Albinutze de Mai-Iunie 2009(44)
Raspunsuri - Pagina 11
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa carla, mie dr mi-a zis sa nu-i dau cereale camdeodata ca e grasuna, parca are tzitzi a mea vreo vina mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
Foarte bine, asa si trebuie. Nici eu nu-i voi da pana incepe sa mearga in picioare, dar am scris pentru fetele interesate de cereale bio si fara gluten.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
kiralina spune:
Carla da, au livrare gratis si pt Romania (comanda min 75$). am platit cu card de ING. Se poate si cu paypal, dar sunt ceva cerinte speciale. Cica ar ajunge in 3sapt, sa vedem...
mamica Adei (11.06.2009)
dani3lla spune:
otiliap eu nu am patit (inca)asa ceva dar stiu ca asa mi-a descris zi pediatra la ultimul control ca se poate manifesta in caz de ...dintisori : lipsa poftei de mancare,maraiala,uneori febra si planset ca la colici mai mult seara(cica dintisorii cresc doar noaptea)
sa treaca.Sar'na de informatie.Sucul ii place da ....ce crezi...doar cu lingurita
nu mai vrea de nici un fel biberonul.I-am luat o canuta sa vedem poate rezolvam ceva

Fetele...intrebare.Mi-au venit si mie "rusii" ca tot erau prin Bucuresti pe la Miruta
.Pana aici toate buna...faza e ca piciului meu nu prea ii mai place despre tzitzi.Poate avea vreo legatura?Imi spusese o prietena ca ei dupa ce i-a venit CM i s-a "decolorat" lapticul.M-am muls si eu un pic si tot asa mi se pare...parca e apa chioara

DANA mamica fericita de
botos Denis Andrei
meu scump
prelucrate
Sf Andrei
Flmulete BB mic
Ramona.P spune:
Daniela....mie mi-au venit "rusii" cand avea Bia 2luni jumate sii inca alaptez...eu la a mea nu am vazut nici o schimbare... 
philip spune:
dani, alapteaza copilu' in continuare, astea-s babisme.
apropos de fier, de aia aici se recomanda cerealele pt bebeii care sunt imbogatite cu vitamine si minerale. eu mai astept cu oul, carnea, e inca mic.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
cris_82 spune:
lavinia....
,ce sa zic ca ta-su a ramas cracanat cand a vazut-o?![]()
kiralina....vrem si noi pozici cand vine comanda
ganesha....bine ai revenit
Multi
de la noi sa revina lka programul dinainte
ioana....da
,cel negru e de rau si e imbogatitdaca il iei de la magazin![]()
otiliap....imi pare rau de situatie

cuscra....lasa-mi ginerele ca daca e de calca stramb,il terorizeaza terorista
si da-le incolo de babe ca lapticul tau e foarte bun 
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
laurraa spune:
dani3lla, asa mi se paruse si mie si s-au instalat la 2-3 luni, deci alapteaza fara nici o pb
nemora, a mea scuipa suzeta sau o prinde cu manutele si o analizeaza pe toate partiel, o musca dar nu o foloseste corect doar daca suntem in oras si e maraita ca ii este somn; foarte bine ca o vrea si somnic dulce de acum
![]()
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
fetele cu 2 copii sau mai multi cand incep sa aiba doar un somn ziua? sa se trezeasca dim, sa doarma dupa-amiaza si apoi seara. a mea nu rezista nici acum mai mult de 3 maxim maxim 4 ore si e maraici sa doarma
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui dani3lla Fetele...intrebare.Mi-au venit si mie "rusii" ca tot erau prin Bucuresti pe la Miruta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DANA mamica fericita de botos Denis Andrei meu scump prelucrate Sf Andrei Flmulete BB mic |
Despre "decolorat" nu stiu, dar din ce am citit se pare ca se poate modifica gustul laptelui si copilului sa nu-i mai placa. Incearca si mananca dulciuri fainoase si lactate zilele astea, sa schimbi gustul.
La Sabina mie mi-a venit CM cand a implinit ea 10 sau 11 luni si n-a avut nici o problema, era innebunita sa suga si la 19 luni, cand am intarcat-o. Acum nu mi-a revenit, sa vad ce o sa faca fitzoasa cealalta.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui laurraa fetele cu 2 copii sau mai multi cand incep sa aiba doar un somn ziua? sa se trezeasca dim, sa doarma dupa-amiaza si apoi seara. a mea nu rezista nici acum mai mult de 3 maxim maxim 4 ore si e maraici sa doarma mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
Sabina a facut asta aproape de 1 an, sa zic pe la 10 luni, iar 1 an mai tarziu si-a scos si somnul de peste zi, acum doarme ziua numai daca este in masina sau bolnavioara.