Puiuti de Randunici 2008!! (339)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Saru'mana!
Daca ati fi vazut scrisorelele alea... Foarte impresionant. Bietii de ei, au niste dorinte asa de... Unul din ei isi dorea 2 portocale si 2 banane. Altul voia un sampon SAU un sapun (nu pe amandoua)... Copii dintr-un sat uitat de lume, cu parinti saraci lipiti pamantului, vai de ei!
Altul i-a scris Mosului ca pe tatal lui l-a omorat cel mai bun prieten si mama lui l-a abandonat cand avea 3 luni (si zicea ceva de genul: nu stiu de ce nu m-a vrut, ca eu sunt cuminte si nici nu mananc mult) Mi s-a rupt inima cand citeam...
Sau alta dorinta: "nu vreau ghete ca am de la fratii mei, dar nu am papuci, ca pana sa ajunga la mine s-au rupt"

Multa suferinta mai e in lumea asta... Offf Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ahaaa, te-am prins hoato ....deci tu rox mi-ai furat bolovanu? las' ca-mi pune vanghele care este termopan din banii lu' primaria care este, na, sic ... vin fiert zici ...lasa o cana de vin crud, ca mi-l fierb eu diseara , ca acu' mai am treaba....da' tocmai ce beau si eu un ceai cu scortisoara printre altele ...buuuuuuun ...si poate au bagat nenii aia de unde l-am luat si o iarba ceva , macar ma mai veselesc nitel ...
mai ce tiza frumusicaaaa ... sa n-o mai recunosc de cand n-am mai vazut-o!

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut

lunyimi pare rau pentru experienta neplacuta ...off doamnne cata lume nesimtita... mufarinul si sper sa nu fie vorba de internare..multa sanatate

mimo am vazut filmuletul ..f frumos desi am avut nevoie de o pereche de ca sa-mi dau seama cine e teo...

alice pfiuu ce frumos vorbeste thea

sovi andru meu e fan youtube...dar se uita la tot-cocos,gaina...ham ham-pua-pufa si no-dino...catei in general..plus eu-leu si tigru-uaaaa...de cateva zile e innebunit sa rasfoiasca carticelele de povesti,se culca si se trezeste cu gandul la ele,imi povesteste,imi arata personajele...e atre haios ,am sa-l filmez cat de curand...

zoze si pe voi si va doresc si voua multa sanatate..despre bunel imi pare sincer rau... stiu ce inseamna sa pierzi pe cineva drag...

mstela e o dulcica tea

liana,zoze si mie imi face mare placere sa va citesc ..asa ca tre'musai sa intrati mai des faceti o echipa minunata precum mimo-gecko...

asa zici tu mimo ca esti invidioasa..ei bine iote ca eu tare as vrea acu'sa stau la bloc...de saptamana trecuta ,luni-vineri intre orele 9-18 seara stau fara curent electric pentru ca dastepti romaniei s-au apucat sa schimbe stalpii si firele electrice in miezul iernii...m-am chinuit cu un generator ca sa-i pot face lui andru caldura in camera...am stat mai mult la aer curat decat in casa,nu pot sa fac mai nimic ca tremur de frig...acum veni lumina si cand sa dau drumul la centrala imi aparu beculetul rosu-atentionare...mi s-a facut rau cu atata fu...i am defectat centrala si zici sa nu injuri si sa-ti doresti sa pleci unde o-i vedea cu ochii....sper sa o rezolvam cat mai repede,acum i-am bagat lui andru un calorifer electric in priza...am niste draci pe toti si toate ,tot ce se invarte si misca in jurul meu..m-as duce undeva dar nu stiu unde...si gata m-am descarcat...

eu i-am luat lui andru carticica asta... http://www.shopandfun.ro/products/Animalele-de-la-ferm%C4%83.html
de care e f incantat si vreau sa-i iau si celelalte volume cu animale salbatice si dinozauri...as vrea sa-i iau lego de la duplo ,am vazut ca au de la varsta de 1,5 ani pana la 5 ani...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Kya, incredibil de trist si de dureros...

Noi plecam afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

kya asa este e prea multa suferinta in lumea asta ...cel mai rau imi pare ca e vorba de copii,care sunt niste fiinte nevinovate...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

Citat:
citat din mesajul lui Kya

HELP!!!

Ce marime de haina are un copilas de 4 ani???

S-a organizat la servici o actiune de voluntariat si am ales sa fiu Mos Craciunul unui copil sarman. In scrisorica lui a scris ca vrea de la Mos o "ghiaca" () si nu stiu ce marime sa-i iau.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

o "ghiaca" de 4-5 ani sau 104-110cm cred!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil

asa e. 104-110 cm

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

Citat:
citat din mesajul lui Kya

HELP!!!

Ce marime de haina are un copilas de 4 ani???

S-a organizat la servici o actiune de voluntariat si am ales sa fiu Mos Craciunul unui copil sarman. In scrisorica lui a scris ca vrea de la Mos o "ghiaca" () si nu stiu ce marime sa-i iau.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

o "ghiaca" de 4-5 ani sau 104-110cm cred!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil

asa e. 104-110 cm

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

am vesti proaste din pacate

luny s-a internat cu muffy la budimex, are pneumonie si insuficienta respiratorie micutul, e cu masca de oxigen, iar cuscra e pt prima oara cand o "simt" in butoi rau. dar sper sa-si revina, ca eu o cunosc o luptatoare adevarata! sa-i tinem pumnii stransi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

M-am uitat repede sa vad daca v-a anuntat Luny...s-a internat cu Mufy la budimex cu insuficienta respiratorie si pneumonie, e cu oxigen si cu tratament injectabil pe branula si ea e terminata. Sper macar sa aiba niste conditii civilizate de cazare pt ca stiu f bine cat de greu ii va fi si cat de tare trebuie sa se tina. I-am zis sa anunte daca are nevoie de ceva, orice si sa ne sa se faca Mufa bine repede!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Rox, vad ca am scris in acelasi timp...Off, sunt cu gandul la ei...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput