*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (255)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

e deschis duminica? pana la cat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda in general e deschis sambata si duminica 10-18 dar in particular azi, 6 decembrie e inchis. Detalii aici: http://www.salinaocnelemari.ro/

La multi ani celor ce se sarbatoresc astazi!

Din pacate la Nati nu a fost suficienta, nu s-a oprit din suieraturi (wheesing) asa ca am trecut la aerosoli cu Dexametazona la sfatul

Dar pentru o tuse usoara post raceala e foarte eficienta, pe probate.

Of! De la sfarsitul lui septembrie ba unul, ba altul suntem bolnavi. Noroc ca nu sunt boli grave, zic merci si asta e.

gabitaco cum mai e Mateea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

si la mine matei muceste si alexi a inceput cu tusea...
doamne am obosit!!!
Lavinia sanatate multa nataliei si multam de info

La multi ani, tuturor ce azi isi aniverseaza ziua de nume!!!
In mod special un pentru gandacel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani celor care isi serbeaza ziua onomastica!

Sanatate tuturor!

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani celor ce-si sarbatoresc azi ziua onomastica!

Lavi, sunteti tari la descoperit destinatii Sanatate lui Nati! Retin eu bine sau cu Silvia ati cam avut liniste cu bolile in ultima vreme?

Roxi, offf, iarasi v-a lovit . Sanatate multa!

Si nu povesteste nimeni nimic de Mos, copii incantati de cadouri si de neoprit la dulciuri? Sau n-a calcat mosul pe la voi decat cu joarda?
La noi a venit inca de aseara, asa am prins inca de cand eram noi mici - probabil ca sa dormim linistiti dupa aceea , prilej de reuniune familiala la noi. Am luat cartea cu Mos Craciun de la Cartea Copiilor, intr-adevar e o bijuterie.
Maine va veni Mosul si la gradi', iarasi dulciuri pe care sa le pun bine si sa le dau cu portia... Iar joi vine, tot acolo, Mos Craciun, caci e deja serbarea. Iar de vineri vacanta...

Mergi la inceput

Maria asa e, cu Silvia nu mai avem probleme de raceli, cred ca racesc eu mai des ca ea. A observat si doctorita ca i s-au retras amigdalele, semn bun.

Si la noi a venit mosul aseara, la fel e traditia din copilaria noastra si vrem sa o pastram. Cred ca nu mai aveam rabdare eu pana azi dimineata

Destinatii zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

la noi a venit mosul noaptea la ghetutele puse la geam deoarece mos nicolae intra prin crapaturile tocului geamului (eu asa am prins pe vremea copilariei mele, cand tocurile din lemn chiar aveau crapaturi:))
ce a fost foaaaaarte misto - imi pare rau ca n-am avut aparat foto in mom ala in mana- a fost cand m-am dus dimineata la el in camera si era deja treaz, l-am surprins ca-n felicitarile hallmark:)), in pijama, cocotat pe un scaunel rosu tras de el in fata geamului, sa ajunga la pervazul cu ghetute (noi avem pervazul foarte inalt, abia ajunge nic la el pt ca stam la mansarda). deci cand am intrat tocmai isi tragea jucarelele din ghetute si tipa la mine: "mami, uite ce mi-a aduc mos nicolae!" foarte scump a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Si la noi a venit Mosu, desigur, cu dulciuri si carti. Asta dupa ce doua zile a jelit Ilinca, ca se stia cu musca pe caciula. Nici nu sa astepta la cadouri, chiar a marturist ca nu ne-a ascultat, nici pe noi, parintii, nici pe bunici. Dar am vorbit eu cu Mosu sa-i mai acorde o sansa pana la anul, iar Ili si-a cerut scuze si a promis ca va fi mai cuminte
Si a fost, pana acum cinci minute, cand s-a urcat pe masa si a varsat ceaiul. Ma rog, de acum se descurca ea cu Mosu direct, eu nu ma mai bag

Carticica cu scena de Craciun a fost un real succes, am facut un peisaj frumos, si toate piesele s-au potrivit la fix.

Mai, mai, cate mai stiti voi despre dinti, maxilare, eu nici nu m-am mai interesat, m-am resemnat ca am o dantura de cretaiar viitorul va fi... de portelan
Insa pentru Ilinca fac orice, poate reusim sa impiedicam o vreme carierea lor prin sigilare.

Sanatate Nataliei, Alexiei si lui Matei!

La multi ani tuturor celor care-si serbeaza onomastica!!!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

David din ce i-a adus mosul s-a jucat toata ziua cu asta http://www.prut.ro/pista-puzzle/172-o-zi-plina-de-surprize-9789738781597.html

Mergi la inceput