Locul fetelor Nou-Venite (50)
Raspunsuri - Pagina 2
Lia73 spune:
a treiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))]
+5 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
mvb spune:
Trutzi am fost in februarie anul acesta.....e foarte frumos locul, iar parintele este un inger.....nu am vorbit mult cu el, pt ca era preocupat cu treburile manastirii, insa pe mine m-a linistit f mult intalnirea cu el
Citat: |
citat din mesajul lui trutzi mvb ai fost vreodata la Petru Voda? Ca e aproape de tine Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
trutzi spune:
citat din mesajul lui Lia73 a treiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))] +5 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
Tu esti PRIMA Jos palaria in fata ta
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
citat din mesajul lui mvb Trutzi am fost in februarie anul acesta.....e foarte frumos locul, iar parintele este un inger.....nu am vorbit mult cu el, pt ca era preocupat cu treburile manastirii, insa pe mine m-a linistit f mult intalnirea cu el MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Mi-a zis o prietena ca e deosebit, ca iti zice niste lucruri de te lasa masca si ca se ajunge foarte greu la dansul
mvb spune:
Trutzi nu se ajunge greu si nici cu interventii......doar ca se sta mult, pt ca este multa lume care vrea sa intre la parintele.....parintele este batran si slabit si nu poate sa primeasca o zi intreaga credinciosi, plus ca participa si la slublele manastirii
iti recomand sa ajungi la el
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Dragaica spune:
Neata fetelor, m-am dezmeticit si eu, va citesc si beau o cana de laptic cald, am o gramada de pastile de luat ma doare fundul de la injectii, saracul meu sot are lacrimi in ochi de fiecare data cand imi face injectia, i-am zis sa aiba grija sa nu-i tremure mana ca e ditamai acul si-l bat dupa Acum nu am numai mainile, burta ciuruite .....mai am si fesele
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
mvb spune:
"neatza" Draga...pupam fata sa treaca toate bubele....ai sa uiti si ai sa te amuzi copios de vremurile astea
priveste doar inainte si ai sa uiti de fiecare data cand vine sotul cu tzepusha
trutzi spune:
citat din mesajul lui mvb Trutzi nu se ajunge greu si nici cu interventii......doar ca se sta mult, pt ca este multa lume care vrea sa intre la parintele.....parintele este batran si slabit si nu poate sa primeasca o zi intreaga credinciosi, plus ca participa si la slublele manastirii iti recomand sa ajungi la el MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
O sa incerc sa ajung cat mai curand
trutzi spune:
citat din mesajul lui Dragaica Neata fetelor, m-am dezmeticit si eu, va citesc si beau o cana de laptic cald, am o gramada de pastile de luat ma doare fundul de la injectii, saracul meu sot are lacrimi in ochi de fiecare data cand imi face injectia, i-am zis sa aiba grija sa nu-i tremure mana ca e ditamai acul si-l bat dupa Acum nu am numai mainile, burta ciuruite .....mai am si fesele http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
Neata! pentru fiecare intepatura ca sa treaca.
In curand o sa uiti toata durerea