Albinutze de Mai-Iunie 2009(44)
Raspunsuri - Pagina 7
cris_82 spune:
nea mamici cu pici...
LA MULTE LUNITE INAINTE sarbatoritilor zilei
bebe Eliza de Cosminica 

bebe mic de Tzutzu1984 

bebe Vlad Stefan de Ela2001 

bebe Andrei de luanaroman 

bebe Tiana Maria de iubita_tiana 

sa cresteti mari si frumosi

stiti ce face terorista acuma?scoate din cutie cuburile pe culori
si pe bune daca a invatat-o cineva
si aseara a aterizat jos din pat si era nedumerita,nu stia ce s-a intamplat dar cu jucaria in brate![]()
cuscra,baga aicea doza dubla ca fi-tu nu si-a schimbat cauciucurile si n-a mai ajuns la timp la intalnire si mi-a facut fi-mea bucata azi noapte
P.S.azi merg la magazin sa iau lipici![]()

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
dani3lla spune:
LA MULTE LUNITE INAINTE
bebe Eliza de Cosminica
bebe mic de Tzutzu1984
SA FITI IUBITI SI FERICITI
cuscra e desteapta rau nor'mea mancai-as sunculitele ei de fata.Sa vezi ce-i fac lu fi'miu ca aseara nici acasa nu a fost....asa de bustean a dormit ca nici nu am simtit ca am copil....fugi repede dupa lipici ca am trimis coletu...sau cotletu'
DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei
meu scump
prelucrate
Sf Andrei
Flmulete BB mic
alic spune:
neata!
ce matinale sunteti! 
dau si eu o cafea...

si cred ca ma mai bag oleaca langa fiica-mea...
ne-am trezit de dimineata amandoua si am fost la dat sange (eu!)....era asa de mirata mititca..dar si cu gura pana la urechi cand a vazut ca iesim afara ![]()
ia spuneti....in ce combinatie se poate da oul in afara de supa?
ALICe, mamic de bebic Natalic 
II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 4? multumim! 

cris_82 spune:
cuscra,gata problema cu lipiciul,acum astept coletul
esti o fericita,ca eu nu stiu ce-a patit maimuta de se trezeste asa de des

alic,asteptam sa ne spui rezultatul
mami de
Miruna(29 mai) 

CarlaV spune:
'Neata! N-am citit tot, dar doarme plodu'-n brate si mufat si daca nu raspund acum, uit.
Dani3lla, felicitari pentru "mama". Pai vezi, daca nu misti lingurita aia destul de repede, te striga copilul! E mortal cum papa asa
.
Clody, multumim pentru capitol, cum sunteti?
Ce confruntare? Ce vot? Vine Mos Nicolae, nici mos mircea si nici mos traian (sper ca nici baba udrea).
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
bamsy spune:
Hellou, fetelor va uitati la Badea? M-am prapadit de ras, cica circula oile pe autostrada, vai de capu nostru, avem un petic de autostrada si nici aia nu e terminata, nu sunt garduri de protectie, vai de noi.

mami fericita de
Maia Riana (13.05.2009)
Ramona.P spune:
`neata si de la noi!!!
Ne-am trezit acum vreo ora...am papat fructele si acum am intrat repede sa vad cum a dormit Daniela 

Sa stii ca pitica s-a "jucat" putin azi-noapte cu nervii mei (dar am iertatat-o...nu stiu ce a avut dar asa s-a trezit plangand din somn si s-a speriat) ... cam jumatate de ora....dar apoi a dormit ca un ingeras...bine...mai smiorcaia ca e o putoare si jumatate....cand vroia sa doarma pe burtica incepea sa maraie si trebuia sa o intorc eu

Ely ... 
Cris ... te rog mult sa ma anunti si pe mine daca e serios transportul ( a se citi " expeditorul" ) 
Carla ... ce te mai chinuie Lari cu dormitul in brate...stiu ca e si frumos...dar pana la un momet dat...daca nici cand doarme nu iti poti face treaba linistita...e nasol

Bamsy ... eu sunt super fan M.Badea!!!Ma distreaza maxim
Alic...
votat!!! Oul nu l-am pus decat in supita,dar ma gandesc ca merge si in piureul de legume.Alta combinatie nu-mi trece prin cap.
La multe lunite!!!
bebe Eliza de Cosminica 
bebe mic de Tzutzu1984
Bebe Beca spune:
Buna dimineata!
Fetele mele se joaca impreuna, asa ca profit de timpul liber...
Carla, asa doarme si sara in cursul zilei, in brate...
Cris, Miruta, saru'mana pt sfaturi! Am un filtru extern, ala nu ar trebui sa isi faca treaba cu cacaceii carasilor? Aseara am pus apa in acvariu si cateva plante. este cam chel
, urmeaza sa ma ocup eu de asta, ca vreau vegetatie bogata inauntru. In seara asta aducem primii pesti si o sa il lasam doar cu cativa pana la sfarsitul anului, pt ca de Craciun plecam de acasa si nu vreau sa risc sa imi moara prin acvariu prea multi. Am inteles ca e complicat daca mor, trebuie schimbata aproape toata apa, puse medicamente... Ma rog, sunt fix la inceput, ma cam copleseste informatia. Am crescut numa' caini si pisici pana acum.
Alynta, este un acvariu de colt de vreo 200 l si a costat mult, nu stiu exact la cat a dus cu tot cu filtre si pesti si plante si nu stiu ce bacterii, etc. Cand il prind pe Andrei il intreb si iti spun. Oricum, peste 3 mii roni. Economiile noastre s-au dus toate. Sper sa fie si frumos.
Mai fetelor, dau si eu niste kilograme, zau! Am (in continuare) 20 de dat, pentru cine doreste...
De alaptat eu voi alapta cam cat va dori Sara. Menstruatia nu a venit inca, spre fericirea mea.
Azi noapte s-a trezzit pitica de multe ori, mi-e cam somnic.
Nu mai stiu cine m-a intrebat de iaurt
. Am incercat sa ii fac iaurt de casa, nu am avut succes cu el. Acum ii dau campina, cam o lingurita-doua.
Dana, felicitari pentru MAMA
La noi este un fel de a-ma a-ma...
A inceput sa tipe, revin. va pup.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
CarlaV spune:
Ramona, Ioana, Larisa adoarme de multe ori sugand si nu se de-mufeaza, o pun in patut dupa ce se trezeste si se mai joaca de acolo cu sora-sa, dar numai vreo jumatate de ora, pana ma striga sa o iau in brate.
Numai noaptea vrea sa o intorc eu de pe burtica, ziua se descurca singura din toate pozitiile.
Eu sunt chioara de somn in continuare, azi-noapte de la 3 si pana dimineata am schimbat 4 pampersi la Saby, ca a facut o enterocolita si a trezit pe toata lumea. Evident ca a adormit numai in brate, dupa o portie buna de urlete, intai ca o doare rau burtica, apoi ca ea vrea lapte
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cris_82 spune:
profit si eu ca nu se mirlaie tarorista si sciu un pic![]()
ramona...poti fi sigura ca anunt![]()

ioana...o sa iti trimit un PM cum am putin timp liber,azi

carla...pupam printesa sa nu o mai doara burtica

mami de
Miruna(29 mai)