma intrebam doar cand o sa fie. Ii place sa o imite pe sora-sa si isi suge degetele, mainile (murdare, evident), daca ii zic ceva face impotriva, suge si talpile de la cizme, zilele trecute lingea caruciorul de la supermarket, m-a capiat .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Dani...........astept raspunsul!
Lauraa...............ce frumoasa e grasunica Maya! Eu zic ca acum seamana cu mami!
Cris..............te intrebasem daca poti sa-mi trimiti si mie cativa pestisori, asta in caz ca ai mai multi!

Noi ne pregatim pentru duminica ca e ziua sotului! Bani nu am decat cateva sute,dar apelez la congelator! Nu stiu ce voi face cu cadourile din ghetute pt baieti, dar sunt optimista!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Nuki Nuki (The Nuki Song) Full Version Gummy Bear, incercati asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

alic...binenteles ca astept inca coletul de la cuscra

laurraa...pai stai sa vezi ca o avea indemanare la toate ca atunci stai cu ochii pe ea ca pe butelie,ca altfel o aduni de pe jos

alynta...sigur mama,cati vrei tu ca altfel iau carasi si imi fac ei curatenie in sectorul puilor

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

mai fetelor, voi ati mai auzit ca un copil la 6 luni jumate sa accepte suzeta?
a dormit ieri Maia 3 ore neintoarsa cu o suzeta de-am gasit-o intre jucarii si i-am dat-o la misto. i-am dat-o si seara, a dormit lemn de la 10 la 3.
acu sa ma gandesc ce fac: sa i-o las, au ba?

Bamsy, si karo imi cere sa-i pun "merge iutubu?" gummy bear; ii mai plac - da cautare - gazoon, sunt niste desene tare simpatice si buldum buldum - niste desene turcesti si MUSTI
pana si pitica se uita la ele

Beca, pupici speciali

fetelor, am comandat niste jucarii de la quelle; sunt super multumita de ele! le tin greu pitite ca sa le pun sub brad.

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ioana..............fain cadoul! Sa le placa la fete!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna fetili!
La multe lunite sarbatoritilor de azi, multa sanatate si crestere mare!
Daniella multam fata de cafea, ne-am calmat?
Cris felicitari la tero ca stie ea culorile
Si Rares s-a trezit azi noapte pe la 4.30 si pana la 5.30 sau 6(nu mai stiu cat era ceasu) n-a mai dormitCred ca-l dor si pe el gingiutele din cauza coltisorului ce a iesit!
Alic in alta combinatie nu stiu, doar in supa stiu si eu .Melodia care i-o place la Natalia imi place si mieee, o am pe telefon
.Sper sa nu ne mai ajunga nimeni, singura care am vrea sa fie langa noi este Natalia.Stai sa vezi azi ce de voturi mai primesc amandoi, tre sa dau niste telefoane!
Carla sanatate la Saby!
Cuscra cum e tatal tau?
Va pup!

Mami fericita de printisor Rares Florin

http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/PozeDeLaMallCuFetele#5408534901243000194 - poze de la Mall
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Poze6Luni#5408896925940798658
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
http://luanababymall.ro/concurs/
Votati-l pe Rares la pagina 1! Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Carla multa sanatate Sabinei.
faine melodiile, merci.

eu sunt f incantata ca am facut o mega comanda pe threadless (livrare gratis) Super cadouri de Craciun, numai sa ajunga la timp.

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput