Albinutze de Mai-Iunie 2009(44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

daniela si mie mi-a venit CM , destul de repede dupa ce am nascut si de fiecare data cand alaptam Maia facea figuri, se maraia cand sugea, se zice ca se schimba gustul laptelui si multi copii nu vor sa mai suga, poate asta e si unul din motivele pentru care Maia a renuntat la supt, asta nu e valabil la toata lumea

eu una inca nu ma gandesc sa o mut in camera ei, pt. ca inca se mai trezeste noaptea de 2 ori sa pape, uneori chiar si de mai multe ori si imi place sa o simt aproape, chiar daca doarme in patutul ei e oricum langa mine si ce bine e dimineata cand o iau langa mine

ma duc sa ma afum un pic si revin.

mami fericita de Maia Riana(13.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu pe philip l-am ajutat sa treaca la un somnic pe la 13 luni, pt ca nu mai dormea ca lumea la nici unul din cele 2. pe la 2 ani jumate, a renuntat la somn de tot, uf, carla, nu-i asa ca-i greu, eu visam ca va dormi la pranz pana la 6 ani :)

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Acum reusesc sa scriu si eu 2 vorbe.

Multumim pentru urari, le intoarcem inzecit

Am fost si noii eri la vaccin, cu amandoi baietii. Theo s-a comportat exemplar, adica nici car nici mar, parca nu s-ar fi intamplat nimic, nici ulterior nu a avut vreo reactie. Matei in schimb a facut de toate. El a facut DTCoq, nu a fost asistenta noastra, ci una suparata pe viata, nu ii venea sa creada ca Matei e cuminte si ca a vrut sa intre primul in cabinet sa fie consultat, ca asteapta sa vina albinuta sa-i faca vaccin. Si cand vorbeam eu cu el sa-l deconectez, si-l intrebam de trusa lui de doctor de acasa, ea comenta ca ce chinui eu copilul cu cuvinte din astea "seringa, termometru", si fara vreun avertisment l-a intepat brusc si a infipt vaccinul. Matei a fost mai intai shocat si apoi a inceput sa planga. Am crezut ca e doar speriat, dar el zicea ca il doare, dupa care confirma si vrajitoarea ca doare vaccinul.
Nu stiu cum l-a facut, dar Matei e si acum in pat, la baie l-am dus in brate si abia a stat in picioare cat sa-l dezbrac, nu suporta sa-l ating, nici compresa nu a suportat-o.
Eu am reusit sa racesc destul de rau, am ramas fara voce si am nasul infundat cu beton cred, ca nu iese nimic, oricat as sufla.

in alta ordine de idei...

Beca imi fuse dor de tine

Ganesha, cat ati stat si ce ati facut in Ro?Cum ti s-a parut?

CarlaV, imi pare rau sa aud de Saby, stiu ce inseamna.

Sunt cam suparata pentru ca am niste vecini de kk, de fapt cei care lucreaza la 2 firme langa mine. Dupa ce ca mi-au furat 3 pisoi, acum ciordesc si jucariile lui Matei. Nu imi vine sa cred la ce se preteaza oamenii astia. Luni dupa amiaza a disparut masinuta aceea pe care abia am luat-o de la FP de am dat 100 pe ea, iar ieri o minge de fotbal originala. Vreau sa subliniez ca au fost luate din cosuletul caruciorului care se afla in curte, dar poarta era deschisa. Eu parchez caruciorul in curtea parintilor, il iau pe Matei si il duc in casa (alaturi), las poarta deschisa maxim 5', pana il descalt si il dezbrac si apoi ies afara sa-l iau si pe bb din carucior. Procedura nu e intotdeauna aceeasi, in functie de care copil e mai obosit. Dar acum de fiecare data a fost bb in carucior.

Ce vremuri traim...imi dau seama ca e periculos, dar eram invatata asa pentru ca eram ca o familie cu vecinii, plecam in concedii si lasam cheile sa hraneasca animalele si sa ude florile.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Daniella, fecare cum crede...de rosii ce sa-ti zic? de acord!

Laurra..e fain ca-ti vine pediatra acasa; acum la ce faza esti? ii dai o zi si-o zi? sa-mi spui si mie care e pasul urmator, te rog!

Kiralina...vreau si eu situl!

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

hello...
am intrat doar sa zic fetelor care au probleme de constipare cu bb,k la noi s-a rezolvat cu fragute(am primit un borcanas de la o prietena si atat de mult i-au placut )si deja azi a facut de 3 ori..sant tare happy

revin mai tarziu

tot stupul

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra

http://picasaweb.google.com/yioanna/VineIarna#

http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
http://lilypie.com/pic/2009/10/17/CIwm.jpg

17.06.2009

Mergi la inceput

Am uitat sa dam raportul!

Avem si noi 66 cm si 7400 kg, luna trecuta avea 65 cm si 6950kg. Dr. il verifica pe bb pe toate partile, il admira ca e strong si are incheieturile bune, ar sta si in picioruse si incepe sa-mi povesteasca de mancare si carnuri. S-a suparat rau de tot cand i-am spus ca bb e asa strong numai din laptele meu si ca am asteptat pana la 6 luni ca sa -l incerc cu altceva. A luat-o foarte personal, de parca i-as fi facut vreun rau.
atata timp cat bb ia perfect in greutate si in inaltime, nu are nicio lipsa de vitamine sau de Ca, eu nu vad rostul unei mese bogate. Asa de control, sa se obisnuiasca sa mestece si sa mai schimbe o textura, da, dar nu mai mult.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yioanna_s

hello...
am intrat doar sa zic fetelor care au probleme de constipare cu bb,k la noi s-a rezolvat cu fragute(am primit un borcanas de la o prietena si atat de mult i-au placut )si deja azi a facut de 3 ori..sant tare happy

Fragutele, pe cat sunt de sanatoase si bune la gust pe atat sunt de alergice. Cum i le-ai dat?

Ca veni vorba..eu am luat niste Strepsils Orange si m-am umplut de pete mancacioase, bineinteles ca e plin de coloranti si indulcitori. Dar atat am avut in casa azinoapte, acum am luat Homeogene.

Si mierea e alergena. Partea proasta cu alergiile astea e ca nu e musai sa te nasti cu ele, adica sa faci o reactie de cum intri in contact prima data cu respectiva substanta. Eu am facut alergie la peste la 3 ani, desi mancasem pana atunci de nenumarate ori. Dar a fost suficient, acum nu mai pot sa mananc decat o data pe luna.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

alic siteul de care zic e threadless.com

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

sa va zic ce an patit in seara asta..am bagt una bucata terorista in cada la cipaneala si am obosit-o pana a inceput sa maraie,i-am dar sa haleasca bibele cu nelipsitul laptic,si venii si timpul sa o adorm..si 40 min am plimabat-o prin casa si ea maraia si eu pocneamdeja ma apucase pe mine dracii ca ma omorase de spate si ea se zbatea ca un peste pe uscat si urlasi a reusit sa ma scoata din minti asa de tare ca am pus-o in patut asa urlatoare si ce credeti???in nici 20 SECUNDE a adormitsa mor daca mai inteleg ceva..
Fac baie si revin..

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Va multumesc pentru raspunsuri,e clar ca ii dau in continuare dar cautam un motiv pt fitzele domnului
carla sar'na asa o sa fac
dici naspa rau chiar ca ai avut o zi de kk.Pup baiatul mare si puternic sa treaca piciorusul si vecinii.....de tot kk
cuscra faza asta a invatat-o Denis cu siguranta.Iti jur ca asa mi-a facut mie acum 1 luna jumate...stiu cum e.Eu asa fac in momentul in care nu mai stiu ce sa fac

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate Sf Andrei Flmulete BB mic

Mergi la inceput