Puiuti de Randunici 2008!! (339)
Raspunsuri - Pagina 11
ramo_cata spune:
am intrat cu gandul ca o sa aflu vesti bunicele despre luny si mufa..imi pare rau de ce aud...
pentru ei si le doresc numai bine si sa vina repede acasa
multa putere ancai si lui liviu...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
zozela spune:
Matei-putere mami,curaj,lupta sa scapi repede de boala!!
Hai Doamne,fa o Minune!!
Fetelor,haideti sa ne rugam impreuna,din ora in ora,la fix-pentru Mateiul nostru scump! Mai tineti minte de la Iulia?!

Hai Matei,suntem alaturi de tine si de mami,si de tata!!
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
mihutza11 spune:
off imi pare rau sa aud de Mufy! multa sanatate pui mic.. putere mami si tati!

Ela imi pare rau sa aud de bunel!
sa stii ca eu imi salvez toate poezioarele ca nu le am..
Kya off cate durere pt bietii copilasi..
cand aud din astea iar ma apuca dracii cu oameni ca Vantu si altii... off cata nedreptate..
si totusi ca sa inchei intr-o nota mai buna.. am admirat-o pe Tea de Stela.. parca s-a mai schimbat si ea la fizionomie si i-a crescut si parul! 
Doamne ajuta Mateiului!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
bitza037 spune:
N'a seara!!!!
Doamne ce rau imi pare sa aud de Muffy, dar vorba Olgai mai bine la spital decat acasa.....ideea este asa: o sa-i dau si eu un mesaj acum in caz ca are nevoie de ceva, imediat ma execut ca stau la 3 minute cu masina si 15 de mers pe jos fata de Budimex......in caz ca nu raspunde la mesaj si vreuna vorbiti cu ea sa-i spuneti , va rog, ca-i stau la dispozitie fara nici o problema, chiar ma bucur mult daca as putea-o ajuta cu ceva.....
si eu impreuna cu Antonia am vazut-o pe Tea ....era asa incatata cand se descarca imaginea, astepat cu nerabdare sa apara dupa acre arata cu degetul si zicea: ita adica uite, si eu ii ziceam este Tea mami
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
natynic spune:
Am culcat-o si eu pe Iulia. Da, Zoze, sa incercam sa spunem o rugaciune de sanatate la ora fixa
Bitza, eu chiar asta i-am scris lui Luny in ultimul sms, ca orice are nevoie de la mine sau de la altcineva din grup mai aproape de Budimex sa nu ezite sa ceara imediat.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bitza037 spune:
...am vorbit cu Anca, mi-a raspuns la telefon, zicea ca Muffy este mult mai bine fata de cum era acum cateva ore, chiar a ciugulit ceva de mancare si acum se juca , mai este cu inca 6 copii in salon, patul este cam ingust si fara aparatori,ii era cam teama la noapte sa nu cada Muffy, dar a zis ca o sa stea ea treaza ca o sa-i puna si perfuzie...
m-a rugat sa va multumesc la toate pentru mesaje si telefoane, desi a zis ca a primit un mesaj de la un nr pe care nu-l are in tel. si nu stie cine este ca nu s-a semnat.....
ne asezam si noi sa papam ceva de seara....am bagat niste ciuperci umplute, morcov, cartofi si salau la cuptor, vb mai tarziu
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Olgutzika spune:
Kya, Doamne, ce spui tu acolo 

. Pot sa ajut cumva si eu? Si cand ma gandesc cati or fi asa...ma doare stomacul
.
Si apropos de spitale si de cea patit Luny astazi: prietena mea din Brasov este internata de luni cu fetita de 3 ani la spitalul de boli infectioase din Brasov, copila are scarlatina, o forma urata, cu complicatii. Fetelor, nu a dat UN LEU, iar toata lumea se poarta ireprosabil cu ele! Sunt in salon copii internati singuri, pentru ca de la trei ani incolo, nu mai admit parintii, si au o grija de necrezut de copilasii aia singuri. Deci se poate, exista! O fi alta civilizatie dincolo de Carpati, ce sa zic...Nu pot insa sa nu ma rog pentru Luny sa nu mai dea peste brute ca cel de dimineata!
Liana, voi cum sunteti? Ca nici nu te-am intrebat astazi
!
Stela, o dulcica Tea! Mor eu dupa nasucul ei cat un nasturel
.
Naty, multu mult
. MC si-a anulat programarile pana in 15 ianuarie, cu posibilitate de prelungire
.
Sanatate si Mihaitului si sper sa nu mai fie nimeni bolnavior!
Si asa cum va promiteam www.onetruemedia.com/shared?p=9f5e6ba29c8a3c4990c72b&skin_id=601" target="_blank"> paturici, girafe si mustati Enjoy, ca e destul de lung, e format din trei filmulete!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
mihutza11 spune:
Olgu dulce foc Soph!
sanu mai zic de Andra care imediat cand a vazut-o pe Soph cu cartea hop si ea mi-a adus cartile si mai ales pe cea cu puzzle sa faca si ea..
avem cu 4 piese dar de obicei imi cere ajutorul.. azi a facut singura rata fara o piesa ![]()
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
zozela spune:
| Citat: |
| Si asa cum va promiteam paturici, girafe si mustati Enjoy, ca e destul de lung, e format din trei filmulete! |
Cea mai draguta,cea mai grasuta,cea mai cea,mai intrebi?!

Hai Muff!! Va asteptam acasa!!
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@