Puiuti de Randunici 2008!! (339)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mimo,nu am inteles mai nik din filmuletul facut.Lumineaza-ma!Care este Teo?Iar tu ai fost invatatoare?

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

O-ho-hoo, dragii mei!

P.S. Cu rectificarea: "omizii". Si profii mai gresesc cateodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aliceionescu

O-ho-hoo, dragii mei!

P.S. Cu rectificarea: "omizii". Si profii mai gresesc cateodata...

Ce dulce e mica vorbareata, cum le stie ea pe toate

Acum serios vorbind, tare as pleca...unde vad cu ochii, da' ce sa fac daca mi-am luat barbat patriot...

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Cami, si al meu a fost patriot si inca mai este. Unul chiar impatimit. Din pacate, a ajuns (am ajuns) la concluzia ca poti face mai mult pt tara ta din afara, decat stand in ea...E un gust amar, dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Alicel, cat de dulce e Theuta !!!! trebuie sa o mai filmez si eu pe Sophie, sa vedeti cum poceste girafa="gifafa" si multe multe altele, e criminala Si da, stai linistita, suntem aidoma, nu mai sunt om cand e Sof bolnava, devin muta, depresiva, deprimanta si tot restul, nu iti face probleme ca nu m-ai sunat, stiu prea bine ca va pasa de noi

Mimo, mi-au dat lacrimile de emotie . Eu cred ca o sa plang in disperare la serbarile Sofiei. Tu cum erai?

toate fetele. Back to work.

PS Picilor vostri le plac puzzle-urile? Sofiei da, i-am luat unele dragute de la Carrefour, cu "aminale", i le dau de Mos Nicolae.

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Alice dulce foc vorbareata!

ma mai "pinguinez" o data si ma duc la .. azi am ascultat si noi radio Xmas

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Maaaama, Alice ce vorbareata e Theea! Prin comparatie Sanziana mai are ani lumina pana sa ajunga acolo...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Olgutz, eu am bocit la toate serbarile Alexandrei. Sunt curioasa daca la Bubu va fi la fel

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am ajuns la spital, o noapte alba am avut.. Bronsolita acuta! la ora 7,30 eram la Budimex, sia ici incepe povestirea horror..la 8,30 intra Liv cu Mufa, il preia un nene Dr.Sarbu, care ii pune rapid diagniosticul si traseaza directive: internare! ok, ma duc si eu, il pune rpd o asistenta la aerosoli, apoi indraznesc sa-l chem pe dr sa discut si eu cu cel..am vrut doar sa-l intreb daca la acerst diagnostic e musai-musai internare, nu putem face acasa, eventual veni acolo?..in prima vaza ma intreaba zeflemitor 'tu esti ma-sa?cati ani ai?'..apoi ma ia, 'a, ok, deci refuzi internarea, semneaza aici'..zic, nu refuz, vreau doar sa stiu cat e de obligatoriu, la care el intr-un maxim de sictir imi zice 'dar MATALE nu ai vorbit cu barbac-tu? ca sa-ti mai explic si tie, BRE, ca i-am spus lui, ca ma tot intrebati???e treaba ta ce faci, copilu tau, dar e obligatoriu sa-l internezi in starea in care e...eu nu te fortez..' si a iesit val vartej, moment in care de soc, m-a busit plansul si am ramas fara replica..cum ma, sa te uiti la un omulet care plange si sufera, si sa vorbesti amarutului de parinte, in halul asta???ne tragem de sireturi, suntem niste vai de lume si el detine puterea absoluta???cat sictir, cata nepasare, ce viteza absoluta pe omul ala... toate se platesc cu varf si indesat.. zic, ok, punem branula, ne internam...nu zic ce plansete pe puiul meu..ajungem sus, nu-s paturi, incercau sa ne paseze dintr-un 'raion' in altul ca pe marfa, si nici asa nu a mers, trebuia sa stam pe holuri pana dupa pranz, poate-poate se elibereaza... asa ca decidem sa refuzam internarea, mergem jos, se ia Liviu de stimabilul dr care i se adresa acum 'stimate domn, dar nu am v-am vorbit urat'..de mine nici nu se punea problema sa zica ceva..ca cica eu i-am refuzat internarea si el s-a conformat..am zis ca-i fac plangere..cert e ca ne-am aducat, am decis sa venim acasa, ca adormise Muf, am dat 'n' telefoane, acum Liv s-a dus dupa o trimitere in caz de internare, la Medlife, la 1,30 mergem la Stanciu si el decide ce si cum facem, ca pediatra mea e la un congres la Viena..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Vai, Luny, e ingrozitor ce povestesti tu. Ce nenorocit de doctor...
Multa sanatate Mateiului, si voua multa putere si rabdare

_

Mergi la inceput