Puiuti de Randunici 2008!! (339)
Raspunsuri - Pagina 13
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Buna fetele! Off...si nu-i mai trece tusea lui Vlad...maine se termina cele 10 zile de aerosoli si tot tuseste Luni o sa-l trimit iar la control, poate ii mai da un sirop, ceva...offff...Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
Oana, Matei are 5 saptamani de cand tuseste
: mai mult, mai putin, dar nu s-a oprit deloc de atunci. L-a ascultat azi la plamani si a zis ca n-are nimic, asa ca rabdare...Valentina cu
Matei si
30+ cu Luca
mihutza11 spune:
noi mergem maine sa luam cadou de Mos Nicolae.. am in minte carti si/sau puzzle!![]()
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
bitza037 spune:
Vali, pup
un matei destept si vorbaret care stie el poezii....vreau si eu sa o duc pe Antonia la gradi
...deocamdata duc munca de lamurire cu bitu...ca nu vrea sa o dam ca-i mica...si asta ar fi din .....
Bubule chiar vroiam sa scriu ce-i cu tine de intrii asa de rar pe crengutza
aratati-mi si mie ce fel de puzzeluri ati luat voi la copii....eu i-am luat un set de 120 de bucati de lego(ale care le are sunt putine) si un camion frumos cu remorca sa care jucariile cu el....carti i-am luat dar i le-am si dat.......
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mstela spune:
Off,imi pare asa rau de Mufarin
..Doamne ajuta sa treaca repede perioada asta,sa se faca bine,iar Luny sa aiba multa putere..
pt Mateiutul drag sa stea cuminte sub tratament si sa aiba o noapte linistita..
p
Multumesc tare mult pentru aprecierile la adresa Teei mele dragi..m-am topit toata![]()
...

..in seara asta a topait ca niciodata pe muzica de la Dansez pt tine si de la O data-n viata...imi venea sa o pap toata.

Am vazut si eu vorbaretele Ho-y si Thea,pupa mama pe ele de dragute..
mami de TEA (1.04.08)
Simo27 spune:
Vad ca nu sunt vesti bune..offf....sanatate Mufarinului si Bunul Dumnezeu sa il aduca cat mai curand acasa!
Despre mine numai de bine
:colul bine,cerclajul nemiscat,bebe grasan cu o saptamana mai mare,miscaret nevoie mare,tensiunea mare 14 cu 8.....Mai merg peste 2 saptamani sa imi ia cultura din col si sa vada cerclajul.Oricum,nu ma asteptam la ce dureri am avut sa fie asa de bine!
POze nu am vazut inca....
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
bubu05 spune:
Bitzulina, am fost tare prinsa azi...chiar n-am vazut nici un episod din serial
Am facut papa bun, vezi pe Bucataras ![]()
Vali, m-a dat gata Mateiu cu poezia lui!!!! pe cuvant! Stef ma striga "Ona" ![]()
De tuse...suntem patiti si stiu ca dureaza...dar ma enerveaza!
Gata, acum chiar ca ma duc la film ![]()
Aaa, maine seara ma duc cu Vlad la un concert de colinde la Teatrul Tandarica!
Eu i-am luat lui Stef un carut din ala de plastic, gen carut de supermarket, sa se plimbe cu el prin casa
, iar lui Vlad doar papusica Stefania din Oraselul Lenes si dulciuri multe. Cadouri mai consistente vor fi de Craciun si de onomastici/zi de nastere 
Nicoleta spune:
Ma tot chinuiesc sa pun filmulete cu copiii si se tot intrerupe conexiunea asta, UPC-ul luŽ mama lui!
Olga, eu te cred, ma bucur ca este asa si ca sunt tratate bine. Doar ca mi-am amintit... 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Simo27 spune:
Nu am pus pozele cu Sam papand tiramisu ca nu le pot descarca pe laptop
,ca nu mai stiu unde am pus descarcatorul...deci,nu cautati ca nu aveti ce![]()
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
blankar spune:
Luny sanatate lui Muffy si voua nervi de otel!
o sa spun o
inainte de culcare pentru voi!
va pup
http://community.webshots.com/user/blanka75

Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)