Puiuti de Randunici 2008!! (339)
Raspunsuri - Pagina 4
mimonix spune:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9f500bae52901e93a6c066" target="_blank">Din arhivele personale
Acum sa va vad, recunoasteti personajul? Tips: urmariti pana la sfarsit
Si pentru ca azi toata ziua n-am facut altceva decat sa invat sa lucrez cu diferite programele de editare de filme, de maine incolo mai scormon prin arhive si va mai arat cate ceva din memoriile familiei
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
gudinde spune:
Si eu m-am uitat la confruntare si sunt atat de dezamagita de ambii incat pt prima data chiar nu-mi vine sa ma duc la vot.
De mers o sa merg pt ca stiti ideile mele ca avem si obligatii nu numai drepturi, dar sincer eu nu cred ca am ce alege.
Si ma gandesc cu goaza la cum va fi dupa alegerea noului Presedinte, oricare ar fi el: curs valutar, economie, inflatie, somaj etc.
Trist moment, tare trist!
Ca sa ne mai revenim ...
Blankaaaaaar eu si luny iti scrisesem niste postari legate de kurtos si asteptam raspuns.
Geckolina merci de raspuns.
La final as dori sa urez multa sanatate puiutilor bolnaviori si o noapte cat se poate de buna.
Nadia bine ai venit! La multi ani! Sa fi sanatoasa, frumoasa si papacioasa!
gecko spune:
Valentina, esti mai mult decat bine. Esti in 30 de saptamani. Mai ai 10 saptamani de aici in colo. Teoretic vei mai pune un 0.5kg pe saptamana...5kg in total. Cu 12 kg pe sarcina esti ca la carte.
'neata stol
o zi frumoasa si puiuti sanatosi
mihutza11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aliceionescu Mihutza, ca tot vbeam de viroze cu febra si numai febra...in final, ce a fost eruptia Andrei? Ai aflat? |
pur si simplu in urma febrei.. asa mi s-a zis si a trecut de la sine..
Apropo de detergenti: aici nu exista Ariel, insa Tide vezi la greu si in plus alte marci care nu sunt in Ro.. noi tot cu Tide spalam de obicei..
Bine ai venit pe lume Nadia!
sanatate puiutzilor bolnaviori!
ramane mai pe seara montajul lui Mimo..
despre dezbatere nu am vazut decat a 2a parte..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mihutza11 spune:
Liana de ai sti de cand caut melodia pinguita!! nu stiam nici titlul nici cine o canta..dar tare imi place reclama la Orange..
Mimo am vazut si montajul.. Mowgli ne intereseaza pe noi?
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
zozela spune:
'neata!! Nu fu tocmai buna,noaptea,da' fu!
Am cafea calda si-o felie de pizza de-aseara-le impartim?!
Mimo nu ai cum sa n-o recunosti pe Teo!Hai mai baga!!
Bine ai venit,Nadia!!Felicitari Carimina!Refacere usoara!
Simo ai grija...
Ma retrag sa beau si eu cafeaua aia,alaturi de my mucila tusitor!(iar avu dreptate mimo)
Vine Craciunul!
Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
mihutza11 spune:
Neatza!
am o durere mare.. azi a fost ultimul ep din Flashforward pana in martie 2010... offff.. ce ciuda mi-e ca dureaza asa mult...
Mica dansatoare
Hoinarii
mstela spune:
Hello si de la noi...
Suntem bine,eu cu diagnostic de rinita si 7 medicamente, dar Tea bine.Insa am multe trebi la serv,abia mai apuc sa citesc,acasa "nu am acces" ca nu ma lasa Tea nici sa ma
Sanatate tuturor,mai ales puilor,dragii de ei.
Urez toate cele bune Nadiei,proaspat sosita!!Sa fie sanatoasa si sa aiba parte de o viata frumoasa!
Cu politica,nu stiu ce sa mai cred daca va avea sanse base,cand aud si atatia oameni intelectuali ca il vor pe geoa,ca nu,nu e comunist,nu are in spate comunisti,jura el ca nu il are in spate pe Vantu,desi a dat fuga la el cand a fost chemat,ci e om politic modern.Bleahh...
Mie nu-mi place nici Base DELOC,dar daca nu-i altul?
Mi s-a facut lehamite la dezbaterea de aseara,numai minciuni,idioti,isi vad numa interesul lor...iar Geoa cu limbajul lui de lemn turuind intr-una ca va da el locuri de munca DIN BUZUNAR,si case DIN BUZUNAR,si mancare la 80 milioane de romani DIN BUZUNAR,mi-e scarba ca el considera o tara intreaga formata NUMAI DIN PROSTI...de parca treb sa inghitim noi toti minciunile lui,de parca va da de la ma-sa case,mancare,locuri de munca,de parca bugetul nu e cum e,il va umfla el incepand cu 1 ian...A,si cate o ambulanta in fiecare SAT,cand abia in bucuresti iti vine ambulanta dupa o ora...Ptiu,rusine...chiar ii consider prosti pe cei care cred asa ceva.
MY OPINION
Luny,nu-s in stare,din pacate,de club,inca, ca am o stare de bolire zdravana...vb..
mami de TEA (1.04.08)
aliceionescu spune:
'Neata!
Zoze, o cafea fierbinte si o feliutza de pizza, merci! Osafiebine, osafiebine, crede-ma!
Ariel, da, ma, te iau cu mine, clar. Numai sa te hotarasti!
Mihutza,
Vali, sa stii ca nici eu n-am stat mai bine la kg la cap. sarcina, dar, desi am luat putin in greutate, dr meu m-a laudat mereu ca-s silueta si ca asa e bine... In final, la ultima cantarire de dinaintea operatiei, luasem exact 12 kg (ca la carte, dupa cum zise Gecko). Tensinuea tot mica-mica, da' eu mai bagam cate o cafeluta la scoala...
Mimo, n-am apucat sa vad montajul...Ma uit la pranz, in liniste. De sugestiile culinare nu zici nimic...Data viitoare!
Stela, ai mare dreptate cu tot!!!Politica de rahat, oameni de 2 lei!Imi pare rau ca nu esti bine, sanatate!!
Luny, cum a fost noaptea voastra? Te intrebam de BV pt ca eu am ezitat multa vreme sa i-l dau Theei, apoi am renuntat la idee...Sincer, nu prea cred in ele. Apoi mi s-a parut complicat modul de administrare, eu fiind o persoana extrem de imprastiata...
Cami, haide cu mine in UK! Punem de-o gasca acolo, sa crape inima-n englezoi!
Ramo, poate isi revine Andru cu mofturile!
Fuuuug, revin mai tarziu!!!
Kya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sovietica
si apoi n-au venit oamenii lui base sa ofere o lumanare de infipt in japoneza? (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara |
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!