Albinutze de Mai-Iunie 2009(44)
Raspunsuri - Pagina 15
strunfita spune:
Iaca mai apuc si eu sa intru ...
Bogdan e mai bine, nu mai are temperatura, dar mai are o gramada de muci colorati si mai tuseste un pic. Andreea e si ea mucoasa dar din fericire nu prea mai tuseste decat un pic dimineata. Dar azi e ingrozitor de maraita ...
Cel mai nasol sunt eu, ca tusesc de-o luna si tot zic ca-mi trece da' nu vrea... acum iau ceva tratament de la homeopata, da' parca nu se vad rezultate miraculoase ...
N-am prea apucat sa citesc din urma decat pe sarite, am vazut ca s-a intors Ioana
, ca Radoze e la meci (am dat pe TVR1 da' am prins numai finalul), ca Rares e bolnavior
sa se faca bine.
Pup toata gasca
si mai revin cand mai rasare soarele pe strada nostra ... acum stau tare nasol cu fata asta asa maraita ...
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andata Yioanna, am vazut pozele, sunt superbe. Si pe cele unde e singurica si pe cele cu cavalerul. Asta e preferata mea, din motive evidente : http://picasaweb.google.com/yioanna/InVizita#slideshow/5411523733212453730 Multi ani inainte alaturi de sotul tau. Tatal tau cum se mai simte? Andreea, am admirat flacauasii. Mosul ala, nu ai cum sa ii faci un vant peste ocean? Mirela, m-am trezit prea tarziu cu meciul, deja e 33-9 pt noi. HAI ROMANIA. Ms mult ca ne-ai zis. Nu stiu daca v-a aratat intre timp in tribune, asa ca mai bine asteptam poze Carla, dulce foc micuta ta. Vorba lui tati: "Ce frumos". Mi-ai inseninat ziua Dana, asa e, ai dreptate, sunt multe vanzatoare care se uita chiorash. De obicei le zambesc si le spun ca sunt pentru pici si atunci sunt si ele mai amabile. Nu tine intotdeauna, dar de unde nu tine, nu cumpar. cris, la primii doi copii, si eu de abia asteptam sa creasca, sa mearga, sa vb. Acum doar ma bucur de fiecare zi. Stiu ca va merge, va vb etc, dar zilele acestea cand doar se uita in ochii mei zambind, vorbeste pe limba ei si e atat de dulce si dependenta de mine, nu se vor mai intoarce niciodata. Asa ca doar ma bucur si traiesc din plin fiece moment, chiar si cand urla... Nici nu-ti dai seama cand trece timpul si te trezesti ca o suna seara baietii... Lavinia, bb Rares sa se faca bine si pe tine ca sa treci mai usor prin astaUrez si eu multe lunite inainte sarbatoritilor zilei |
La multi ani fericiti sarbatoritilor zilei de azi!!!!
Andata, nu te supara ca te-am copiat, dar e exact ce vroiam si eu sa scriu
Mie chiar imi place handbalul, dar nu am stiut si nu am apucat sa ne uitam. Acum aveam 2 motive, dar o sa ne pui poze, nu-i asa?
Vreau sa mai adaug, pe langa ce a spus Andata, ca eu am si momente de demeneta, in care parca imi doresc sa opresc timpul in loc, sa am copii mici mai mult timp, pentru ca sunt atat de dragalasi. Apoi realizez ca sunt egoista si ca i-am facut destul de tarziu si ca nu stiu cat voi fi in putere sa ma bucur de nepoti si vreau sa dau pe repede inainte sa ma vad cam peste 10 ani asa, eu pensionara, fara grija de a merge maine la servici, si cu posibilitatea de a petrece toata ziua cu nepotii. Ma trezesc brusc si sfarsesc plangand si rugandu-ma sa fie sanatosi toata viata lor, si sa ma tina si pe mine Dumnezeu sanatoasa si cu mintea intreaga, sa-i pot ajuta pana ajung ei cu nepoti
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
DanaMi spune:
hello,
nu am citit nimic din urma poate ca o sa reusesc la noapte, in asteptarea mosului
, eu sunt mai rau ca un copil cand vine vb de mosi
.
Noi suntem bine, Bubu a acceptat pana la urma biberonul si se vad diferente, ajunsese de ii schimbam un sg pampers pe zi si nu stiam de ce , credeam ca are ceva la rinichi sau vre-o infectie
, dar ea saraca nu avea ce sa faca ca nu avea ce sa manance, imi pare atat de rau ca nu-i mai dau san ...
imi vine sa plang de fiecare data cand ii dau bibe, dar macar sunt multumita ca e ea bine. sa va povestesc cum a facut cunostinta cu parchetul de 2 ori ( si eu chiar ma laudam ca fata mea nu a cazut niciodata din pat
) prima data am lasat-o in pat baricadata de 2 plapumi si 3 perne si a escaladat pernele iar a doua oara s-a trezit dim la 7 a papat ne-am jucat putin si a adormit la loc (cu mine in pat), m-am pus sa mai dorm si eu doar ca ea s-a trezit dupa 15 min si a luat-o pe langa mine de-a busilea si a fost direct jos
, a urlat saraca de imi venea si mie sa plang, si acum sa ne si laudam putin , are mama fata mare care se ridica singura in picioruse
, a invatat sa se apuca de marginea tarcului si se ridica (cea mai buna treaba am facut ca am schimbat patutul cu tarc )sta agatata de marginea lui si striga mama ![]()
daca ma invata cineva cum pot sa pun filmulete pe picassa o filmez s-o vedeti si voi ce haioasa e
.
pupam stupul 
mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009
laurraa spune:
buna fetele!
aaa, deci sa profit acum de somnic mult caci acusi nu mai "pup" asa ceva
alic, mergem 4 maxim 5 zile asa, o zi carne o zi galbenus, si apoi pastram reteta si adaugam la masa de la 5 branzica calcica cu un fruct
; o sa ma mai uit pe schema mai bine si iti dau toate detaliile
didi, felictari pentru masuratori
cris, de somn facea asa; asa e si Maya la somnik
copii astia
nu am citit tot, astept parintii mei care vin cu cadouri de Mos Nicolae; am fost in carrefour aseara si printre altele i-am luat un cilindru, cama sa, gonflabil cu bile inauntru si un buton pe care sa apesi si canta de la chicco la 26 RON fara reducerea de 15% super; vazusem la o prietena si fetita ei de 1 an si ceva era innebunita si vad ca-i place si ei; caut s avad daca e si pe site, daca nu, pun poza
sper sa mai pot intra pana diseara sa recuperez si sa va scriu
o sambata frumoasa
pupici dulci
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
Ramona.P spune:
Andata ,Dici .... ce bine le ziceti voi acolo...vorbe intelepte.Eu chiar daca am fcaut-o pe Bia de tanara (prea tanara ar zice unii-a se citi soacra...)...la 22 ani jumate...la fel gandesc si imi vine daca as putea sa opresc timpul ,sau sa-l dau pe ffff incet... sa ma bucur cat mai mult de clipele astea unice.O iubesc atat de mult...ca ma bufneste plansul cand ma gandesc la asta!
Yioana ... am vazut pozele...super tari piticii vostri si cadourile sunt mumusele!!!
Dici...felicitari baietilor curajosi!!!Matei ce face acum?Il mai doare? Asistente cretine...eu una nu stiu de ce isi aleg astfel de meserii daca nu le fac cu drag??? Naspa rau cu vecinii tai... fa-le un tambalau mare ...poate se linistesc...daca nu....suna la politie.Mama lor de idioti 

Ganesha...vrem poze cu Amir...mai recente!!
Nicuratze..atunci felicitari sotului ca te ajuta!!!
Philip ... ce frumos si ce cuminti stau N si P in bratele Mosului 
Carla...e o dulce...dar dulce rau Sabina!!!Ce frumos canta ea acolo si ce poceste versurile 

Si Larisa nu se lasa... canta din alta camera 
Lavinia si Strumfita .... multa sanatate puilor mici!!!
La Multe Lunite....
Sabina Ioana, bebe de yuppi 
Dan Alexandru, bebe de oana_du 
Alessia Stefania, bebe de Picky_toto
Ilinca bebe de Danabanana
Si La Multi Ani mamicilor :
Vali5 
ela86 
Eu in loc sa ma duc sa-i fac Biancai supa...am stat la citit si scris...mama denaturata ce sunt eu... 

fug acum sa fac papa la bebe....
lavinia.p spune:
Buna fetele! Revin cu mesajul, am citit din urma!
Intai sa va spun, Rares e ok, asa pare, nu a facut febra, are doar nasucul infundat. Marti mergem la control din nou la doctor, pana atunci suntem cu antibiotic,asa rau imi pare ca a trebuit sa-i dau!Asta este mai bine prevenim decat sa ne imbolnavim mai rau!
La multe lunite tuturor sarbatoritilor de azi, multa sanatate si crestere mare!
Kiralina felicitari pt comanda si sa ajunga la timp
Ganesha ma bucur ca ati revenit, pup burtica piticului, bine ca si-a revenit.Spor la reeducare ![]()

Alic apropo de aportul de fier...cand am fost la vaccinul de 6 luni doctorita mi-a dat o sticluta cu fier sa-i dau la Rares de acuma incolo cate 3 pic pe zi de 2 ori.Nu am stiut daca sa-i dau sau nu, dar ulterior am sunat-o si am intrebat-o pt ce mi-a dat fierul, are nevoie copilul, e anemic? Iar ea mi-a dat acelasi raspuns care l-ai gasit tu in carte, deci am inceput sa-i dau si suplimentul de fier.
si spor la diversificare, ma bucur ca a acceptat galbenusul!
Miruta
sa treaca starea naspa!
Dici nasoala faza cu vaccinul,
sa va treaca mai repede!Iar faza cu jucariile ce sa mai zic, nu mai esti in siguranta nicaieri, nu poti lasa nimic afara, asa faceam si eu cand lucra sotul.Veneam deschideam usa la bloc, fugeam repede cu copilul in casa ca stam la parter, iar apoi fuga fuga dupa carut, sa nu-l ia nimeni.Am si eu 5 scari in scara blocului si nu pot urca carutul cu copilul in el ca e greu
, daca n-ar fi fost scarile alea ar fi fost minunat!
Cuscra felicitari pt kk. tineti-o tot asa!
Dici felicitari pt masuratori
Daniella cum stai cu lapticul?
Cuscra sigur ne-a trecut durerile de gingii de la pupicii primiti de la voi![]()
.Uite 

de la noi!
Philip frumoasa poza cu mosul, ai niste copii minunati!
Cuscra mandre pozele, dupa cum arata pozele, nora mea il cam traumatizeaza pe ginerica![]()
.E foarte tare poza cand saliveaza Rares la ciucalata lui Stefania!
.Poza aceea e preferata mea!
Philip era tare obosit Rares, nu dormise de vreo 4 ore, era rupt, dar nu am renuntat la sedinta foto![]()

Andata si mie imi place poza aia la nebunie!
Strunfita inca odata multa multa sanatate, ma bucur ca e mai bine si Bogdan si ca printesa nu e foarte afectata de raceala!
Dana Mi grozava sperietura, sper ca nu s-a lovit foarte tare!
locul lovit si felicitari pt ridicatul in picioare!
Lauraa neaparat vreau poze cu noua achizitie si eu vreau ceva frumos si ieftin!
Ramona
Merg si eu sa-i dau puiului papica si apoi antibioticul, azi i-am pregatit cartofiori la cuptor cu carnita!
Va pup si multumim fetelor pt sustinere, avem nevoie mai ales ca nu am fost pana acuma bolnaviori!
Mami fericita de printisor
Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/PozeDeLaMallCuFetele#5408534901243000194 - poze de la Mall
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Poze6Luni#5408896925940798658
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png
23.05.2009
http://luanababymall.ro/concurs/
Votati-l pe Rares la pagina 1! Multumesc!
Ramona.P spune:
DanaMi ... ce poze frumoase....ce a crescut Bianca...se bine se tine ea de tarc...sta in picioaruse si a mea dar numai daca o tin de manute sa-i tin directia...in rest...e copacel si ea...mai trebuie sa se ridice singurica.
Laura ... 
dani3lla spune:
lavinia pupam un pitic rosu in gat sa treaca mai epede si sa nu faca febrica
andata "cris, la primii doi copii, si eu de abia asteptam sa creasca, sa mearga, sa vb. Acum doar ma bucur de fiecare zi. Stiu ca va merge, va vb etc, dar zilele acestea cand doar se uita in ochii mei zambind, vorbeste pe limba ei si e atat de dulce si dependenta de mine, nu se vor mai intoarce niciodata. Asa ca doar ma bucur si traiesc din plin fiece moment, chiar si cand urla... Nici nu-ti dai seama cand trece timpul si te trezesti ca o suna seara baietii..."...ai mare dreptate si eu m-am gandit la asta....cand ii spuneai lui Cris ca or sa sune baietii te refereai la Denis nu?![]()

strunfita incearca stodal de tuse,mie asa mi-a trecut cand eram insarcinata
sa treaca si tie si piticutilor
dici,andata ce-i cu atata pesimism pe capul vostru?....maine vine Mos Niculae si voi vreti sa ma intristati si pe mine?
danaMi consoleaza-te cu ideea ca sunt mamici care nu au avut privilegiul sa-si alapteze puii nici macar o luna
fata mica sa treaca sperietura de la cunostinta cu parchetul si aplaudam performanta de a se ridica in picioruse.....

chiar ca are mama fata mare
.Am vazut poze noi cu pici mumos

lavinia ce sa zic despre laptic...cred ca-i de bine si ca fimiu si-a dat seama ca nu poate sa renunte asa de usor la "fericirea" lui.Acu....si rusii sunt pe picior de plecare si mancai si fainoase cum m-a sfatuit carla
DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei
meu scump
prelucrate
Sf Andrei
Flmulete BB mic
philip spune:
am vazut-o pe bubu. ce ma bucur ca papa cum trebuie acum.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009