Puiuti de Randunici 2008!! (339)
Raspunsuri - Pagina 19
sovietica spune:
...si mai sunt si nesimtita pe deasupra ![]()
![]()

La multi ani Cami! 
sa iti dea Domnul tot ce doresti!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
bubu05 spune:
Am luat din Carefourre http://www.carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=001, un spray de zapada plus 8 sabloane de hartie.
Cred ca se gasesc si prin magazine mai mici care au di decoratiuni de Craciun.
Vazusem si eu fulguletul ala...dar am gasit sabloane gata facute 
aliceionescu spune:
Bubu, merci de sugestii!
Am facut si eu fulg, dc as gasi gata facute, n-as ezita sa le cumpar. O sa caut si eu spray decorativ, prin zona, in Carrefour e crima zilele astea, plus ca tot cu Thea ar trebui sa merg si vreau sa evid cat ce cat aglomeratia in perioada asta...Se curata usor sprayul ala de pe geam? As vrea sa-l folosesc si pe geamurile din interior...
Sovi, bine ca ai terminat tzitziala repede si n-a apucat Omu' sa-l mufeze pe Sash cu laptele rece!
Simo27 spune:

La multi ani,draga mea Cami
!!!sa fi fericita alaturi de cei dragi!
Alice,nu am pus nici o poza ca nu am descarcator
.
Vreau si eu la voi la cresa
,ce scumpa e Thea cum pozeaza
pt tati!
Sa sti ca se sterge destul de usor spray-ul de zapada.Si noi am avut anul trecut decorate geamurile.si cica,asa vine Mocu
,noaptea![]()
Cuscra,am vazut si pozele cu Teea scumpa si frumusica si finuta si dolofanuta

Oana,harnica ca de obicei
-ce de energie ai
Kya,ma bucur mult ca Mufa e mai bine.Doamne -ajuta
Sovi,
gandeste-te ca "asa-s barbatii....."
Liana
,cu mine nu vorbesti![]()
Ariel,sanatate multa,multa
Am fost cu David la ziua unui baietel,acu ma duc sa fac mancare,curatenie si ce s-o mai ivi
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
ariel_7000 spune:
bai, deja ma dau cu capul de pereti 

. efectiv, nu stiu ce sa mai fac! ce mama aluia ne-a pocnit iar??? cu tona de septilin, de oscillo, catina cu lamaie si propolis,influcid si imunostim???? unde naiba gresesc??? deci, teo tuseste in ultimul hal, a facut 38.5 temperatura si acum a zis si alex ca o doare in gat! 
...eu cedez nervos! deja ma simt depasita! de unde naiba am cules iar animalul??? ca nu ne-am intersectat cu nimeni bolnav, nu am fost in colectivitati, cu copiii am stat izolata in parc, nu a mai mers alex la gradi....de unde???? mi-a zis dr-a de la Babes ca dupa sinscial, cam 2-3 luni vom avea imunitatea varza,dar ce naiba??? ca ne dopam cu de toate...
ce fac eu cu picii acum? ca e sambata, dr-a lor sta si ea acasa ca tot omul, eu ce le dau??? iar ajung la camera de garda sa aflu ce tratament le dau? ca e clar ceva cu evolutie f rapida si urata, caci la mine in nici 2 zile a ajuns la bronho-pneumonie. cum naiba sa stau pana luni cu ei asa, ca eu una nu am liniste? dar nici sa-i bag pe klacid de capul meu nu am curaj! helpppp! ce sa fac? ce semne sa urmaresc? ce le dau?? efectiv nu stiu ce sa fac si-mi vine sa-l si trosnesc pe al meu ca imi zice ca eu "am programat" asta, ca m-am gandit ca suntem sensibili 2-3 luni. pai in puii mei, femeia aia doar o stii ea ceva si n-o bate campii de amorul artei, nu???
si logic, eu sunt vinovata ca am "intrat in contact" cu ei...pai ce era sa fac? cum sa-i protejez cand sunt nas in nas cu ei 24/24? sa-mi trag un prezervativ pe mine??? 
eu sunt vinovata ca ei seamana cu mine si nu cu el, eu sunt vinovata ca exist, mama mea....daca eram la spartani ma aruncau aia la groapa cu furnici 
si mai sunt si speriata de faza cu mufa, cum naiba sa stau calma???? cum??? ca am crezut ca lesin cand am citit de bietul de el...
eu ce fac acum cu picii???
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
bubu05 spune:
Alice, da, se sterge super cu fas de geamuri, se ia repede! si eu am dat pe geamurile de la biblioteca, am facut fulgi si pe oglizi ![]()
Stef zice "ho-ho-ho" cand vede mosi craciuni
, e mortal!
Ariel, of, mamaaaa!!! nu te mai invinovati atat...ca le-ai dat o gramada...scade si tu febra si vezi pana luni cand poti sa te duci la medic...mai baga aerosoli cu ceva...pt. tuse...saracii de voi 
Sovi, hai ca am ras de Omu tau
apropo de paine...ma duc sa pun de una mica
la masina, ovcors!
Simo27 spune:
Ariel,dar nu poti sa suni dr ???ca doar e urgenta si sa il rogi sa vina pana la voi sa ii vada pe copii,ca doar esti speriata...sau eventual sa chemi alt dr care e dispus sa vina la domiciliu..nu sta asa ca vine noaptea si te sperii mai rau...si in cel mai rau caz du-i la spital.
Scoate-ti din cap ca tu esti vinovata,asta ar fi culmea!Ce mama vrea sa ii se imbolnaveasca copii????
sanatate si sa dea DD sa isi revina amandoi
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aliceionescu Poftiti la cresa noastra. |
Bai , eu am avut o revelatie cu omida aia grasa
Ca uite ce fluturi frumosi au iesit din coconul meu 

Si Teo a avut o revelatie
De unde sa stie ei sarmanii si cum sa le explici ce-i aia pribeag ???? Inca una si ma duc: daca mai ai locuri la cresa, se inscrie Teo ca vrea si ea sa plece cu voi in Anglia
Te bagi?Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mimonix spune:
Fata, Olga, fii atenta aici ca eu ma tavalesc pe jos de ras 
I-am aratat Teodorei pozele cu tinerii nostri conducatori (da, a fost de acord ca Crin era pretty hot , pacat ca nu s-a nascut mai tarziu
) si zic hai sa ii arat si fetele, vorbaretele . Si ne uitam noi la Ho-i asa, cum arata ea in carticica una alta...si tu o tot intrebai : ce face ala? Fugeee Ce face alalalt? Fugeee la care la un moment dat tu intrebi "ce face Sher-Kan?" si aud de langa mine un glas suav :fugeee 
Ridic privirea si ma uit intrebator la ea
la care ea, rusinata
: Ce , nu era interactiv? 

Trecem mai departe...cica aia nu sunt COCOSI
Eu zic: dar ce sunt draga? Ea zice: Eagles! Nu stiu cum se zice asta in romana 

Si la sfarsit de tot, zic: Bai eu nu mai pot ce vorbeste copilul asta, pe toate le stie !
Al nostru cand o fi si el asa?
La care ea, consolator
: Lasa ca stiu eu toate raspunsurile mami 
Am murit de ras , va spun 
Iar acum imi atrage atentia ca o fac sa para proasta si lingusitoare pe cand ea doar facea misto de mine ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea