*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (255)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Problema simpla de matematica: daca pentru O CASUTA imi ia 2 nopti (pana readorm dupa ce ma trezesc inamicii ) sa ma cuget, cateva zile pana reusesc sa adun materialele, o zi sa-i fac structura si inca vreo 2 pana o finisez, cate case va avea satul meu de Craciun ? .
La montaj, peisaje si altele nici nu pot sa visez...
(o zi de bricolaj = cele cateva minute pe care le pot smulge dintr-o zi)

Anul trecut parca era mai simplu, aveam prin casa un singur copil umblator si stricator si o singura piesa de realizat, pe cand acum... .

Feli, apoi e cuminte fata daca singura suparare a fost cu urcatul pe masa si rasturnatul ceaiului . Mie mi-ar lua noaptea intreaga sa scriu numai cate au putut face ai mei in seara asta, cand am ramas acasa .
PS. Mi-a placut sa citesc observatia copilasilor de la ultima voastra intalnire .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani Nicoletelor si Nicolailor!

multa sanatate la copilasii bolnaviori si Bia a fost racita saptamana asta, acum mai tuseste putin...sper ca nu vor fi probleme maine la gradi ca pur si simplu nu avem cu cine sa o tinem acasa si mai e decat saptamana asta de mers la gradi pe anul acesta.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

aaa, si sa va mai dau ultimele vesti:
- nu m-am apucat de sat, asa ca, adio, ma retrag si eu din concurs, plus ca sunt lipsita de orice imaginatie. Sorry.

- Ilinca a terminat-o cu gradi pe acest an, s-a confirmat ca ingrijitoarea are gripa noua, plus ca a mai facut un copil. Daca se mai inregistreaza un caz (ceea ce este f.f.probabil), intra gradi in carantina. Asa ca am decis s-o las acasa, plus ca nici prietena ei nu va veni. Dar as cam vrea s-o duc la serbare, sa aiba si ea o amintire. Daca se mai face serbarea, stiu eu...

A, si Ilinca a incercat azi sa darame si bradul (ca da, l-am facut deja). Insa daca spuneti voi ca este cuminte in comparatie cu altii, va cred, este foarte posibil sa fim noi cu nervii varza.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Seara buna si de la noi!
Nu mai stiu unde m-am oprit cu uratul!
Din inima si cu intarziere urez sarbatoritilor pe care i-am ratat La multi ani plini de sanatate si noroc: Maria de Ioana, Alexandra de Pischi ,Vlad de Joy, Oana Daria de Ela,Sergiu Stefan de Silvia, Elise de CristinaN! Sa va traiasca comorile de colectie mamici dragi!
La multi ani si celor ce isi sarbatoresc onomastica azi!

Si noi am impodobit bradul si mi-e atat de drag ca l-am disperat pe Philippe, de cate ori intru in living ii spun ca avem un bradut superb:)). Amalia vrea sa stam numai cu luminile stinse ca sa priveasca luminitele.
Azi a venit si la ea Mosu, sarbatoare hiper nationala la olandezi, de fapt aici se sarbatoreste doar Sf Nicolae, Craciunul trece foarte discret, nici nu se simte.
Cum afara a plouat azi, am facut....cozonac! De data asta o reteta traditionala din cartea lui Radu Anton Roman ( pe care o am in franceza:)))....si l-am facut " ca la carte", adica am framantat eu aluatul....in carte spunea 30 minute, eu dupa 10 am capitulat:))) Dar a iesit tare bun!!
Asa ca acum mananc cozonac in timp ce narile imi sunt incantate de miros de brad si....de tocanita de pui:)

Pup colectia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noi ieri am fost la dr. si suntem pe substante de aerosoli...multe...0,5 ml d-aia combinat cu 2,5 ser d-ala, peste 4 ore 1 ml de-alalalt combinat cu...innebunesc. daca in 10 zile nu dispare flegma care da nas infundat si tuse sporadica, inseamna ca avem polipi AGAIN....ca altceva n-are, se uita doctorii la el ca la avioane...

sa va marturisesc care este problema mea, de fapt: NU AM CUPTOR. da, eu n-am aragaz, am o plita incastrata si n-am cuptor. SIMT CA PLEC RAZNA cand vorbiti despre cozonaci. credeam ca v-a trecut, dar inteleg ca aia a fost doar repetitia de dinaintea Craciunului. DATI-MI O RETETA SIMPLA DE COZONAC ca altfel nu mai rezist. ma duc la mama jos si tot fac unul! mama are cuptor, desigur. zic simpla ca io-s cam varza cu aluaturile. please, ajutati un bucatar incepator. cu cacao si nuca. mentionez ca nu am nici masina de paine. deja devine complicat, nu-i asa? si totusi, ce-as putea sa fac? pls....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Howdy si la multi ani cu intarziere sarbatoritilor zilei!

Am fost aseara la beculete, a fost tare dragut, in fata Primariei, dupa care am tras o plimbare pana la bradul de la universitate, apoi inapoi in Cismigiu unde eTarg de Craciun cu n casute cu de toate craciunimele posibile. Desigur, aglomeratia si balciul aferent.Plus ca s-a dat drumul la patinoar.

Azi a venit si la Sarah Mosu' si a fost foarte incantata, iar la mine sper sa vina maine, cu rezultatul final de la alegerile 2009.

Aveti aici poze de decembrie, cu mini-intalneala, beculetele si Mosu' de azi. POZE.

Am executat si eu azi un tort stil tarta cu fructe, dar in loc d ebuinca d evanilie am pus de ciocolata si am presarat pe deasupra si bilute de cioco, asa ca rezultatul a fost total diferit de tarta de fructe si a fost un maaare succes.Aveti char si poza la el.

Si am inaintat si cu satul, am bricolat azi cu destul de mult spor.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Anda cozonacul de azi l-am framantat, daca te tii de reteta lui Anton Roman, framanti doar 10 minute iese un cozonac adevarat, mult mai bun decat framantat la masina :)) Daca nu, iti trimit o feliutza de Craciun . Sanatate lui NIc! La tuse sporadica il primeste la gradi?

Noki sa va fie de bine beculetele si tortuletul:)). Mai sa nu recunosc fetele imbracate asa de iarna!

Pus filmulet cu Amalia ambalata in povestit intalnirea cu Mosu la scoala si la after school. Pacat ca nu am apucat sa filmam mai mult ca atat i-a turuit gura vineri de nu o mai puteam opri. Azi i-am cerut sa mai povesteasca inca odata ca tare era haioasa si mi-a raspuns ca ea nu repeta ce a spus, trebuia sa ascult cu atentie si sa nu uit asa de repede!

Pup

Mergi la inceput

si tu brutus? ..poze cu tarte si alte chestiuni...

Mergi la inceput

alinus, nu-l primeste cu sporadica, ca asa a avut si pana acum si numai p-acvasa a tot stat...
caut pe net cozonac - anton roman? ia sa vad dk gasesc ceva

Mergi la inceput

Noki da' cu cine tii? Ei stiu ca e secret - cel putin asa imi zice tata - da' maine vad eu daca esti bucuroasa sau nu! Eu nu am votat ca nu mai am pasaport si am incercat sa ii sugerez ambasadorului Ro ( acum de cand lucrez la 50 M de Ambasada si de cand ma parchez in fata Ambasadei ne intersectam mai des) ca as vrea sa il fac daca se poate " in regim de urgenta" si mi-a spus ca el nu prea poate sa ma ajute dar sa ma duc la colegii lui....ok no problem ma voi duce dar cand am timp, coada in fata ambasadei nu o sa fac veci....Ma asteptam sa faca o receptie ca in fiecare an de 1 decemmbrie dar se pare ca nu au avut buget anul asta. Criza asta nene...
Hai ma duc sa mai delapidez o felie de cozonac ( oups sper sa nu citeasca Anda) si la somn!

Noapte buna!

Mergi la inceput