Puiuti de Randunici 2008!! (339)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Alice sar'na pentru linkuri.

Bag sama ca in rest, puiutii nu prea au un play-list favorit.

Poezioarele m-au dat pe spate! ;e voi salva/invata/recita, musai, ca-s cam limitata la capitolul asta.

Monix: in general faina e mai bine, mai sanatoasa sa fie macinata mai mare, dar eu, spre rusinea mea, o macin marunt, asta e viciul meu . Deci folosesc faina de grau macinat de mine in moara casnica. Mi se pare un obiect indispensabil unui facator de paine. In romanika cu se gasesc, dar se gasesc in germanika de exemplu. eu o am din state. dar inainte sa am moara, foloseam faina integrala din comert, in care adaugam ceva tarata marunta.

cum fac eu painea:

-amestec drojdia (uscata sau proaspata, cat pt 500 gr faina) si eventual sauertigul ala de la DM (nu musai), cu o cana plina ochi cu apa calda, eventual baska inca putin, pun cateva fire de zahar si o las acolo o vreme sa se activeze. apoi, pun juma sau mai mult din faina si sarea si amestec bine bine cu un linguroi. Apoi (poate dupa 5 min or so), pun zeama de portocala, si incorporez restul de faina. framant bine, las sa creasca, apoi mai framant odata, pun in tava, mai las oleaca sa creasca si var la cuptor.
eu cand fac paine completa, o intind pe o tava, nu in forma de cozo, caci se tufleste la loc cam mult! pe tava imi iese mai bine.
si uite asa, nu stiu nici eu de ce am bagat banii in masina de facut paine!!
sau stiu, ma gandeam ca imi va framanta coca, dar nu prea o framanta satisfacator paletica aia. a, si am luat-o pt crize majore de timp, cand fac painea cu jumate faina alba, caci nu prea iese 100% completa.

A, si mai fac paine dinaia "no need to knead", care se lasa la crescut peste noapte. dar nu prea m-am mai sincronizat sa imi permit sa o astept atat.

edit: Ovcors, sunt dispusa sa invat orice noi secrete, tips & tricks

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

ooooff off Lunyyy ce greu tre sa ii fie! fortza Luny, fortza Matei!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offff Luny, ce rau imi pare , saracutul Muffy! Suntem alaturi de voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Offff, tot stateam cu ochiul pe mess sau pe forum, sa vad ca s-au intors acasa.
Dar ce vesti Saracu Muffy!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ufffff, bietul muffy! am avut eu o banuiala ca nu e bine, ca i-am dat sms ancai mai devreme si nu a raspuns la el si....nu era o tacere de bine. Doamne ajuta-l pe muffy sa se faca bine repede si sa vina acasa cat mai repede.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Imi pare rau de asa vesti... Sanatate multa lui Matei si multa, multa putere Ancai si lui Liviu. Chiar stiu ce inseamna...Imi pare rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

oooffff, bietul pui si biata Anca. De aseara se gandea ea la asta...
Sper din tot sufletul sa se faca bine repede Mufy

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ooofff, saracutul mufy....doamne ajuta sa se refaca repede....

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Am intrat sa aflu vesti despre Luny si Matei si am aflat

Doamne Ajuta sa fie bine! Mai bine la spital decat acasa, in conditiile unui asa diagnostic. Le doresc numai bine si multa multa putere Ancai si lui Liviu si sanatate maxima piticului!

Eu nu am numarul ei, dar le rog pe fetele care il au sa o incurajeze, cred ca e disperata .

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Sanatate multe Muffy si sa veniti cat mai repede acasa!

Mergi la inceput