*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (255)
Raspunsuri - Pagina 8
maria_alexia spune:
Fetelor, help pls !!! 
Trebuie sa merg la petrecerea de Craciun a firmei. I-au pus pacatele sa rezerve la Hilton. Eu cu ce ma imbrac???
Nu radeti de mine, de aproape 4 ani nu ies decat in parc si la gradinita, nu mai am nimic de purtat si nici habar care sunt standardele
.
Pls help, help, help!
Habar n-am de nimic, daca e de cizme sau de pantofi, daca merg si pantaloni, cu ce ii asortez... Nu m-as impopotona ca la nunta, dar nici alb-negru ca la interviu n-am chef, ca e totusi... chef
.
La gaura in buget si alergatura aferenta nici nu vreau sa ma gandesc
.
bianca_mo spune:
LA MULTI ANI, FLAVIA! SA FII SANATOASA SI IUBITOARE!
LA MULTI ANI, MATEEA! multa sanatate si fericire!
sanatate tuturor!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
miri__b spune:
Maria-Alexia am avut party sambata, o colega a venit cu clasica rochita neagra, dar si-a pus manusi pana la cot-super efect!Am fost la o nunta acolo vara asta, mi-a placut.
Bine m-am bagat eu ca musca unde trebuia sa vina Anda, Mitza...eu dau varianta ieftina.
LA MULTI ANI, FLAVIA!
LA MULTI ANI, MATEEA!
Mitza ghete goale???tz,tz,tz.Cred ca era vreun diamant ascuns si nu l-a vazut copilul.
bb_alinus spune:
Nokiiiiiiiiiii a iesit Base!!! Hai pune un emoticon sa vaz cum esti!
E de bine, e de rau?
maria_alexia spune:
Miri, thx. Cu rochita si manusi nu-i de mine, nu sunt asa de eleganta. Restul lumii ce mai purta pe la petrecerea voastra ? ![]()
Si eu sunt tare curioasa de reactiile lui Noki, Anda si Mitza ref la alegeri
. Daca nu ma insel, parca spuneau ca cel mai bine mergea treaba interna sub obladuirea PDS-ului...
crissy77 spune:
La multi ani Nicoletelor si Nicolailor!
La multi ani Flavia si Mateea!
Sa traiti bine! ![]()
![]()
[emoticon cu latz de gat]
Cristina & Elise-Stefania
felicia74 spune:
La multi ani, Mateea de Gabitaco si Flavia de Mara, sa aveti o copilarie frumoasa!
Negara cam asa
Gabitaco vrem poze!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
catutza spune:
La multi ani Flavia si Mateea! sa cresteti mari!
Maria , ai P.M.
eu sunt
in legatura cu alegerile
inca odata!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
bb_alinus spune:
La Multi Ani sarbatoritelor Flavia si Mateea sa fiti iubite si sanatoase si sa umpleti inimile celor dragi de bucurie si realizari!

meems spune:
Flavia, La Multi Ani! Esti o fetita vesela, o sora mai mare grijulie, si o incantare pentru parintii tai. Sa ai parte de multe bucurii!!
Mateea, La Multi Ani! Esti o mangaiere pentru cei dragi, sa ai o viata linistita!