Puiuti de Randunici 2008!! (339)
Raspunsuri - Pagina 12
natynic spune:
Legat de medicul de care a dat Luny de dimineata...vroiam sa spun ca uite asa ajung sa fiu de acord cu ideea (care inainte ma indigna) ca pacientii ar trebui sa inregistreze dialogurile cu doctorii. Cu noi TOTI. Pt ca numai cu probe pot fi cu adevarat dati in judecata si astfel de javre starpite. Pt ca numai asa pot fi separati de cei care, in conditiile jalnice, de neimaginat de frustrante in care lucram, incearca sa faca macar un strop de bine oamenilor bolnavi; si care sunt bineinteles bagati in aceeasi oala cu primii.
Fara legatura, dar asa, ca idee...Avem la spital un nou director medical (PSD-ist!
). Stiti care a fost prima masura pe care a considerat ca trebuie sa o ia ca director? A taiat portiile de mancare ale liniilor de garda neplatite! (toti rezidentii mai mici de ultimul an de rezidentiat fac garzi fara plata, benevol, cam de 2 ani de zile). Si cum la noi la cardiologie prezenta acestor ajutoare mai mici e esentiala, la cat de grea e sectia, de o saptamana sefii nostri de garda cumpara de la bufet de mancare rezidentilor de garda!
...avea Geoana ieri o informatie cum ca 3 medici pleaca pe zi din Romania. Oare de ce????
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
zozela spune:
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
VALENTINA C spune:
O)fff, Doamne, ce greu e cand ai copilul bolnav si dai de astfel de oameni....
Sper ca Mufa sa fie bine cat mai repede 
Nu mai am cuvinte...
Valentina cu
Matei si
30+ cu Luca
VALENTINA C spune:
Hai ca mi-au revenit cuvintele, ca voiam sa va spun ce=am facut seara asta:
Verificam bagajul lui Matei de gradi si am gasit dosarul de corespondenta, in care era scris ce a facut saptamana asta la gradi. Am inceput poezia de o strofa si SURPRIZA@!!! Matei a continuat-o, vers cu vers. Mi-au dat lacrimile!!!
Sunt atat de mandra de el!!!!
Si nu v-am zis ca pe 16 decembrie avem serbare!!!!![]()
Valentina cu
Matei si
30+ cu Luca
Olgutzika spune:
Zoze, esti criminala 

Mihule, cititoare fetele noastre
. Abia astept sa vina mosul, sa vad ce zice de puzzle-urile noi. Va tin la curent ![]()
Faza cu mustatile elefantului a fost in premiera si pentru mine, mi s-a parut super-haioasa 

Si a mai scos una zilele trecute: mi-a luat o carte de la Adevarul, carte care are semn d-ala, ca o panglicuta asa, stiti despre ce vorbesc. Si o tragea pe covor de ea, zicand ca are cartea "codita" 

Naty, ce pot sa mai zic?!! Imi pare tare tare rau...
Plec la nani, ca ma doare capul de mor, de cand am citit de masca lu' Muffy
Sper sa avem vesti bune de dimineata de la ei! Le doresc o noapte usoara!
Va
Olga
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
ramo_cata spune:
pentru mufy....sper din toata inima sa se intoarca repede acasa
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
Luny, sanatate muuulta! Sa se refaca Mufy repede si sa uitati zilele astea urata! 
Olgule, ma bucur ca prietena ta a dat peste medici ok la Infectioase, eu in seara in care am stat acolo am zis ca mor )mama, cum arata la baie!!), m-am externat pe semnatura... una dintre asistente mi-a facut inainte de a-mi scoate branula o injectie prin ea cu atata viteza ca 5!!! luni dupa aceea s-au simtit niste guguloaie pe vena, dureroase! Nu mai spun ce a zis dr de garda despre faptul ca vreau sa ma duc sa-mi alaptez copilul care abia scapase cat de cat de Rotavirus... ca dupa ce a aflat ca a avut copilul in aceeasi clasa cu copilul nasilor nostri mi-a dat si numarul ei de telefon sa o sun in caz de ceva... 

Unde va ajunge tara asta????? 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Olgutzika spune:
Nico, e in sectia de pediatrie, nu la adulti. Si nu e vorba numai de medici, ci si de asistente si de infirmiere. Serios vorbesc ca e ok, si o cred! Mai ales ca nu e genul care se multumeste cu putin.
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
Olgutzika spune:
Trimiteti-ma la culcare, ca fac hepatita daca mai vad vreun pesedist la televizor 

Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
bubu05 spune:
Buna fetele!
Of, ce rau imi pare de Mufarin...i-am trimis si eu sms Ancai dar vad ca nu mi-a raspuns...am vb cu ea dimineata si era disperata
O mai fi ajuns la Stanciu? o fi la el pe sectie? mi se zbrleste pielea cand ma gandesc...sper din tot sufletul sa vina repede acasa si sa se faca Muf bine!
Imi pare rau ca n-am fost azi pe-aici, am citit pe diagonala, n-am vazut poze...sunt restanta...
Dimineata am fost prin Carrefour, apoi am gatit, pe dupa-masa a venit Alexia la noi si s-a jucat cu Vlad si eu am stat la taclale cu prietena mea...
Si am uitat sa va spun ca am inceput sa ma uit la Lost, si cum prind un moment liber mai bag un episod ![]()
Off...si nu-i mai trece tusea lui Vlad...maine se termina cele 10 zile de aerosoli si tot tuseste
Luni o sa-l trimit iar la control, poate ii mai da un sirop, ceva...offff...