Puiuti de Randunici 2008!! (339)
Raspunsuri - Pagina 20
bubu05 spune:

Doamneee, ce tare 
ma bag la un serial
, am pus painica sa se faca si baietii dorm...m-am spalat pe cap si m-am coafezat
asa ca....pupici!
VALENTINA C spune:
Ariel, hai, rabdare ca o sa va faceti bine! Si sun-o pe dr, ca e urgenta...ce sa astepti pana luni???? Si cu Marcel, cand l-o apuca si pe el, o sa fie jale...
Valentina cu
Matei si
30+ cu Luca
VALENTINA C spune:
Matei al meu doarme de la 12.30...si eu nu poot sa adorm ziua, cu toate ca ma simt foarte obosita.
Cel mult am reusit sa stau intinsa in pat, la tv...Vad reluarea la Dansez, ca aseara n-am vazut decat pana pe la 11 si m-au impresionat ca i-au adus femeii aleia toti copiii de prin strainatate. Cred ca mai fericita ca aseara n-a fost niciodata ...
Deh, copiii...
Valentina cu
Matei si
30+ cu Luca
aliceionescu spune:
Mimo, da, ma, fiecare cu coconul si cu fluturii lui!:)))))
Loc la cresa e si pt Teo, cum sa nu? Bine, eu sunt oarecum plictisitoare, da' gasim noi ceva jocuri interactive, nu?![]()
Cu moshul pribeag...eu la "pribeag" nu m-am gandit, ci la "negresit"...
, deci oarecum gandim la fel (eu cu Teo
). Si inca una si apoi plec cu copilul sa-i iau cadou: eu, cand eram mica, auzeam pe sora-mea ca se invoieste de la scoala. Ei, cum crezi ca-mi imaginam eu invoitul asta? Ca sora-mea se duce la doamna si doamna ii ia mana si i-o indoaie, asa, de la cot, si gata, e invoita.
Deci...
mimonix spune:
Kya, ma bucur pentru vestile bune! Numai maine nu-i poimaine 
Ariel ce sa zic?
Eu nu stiu daca faci bine ca-ti pui singura diagnosticul si sper din suflet sa nu fie asa si sa fie antibioticul cel bun (cel ales) si piticii sa nu ia nimic de la tine sau oricum, sa nu fie grav
Iar Marcel, daca e asa de tare, sa se straduiasca sa-ti faca "erase" ![]()
Bubu poti sa-i dai omului serialul daca vrei...eu oricum nu mai am nevoie decat tot asa, daca-l mai cere careva
Ce tare Stef cu Ho-Ho-Ho!
Simo vine Mocu ma?? 
Sovi lasa mai ca esti harnica, stiu eu! Si la noi e si mai complicat ca toata familia e mofturoasa: unu nu mananca varza, unu nu mananca peste, unu nu mananca porc si tot asa...gatesc macar un fel pt fiecare o zi da si un ba...si mai rar am cate o idee care sa-i satisfaca pe toti si scap cu o singura oala
Dar lasa ca ma fac eu mare si-i trimit la restaurant 
Hai ca pun si eu de paine si de alte cele...am cumparat dimineata cadouri (ca de obicei, pe ultima suta
) si nu era deloc aglomerat
Deci ori e criza de criza ori si-a luat deja toata lumea de toate si ne-au lasat pe noi sa ne desfasuram in voie in ultima zi !
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
zozela spune:
In asteptarea lui Mos Nicolae!
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
ramo_cata spune:
salut
LA MULTI ANI CAMI!!!!
nicoleta f misto masina ..sa o stapaniti sanatosi
liana sanatate puiutei
vad ca azi noapte ai facut "bu-hu-hu"
olgule 

kya
pentru vestile despre mufarinul mic...da doamne sa-si revina si sa mearga acasa...
ariel off ..multa sanatate
alice si eu am fost si m-am intalnit cu mosu' cu andru de manuta ca nu am avut ci cine sa-l las ..dar am sa i le pun langa ghetute ca nu stie el ce si cum ...anu' asta mai merge ca de la anu' gata...nu-i mai putem pacali...am vazut-o pe thea vorbareata rauuu ..e o dulce...mama cate stie
revin ...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mstela spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE,BUCURII,CAMI DRAGA! SA-TI DEA DOMNUL NUMAI BINE!
Ariel,sanatate..offf
..
Ma rog in continuare pt Muffy si Luny sa ajunga repede acasa.
mami de TEA (1.04.08)