Puiuti de Randunici 2008!! (339)
Raspunsuri - Pagina 18
bubu05 spune:
Ce ma bucur, bravo Muf mic!
Multumim Kya pt. vesti!
Arielu, si tu??
ce-aveti, fata??
Noi tocmai am decorat geamurile cu figurine si spray de zapada 
Ce frumoase sunt! 
aliceionescu spune:
Kya, multumim de vesti! Haide, Muffy, ca acum e marti!
Thea e cam constipata (de felul ei...) si azi, dupa ce s-a chinuit pe olita, pe langa olita vreo juma' de ora, a iesit si treaba cea grea. Si o vad ca se tot holba in olita, printre craci si ma cheama: "mami, mute caca!!muteee!". Facuse numai bobitze, multe, intr-adevar! Asa-mi pare de rau ca n-am filmat-o, ca a fost haioasa rau cu "multe kk"...:))))
bitza037 spune:
hello
Cami ...La multi ani, sa ai parte numai de bucurii si impliniri!

Mihu faine link-urile de pe youtube
ma bucur de vestile despre Muffy, v-am zis de aseara ca a evoluat super bine numai in cateva ore de la tratament.....
Olgule vreu si eu link-ul cu Sophie ca nu am apucat sa-l vad si merge greu net-ul sa stau sa-l caut
Bubule fain ca ati incpeut decorarea, noi inca suntem la faza de curatenie merge greu ca deocamdata fac singura , o sa vina si mama sa ma ajute......ia sa caut si eu figurine din alea......
Mimo, pai as fi vrut sa o dau la gradi tocmai din motivele expuse de Valentina...este adevarat ca ma sperie bolesnitele..
trebuie sa fac de mancare ca iar nu am, si nu stiu ce???am vazut retetele cu somn Bubule dar nu am somon , am salau
...ma duc sa caut retete...
....zice ca de joi vine iarna...
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bubu05 spune:
Bitzo, cred ca merge si cu somn supica. Au papat astia mici cate un castron plin, fiecare
, ce mult le-a placut
Iamiiii! Am dat lovitura cu supa asta ![]()
Spor la curatenie! noi facem tot timpul asa ca...in sifoniere am facut acum cateva zile...o sa fac in bucatarie ca lumea saptamana viitoare si gata. Aaa, si sa spal perdelele, covoarele le duc la nufarul si gata ![]()
Mergem la nani 
aliceionescu spune:
Nico, merci!
Eu am propolis cu alcool, da' nu-i nimic, nitzica tarie nu strica nimanui!
Septilin i-am dat si eu Theei, dar nu mai masuram, ii dadeam o lingurita (fireste, uitam si eu deseori).
Ariel, haide, ma...Sa te faci bine! La voi functioneaza Septilinul?
Bubu, mai da-mi si mie vreo idee de pe Bucataras, ceva mancare cu carne, in afara de ciorba sau snitele...Pt Thea.
Bitza, pup Antonia. Vezi ca link-ul cu Soph l-am cerut si eu iar, e pe pag 12, sau ceva pe acolo...
Mihu, merci pt Elmo la botu' calului, il ratasem! Multe din preferatele voastre sunt si ale noastre!
Zoze, dai o tuica fiarta? Ca eu pot sa ovulez in liniste, ca n-am materie prima...![]()
Cand vine moshul, la noapte? Eu o sa ies cu Thea sa-i cumpar ceva, ce-o vrea ea, din pacate surpriza nu pot sa-i fac, ca n-am cu cine s-o las, sa ies singura...
Mai bantui pe aici... mai incarc un film...niste poze...
P.S. Simo, ai pus poze si le-am ratat? Te rog, pt o ratacita ca mine...

pt bebe gras si fashnetz nevoie mare!!!
bitza037 spune:
bubule, am scris in graba si in loc de somon am scris somn ......eu am salau....dar supica asta o sa o fac saptaman viitoare, acum am pus sa fac una asa improvizata de mine cu multe legume(ardei, gras, morcov, ceapa, dovlecel, mazare) si pun peste la sfarsit...nu are de ce sa iasa rea
.....am pus ce aveam prin casa iesim mai tarziu la cumparaturi....
Am uitat ca am vazut pozele cu fotomodelul Lianei

....si cu ochiosul mic si frumos al Nicoletei , si masinuta s ao stapaniti sanatosi si mi-a placut si planta aia care seamna cu o varza
Alice...
merci ma duc sa caut link-ul.....
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
aliceionescu spune:
Poftiti la cresa noastra.
Pe bune, spatiu am, potential am
(modesta sunt). Care doreste, care pofteste? Am pus si ceva poze din ultima vreme...
Ca m-a omorat Bubu cu srayul ei (diseara cumpar musai, da' de unde???) uitati ce am gasit si incerc sa fac...
http://curcubeu.ro/index.php?artid=40
Cami, am reusit cu Magic fm!!!

gudinde spune:

La multi ani Cami!

Sa fii sanatoasa, fericita si implinita!
Ma bucur ca Mufy e mai bine. Doamne ajuta sa fie din ce in ce mai bine si sa ajunga repejor acasa.
Va pupacesc pe toate
, inclusiv pe blanka
care-mi trateaza mesajele cu ignore.
bubu05 spune:
Aaa, pai super merge si cu salau 
Alice, pai ii cumperi, dar le bagi in punga repede
si le pui la noapte in ghetute sa le gaseste de dimineata 
Cu papa...Stef a papat asa zilele astea:
- piure cu ou fiert si branza rasa
- ratatouile cu pui la cuptor 
- supa cu galusti si pui
- supa cu somon
- fidea cu lapte
- chiftelute la cuptor cu piure
...nu mai stiu...asta am gatit in ultimele zile...kinder pinguin desert
, cam jumate, ii da Vlad sa pape ![]()
sovietica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Sovi m-ai pacalit Pai eu vreau reteta pt masina fataaa, cata energie poti sa ai? Auzi la ea, moara de faina Ma, eu cred ca tu poti sa te apuci sa mai faci un copil ca ai resurse ![]() |
Da ma, dar tu faci multa mancare, multe feluri adica, eu nu! noi mancam mult mai simplu, daca se poate acelasi fel si pentru sasa si pentru noi
Si in plus, am mai zis, recuperez timp din balamucul pe care il las in casa.
Mihu

super clipurile!Ma bucur ca Mufi e mai bine, dar credeam ca asta inseamnca ca le da drumul si acasa mai repede. Asta e, daca e musai sa mai stea, sa stea si sa vine acasa veseli si sanatosi.
Arieeel, fata, pneumonie??
sanatate maxima! mai fa-ti soro, bariera, protectie, miere cu propolis, nu stiu...eu-s mi-s suparata, am venit din parc si i-am zis omului sa ii dea lapte incalzit cu biscuiti lui sasa inainte de culcare cat tzatzai zana, si cand ies din dormitor, sasa avea gura plina cu un biscuite intreg si Omu incerca sa il convinga sa traga din biberon lapte rece ca gheatza

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Auzi la ea, moara de faina