*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (255)
Raspunsuri - Pagina 9
cristinamh spune:
mai, eu am dat gata satul. una la mana, ca ma incurca teribil prin casa, si a doua, am avut revelatia ca e ultima saptamana la gradi, si trebuie musai sa-l duc.
asa ca azi l-am dat gata. nu stiu cat a iesit el de concurs, dar copiii de la gradi sigur vor fi incantati. cel putin a fost amuzant, am reusit sa le arat ceva si copiilor, sper ca nu le-a intrat pe o ureche sa le iasa pe cealalta...
iris a fost cea mai incantata, si... ca tot vorbea parca anda de porc, venise cu unul de plastic, sa ma intreba daca punem si porc de craciun [:d]. era insa mare cat o casa, si cum "porcul cu 2 bani" nu exista, am renuntat. dar se apucasera cu masinutele mici sa faca curse prin sat, si nu "asfaltasem". l-am dus urgent la masina, maine ii deportez cu totul pe dulap la gradi.
i-a pastrat domnisoara educatoare loc de cand am decorat sala impreuna (daaa, am facut munca voluntara pe 1 decembrie, decorat ferestre, pus beteala, globuri prin clasa, impodobit bradul... si mi-a placut la nebunie!) iris a fost cu mine, si a doua zi le spunea copiilor... ai vazut ce frumos a facut mamica mea
? ... sa-mi pocneasca pipota, nu alta!
asadar, daca juriul e curios, ii pot trimite pozele.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
mara95 spune:
Fete dragi ,noki,camelia_daniela, roxana, maria_alexia, ina, mihaelutat,lavi,camelia ,miri,bianca, catutza, felicia, cristinanegara, alinus, meems , multumim din suflet pentru urari!Sa fiti fericite alaturi de copiii vostri, caci mari bucurii sunt!
Petrecerile le-am facut cu adultii,flavi a fost foarte rasfatata. a primit rochite si papusi,bomboane. la gradi i s-a cantat La multi ani! de cateva ori, au dansat, iar flavi a fost emotionata de fiecare data, dupa spusele educatoarei.
Noki_Lara spune:
Vreti emoticon?
Am o serie intreaga: ![]()

![]()
![]()

]
Bref, mi-e mila de tara asta si de ce ne asteapta timp de 5 ani - pe putin.....
Da' stiti cum se zice: "fiecare tara are conducatorul pe care-l merita!"
---
Am tras asta-seara un bricolaj puternic, asa ca satul meu prinde contur. Adila zice ca seamana cu zona rezidentiala Pipera, ca am o baza cam inghesuita pentru montajul casutelor, asa ca sunt o tzara cam inghesuite casele.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
ilenutza spune:
Dragele mele,
intru telegrafic sa va spun ca desi nuam avut timp sa postez m-am gandit la toti sarbatoritii si sarbatoritele de pana acum.Va transmitem numai ganduri bune, sanatate si muuulta fericire!
ma gandesc tot timpul la voi, va pup si va urez un sfarsit de an superb.
Noki cum se descurca Sara pe role?
S-a apucat cineva cu copilul de patine sau ski?
Desi mi-e somn si sunt super restanta cu somnul nu vreau sa ratez ultimele subiecte de la clubul scutecelor si sa ma trezesc direct dincolo ( aici un emoticon cu siroaie de lacrimi)
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO
meems spune:
Noki, eu n-am ajuns la vot (sa-mi fie rusine, mai ales ca ma tot mandresc cat de patrioata sunt
), dar am vazut ca Basescu a fost votat puternic in diaspora.
Roxi, nu avem planuri de sarbatori anul asta, ca situatia e de asa natura... si ma opresc aici... Insa acum contemplam daca sa o ducem sau nu pe Rianna la Disneyland de ziua ei. Spune-i Alexiei ca poate veni si ea, e aproape de Georgi ![]()
ilenutza spune:
tot eu , nu ma pot abtine desi sunt rupta de oboseala iar maine -adik azi- am o zi infernala
[red]BBAlinush[/b ][red]am vizitat Haga si mi s-a parut dementiala, ca toata Nl de altfel -mai putin Amsterdamul-orasul tau e superb, mi se pare absolut fabulos sa poti trai acolo.
Nu te-am auzit postand pareri despre Nl si /sau Haga , mie tare mi-ar face placere sa le citesc.Exista vreo comunitate pe forum despre Olanda?
[b]Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4037258963/" target="_blank">POZE OSLO
Noki_Lara spune:
Da, asa e, Meems, diaspora a votat puternic Base, asta pentru ca (din fericire pentru ei si din pacate pentru noi) nu stiu care e exact treaba prin tara.
Ilenuta, i-am luat patine cu rotile si merge lipa-lipa ce ele pe la mama prin casa. La primavara cred-poate? ca le scoatem si pe-afara. Se pot face si role. Da' nu mi se pare ca se da in vant dupa sportul asta. Ca de altfel dpa niciun sport.![]()
Patinaj a facut Sarah cu gradinita, anul trecut si i-a placut. Anul asta abia s-a deschis patinoarul Cismigiu. S-ar putea sa mearga iar cu gradi. Da' de cand a degerat in iarna trecuta, nu prea mai vrea sa mearga, ca zice ca e frig tare.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
ioana_77 spune:
La Multi ANi, Mateea! Sa fii sanatoasa, sa ramai la fel de cuminte si sa umpli viata alor tai numai de fericire!
La multi Ani, Flavia! Sa fii norocoasa, iubita si fericita alaturi de familia ta draga!
Io ce sa zic de alegeri, ma asteptam la rezultat. CHiar credeti ca s-ar fi schimbat ceva? Oricum nu s-ar fi schimbat nimic nici in cealalta varianta.
miri__b spune:
Maria am fost la o nunta, asa ca...Astept parerea fashionistelor ,poate arunca cu rosii in mine daca mai debitez prostii.
Anda pana la urma vrei cutiile? parca n-ai scris nimic.
lavi02 spune:
Maria esti intr-o firma de soft in care de obicei nu se prea tine cont de eticheta, asa ca te vei simti bine si relaxata oricum te vei imbraca. Nu cred ca vei avea priviri critice asupra-ti.
Cred ca nu e cazul sa te imbraci stil nunta, nici elegant - sobru stil interviu. Mai degraba ceva elegant-relaxat-accesorizat-sofisticat daca te pricepi. Eu nu ma prea pricep la accesorii si sofisticari asa ca prefer simplitatea decat sa fiu ridicola.
Asteptam fashionistele pe interval.
meems imi pare rau sa aud ca situatia nu e cea mai buna la voi.