Bobocei de sept-oct 2008 (226)
Raspunsuri - Pagina 9
angelynna82 spune:
Neatza, haideti la
proaspata
Cristina multumim 
Miruna bine ati revenit, ma bucur ca va simtiti mai bine 
Ada nasol cu maselutele,
am si sa iasa mai repede
Laura multumim, pt moment nu am luat nimic de mos...asta seara sau maine vom vedea 
Paula-Laura azi dimineata i-am facut aerosoli cu suc si ser, sper sa se vada o imbunatatire 
Lavida e superba Eliza 
Claudinna e uimitor Razvan, stie sa faca foarte multe
, imi place tare mult cum sta in sanie 
Am avut o noapte de cosmar, asa ca iau cafea cat cuprinde, s-a trezit la 23.00 si pana la 02.30 nu a mai dormit deloc...a tusit toata noaptea
iar la 7 s-a trezit tot de tuse.
I-am facut aerosoli, dat lapte cu miere si galbenus...ziua e bine...noaptea e dezastru...
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
tzitziri spune:
Neata si de la noi,
David o sa primeasca de Mos sambata setul ala de jucarele de baie caracatita de la Tomy (la ideea lui Musette
).E sper o solutie dat fiind ca in ultimele doua saptamani nu ii mai place baita si vrea sa iasa in secunda doi din cada.Plus niste creioane cerate si un bloc de desen - asta mai mult pentru buni ca sa aiba cu ce sa il distreze (ei ii place sa deseneze si deseneaza foarte frumos).
Ange, lasa ca o sa va faceti bine....nu vezi nici o imbunatatire?Adica macar daca ziua e bine poate e un semn....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
gaia.nevia spune:
Ange, Paula a scris foarte bine despre aerosolii cu gutuie si lamaie!!!
Pentru noi a fost salvarea la laringita.
Usuca mucisorii... desfunda nasul (m-am aburit si eu, si mi-a fost foarte bine!!!) extraordinar, din fructe atat de la indemana... in loc de dexametazona, flixotide, salbutamol...
Multa sanatate, sa va faceti bine repede!
Noi vad ca mai tragem cu dinztoii astia... asta-i viata.
Ieri m-am distrat cu baietii, o incantare! S-au alergat prin toata casa, s-au pupat, s-au cocotat pe acelasi scaun si stateau cap in cap (de fapt se impingeau ca niste berbeci...) sunt atat de dulci cand se joaca impreuna, sunt asa de fericita!
(nu am putut sa fac poze, stateam pe faza sa nu cada vreunul de pe scaun...)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
Oana
imbunatatiri vad ziua, mai devreme a vomat tuse, nu mult, m-as fi bucurat sa vomite mai mult...asa nu mai tuseste asa rau, ehh, ne facem noi mari si bine![]()
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
angelynna82 spune:
Ada aseara vroiam sa ii fac, dar era prea tarziu.
Mi-i si imaginez cum se joaca impreuna
, la mine e nebunie cand se joaca sor-mea cu Crina 
Ma enerveaza tacsu in schimb...aseara vorbeam de cadouri pt mosi... ca ce stie ea de mos si asa mai departe...dar habar nu are ce fata face cand vede o jucarie noua
, parca e nauc si asta... in plus ma pregatesc emotional pt maine si poimaine...maine vom zugravi dormitorul nostri si poimaine avem invitati...doar e ziua lui tacsu de nume... sincer nu am chef de aglomeratie, galagie si toate cele, dar nu le pot zice sa nu vina...plus ca nici bani nu sunt si tacsu a luat o groaza de vin (cu ce bani nu stiu)...doar vin cumnatii 

uofff parca nu se mai termina odata probleme astea 
de
Crina Alexandra
Atat de mare sunt
anca81 spune:
'neata 
Claudinna, super sania
. Acum sa vina zapada 
Angelynna,
multa sanatate Crinutei.
Babytza, multumim ca ne-ai adaugat in clip 
I-am luat ieri Carlei din Metro masinuta www.amazon.co.uk/Winnie-Pooh-Ride-Hundred-Activity/dp/B0002HRWES" target="_blank">aceasta 
Anca &
Carla (13.08.2008)
claudinna spune:
anca, super masinuta, am ochit-o si eu![]()
cat era in Metro?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna anca, super masinuta, am ochit-o si eu cat era in Metro? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase" mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
140 ron, am vazut ca era la oferta.
Am luat-o initial pentru o prietena a carei fetita implineste 1 an pe 8 Dec. si am adus cutia in casa. Cand a vazut-o Carla n-am mai putut-o dezlipi de ea, mai ales ca are elicea aceea in fata care se invarte si lumineaza
Anca &
Carla (13.08.2008)
babymom75 spune:
Salutare, salutica!! 
Vreau sa va pun si eu o intrebare: incuietorile de siguranta pt. dulapuri si sertare, merg si pt. dulaprile pe shina? Ca eu am doua astfel de dulapuri - unul mic langa aragaz, asa numitul cos jolly, in care-mi tin uleiul, si unul mare, unde depozitez faina, orezul, zaharul, etc., ma rog... un fel de camara mai mica, si e DEZASTRU cu asta micu': le trage in afara si imprastie tot ce e la nivelul lui. Am avut asa: seara de adunat uleiul de pe jos (a varsat aproape 1 litru
), seara de adunat faina, seara de adunat orez si din nou, seara de adunat faina...
. Musai sa iau atitudine ca asa nu mai pot.
Deci, credeti ca functioneaza acele incuietori, merita sa le iau???
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
luminita2008 spune:
buna dimineata,
bitza, eu stiu asa: ca parfumurile originale persista mult, pe piele/haine, in timp ce fake-urile isi pierd mirosul chiar si in 30 de minute de la pulverizare. or mai fi ceva insemne pe sticla, depinzand de la firma la firma, dar nu ma pricep, eu ma iau doar dupa miros
.
nerantula, hunii spun cu sens 'mama', 'nu' si 'haide' (cand vor sa mergem afara sau cand vor sa le dau ceva) si fara sens 'caca', 'apa', 'papa', 'tata'. dar inteleg si asculta ce le spun, de ex. cand ii chem la baie, la masa, duc telefonul la ureche si din proprie initiativa si la cerere, imi dau jucariile daca le cer etc. cand le e somn Edi se urca singur in bouncer, Robi se suie in pat (acum stie, trece din fotoliu in pat, nu se poate catara direct in pat
).
perioade de mamoseala stransa au si ei, cei drept nu tot timpul, ci cam jumatate din zi. cealalta jumatate se joaca singurei si/sau ne jucam impreuna. daca-i deranjeaza ceva, de regula dintisorii, sunt lipiti de mine pana le trece durerea. sau atunci cand vor ceva: cand vor sa pape sau sa faca baie, se tin dupa mine ca niste catelusi si daca ma opresc, incepe operatiunea catarare.
babytza, eu le-am dat ciuperci cam de vreo luna, la 1 an si o luna. in ghiveci, in pilaf. albe, champignon, proaspete, nu din conserva. eu stiu ca sunt safe dupa 1 an.
kllemi, eu le fac masaj hunilor, cam la fel ca atunci cand erau mici. e o operatiune pe care o adoram, toti trei. ulei il folosesc pe acelasi de cand erau mici, cel de la Nivea, ptr bebelusi.
miruna, bine ai revenit, ma bucur ca acum e totul ok!!!
laura, eu le-am luat:
- catelul vorbitor de la fisher price,
- o ratusca de tras/impins Quack&Flap, de la Quercetti si
- vreo 10 carticele, mai mult sau mai putin animate.
Azi sper sa le gasesc si cizme, ca sa aiba mosul unde lasa cadourile. Au mai primit deja ceva hainute de la soacra. Nu stiu ce alte cadouri vor mai primi de la nasi, de la tata, de la socru'.
Si inca nu-s f hotarata ce sa le iau de Craciun, in afara de CD player-ul de la Fisher Price, pe care l-am luat deja. ma tot gandesc si razgandesc...
. aa, o sa fie sigur o tablita de desenat si creioane si acuarele, daca gasesc ceva non-toxic. dar tablita o iau sigur, am ochit-o, zilele astea dau comanda.
lavida, ai o fetita f frumoasa si expresiva!
claudinna, te felicit inca o data pentru progresele puiului! e uimitor!
si f bine ii sta in noua lui saniuta!
ange, sanatate multa Crinei si tu, capul sus, mami! stiu ca e greu, dar vor trece toate si va iesi soarele si pe strada ta.

anca, f frumoasa masinuta. am vazut-o si eu in Auchan.
va las, azi am zi de cumparaturi, n-am luat inca toate cadourile, pentru nepotei si pentru sot, e ziua lui si maine si poimaine. las hunii cu socrela si sotul ei si merg sa-mi fac de cap. daca nu intru peste we, va doresc de pe acum un Mos Nicolae linistit, cald si 

sarbatoritilor! Nikole, te sarbatoresti la dublu
!!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"