Bobocei de sept-oct 2008 (226)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

A venit buni sa stea cu Dragos! Ma duc sa cumpar cadourile de Craciun. De Mos Nicolae am luat deja - cadouri mai... modeste, ca mosu' asta e sarac. Lui Victor: bloc mare de desen, acuarele, plastilina, pasta de modelat (pt. activitati artistice la gura sobei ), cereale si cana promotionala cu cioco de la Milka (avem colectie); lui Dragos... inca nu m-am decis, dar probabil olita, ca sa incepem sa ne imprietenim cu ea. Deci, le-am luat lucruri de care aveau nevoie si pe care oricum le-as fi cumparat.

Pupici!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza! multam' de cafea
claudinna este super sania! sa va dati mult cu ea prin zapada
anca ce faina e masinuta...asa ceva asa vrea si eu pentru andrei...oare la noi la metro gasesc?
ange sanatate Crinutei
ada cred ca e o nebunie frumoasa la tine acolo cand se joaca baietii impreuna
babymom si eu asa patesc cu scosul din dulapuri...ca noroc ca aici nu am din alea pe sina ci doar usi si le-am legat cu elastice...nu stiu cum se pot bloca acelea pe sina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ah! Si am uitat ceva, apoi chiar fug: Lavida, ai o brunetzica frumusica foc !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Salutare, salutica!!
Vreau sa va pun si eu o intrebare: incuietorile de siguranta pt. dulapuri si sertare, merg si pt. dulaprile pe shina? Ca eu am doua astfel de dulapuri - unul mic langa aragaz, asa numitul cos jolly, in care-mi tin uleiul, si unul mare, unde depozitez faina, orezul, zaharul, etc., ma rog... un fel de camara mai mica, si e DEZASTRU cu asta micu': le trage in afara si imprastie tot ce e la nivelul lui. Am avut asa: seara de adunat uleiul de pe jos (a varsat aproape 1 litru ), seara de adunat faina, seara de adunat orez si din nou, seara de adunat faina.... Musai sa iau atitudine ca asa nu mai pot.
Deci, credeti ca functioneaza acele incuietori, merita sa le iau???

Neatza si de la noi!

babymom Eu cred un anumit tip de sigurante merg. Uite, asta Se prind pe interior si merg la mai multe feluri de dulapuri/sertare. Eu nu am pe sina nici un model de dulap, dar am pus la sertare, dulap mic, dulap mare, cu usa din podea pana in tavan. Sper sa intelegi ceva din poza.

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

are cineva nr de tel al Dianei?(dyanira) nu-l gasesc pe mailul comun.

multumesc.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy, daca e in reaua Metro ar trebui sa fie cam in toate magazinele. Erau destul de multe bucati disponibile, si pe rosu si pe albastru.

Lumi hunilor.

Cadouri eu am luat asa: de Mos Nicolae cuburi Mega Blocks si jucarele pentru baie (dar i le-am dat deja, asa ca tb. sa mai iau ceva ), de Mos Craciun papusa bebelus cu carut - deh, e fetita, masinuta Winnie - deh, e fetita lu' tata si inca 2 jucarele mici de plus cu magneti la labutze, ii plac ei foarte multe chestiile astea. Aaa, si o geaca super dulce, cu blanita la gluga . Nepoatei mele i-am luat un Lego misto pentru fetite.

Fug ca aud cum opereaza intr-un sertar

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Sania

aseara am facut proba la sanie...pe covor! nu-l mai puteam da jos din ea. era ff incantat!! zicea intr-una tit-tit-tit!
abia asteptam zapada!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

asteapta mult si bine ca e scumpa la vedere
Pup vorbaretul meu preferat

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

babymom, pentu jolly, as vedea 2 variante de incuietoare:

1) cea de prins inauntru www.ikea.ro/ro/Produse/112/7547/Produse_pentru_protectia_copiilor/PATRULL.htm" target="_blank">in sertar, blocheaza usa cu un carligut si nu o poti deschide mai mult de cativa cm. Ca sa o deschizi de tot, apesi pe parghie si eliberezi carligutul

sau 2) modelul de l-am folosit eu la vitrina, dulapuri si frigider, daca jolly este la margine pui pe lateral, daca nu, pui sus pe blat.
eu am de la www.chicco.ro/produse/anteprescolarul-4/siguranta-31/aparatoare-frigider-dulap-456.html" target="_blank">chicco, cele de la www.ikea.ro/ro/Produse/112/6546/Produse_pentru_protectia_copiilor/PATRULL.htm" target="_blank">Ikea se pot ajusta in lungime, deci sunt mai practice.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

'neata!!!

lavida e dulce tare eliza cum isi impinge ea singura caruciorulnoi de vreo 2 luni l-am aruncat in garaj ,nu mai sta neam in el asa ca il pastrez poate mai vine vreun bb..deja 2 le-am dat si l-am pastrat pe cel mai bun

luminita te rog sa-mi arati si mie link cu tablita pe care ai ochit-o ca am si eu un mic artist acasa,sa vad poate ii iau si lui

angelynaimi pare tare rau ca e crinutul bolnavior,poate scapati rpd,spor la zugraveala

noi azi am facut bradulextaz total pt david care si-a pus o caciula de aia de mos in cap o gasise prin cutii si s-a apucat de zdranganit un clopotelapoi cand a vazut cate luminite are bradul a lasat totul deoparte si s-a apucat de tras de beculeteeehhh pana de craciun nu stiu daca mai am brad

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lavida super frumoasa Elizuca, ce nasuc in vant are ea.Un copil tare expresiv, sa va traiasca!

lumi da ma sarbatoresc la dublu. mosu mi-a transmis ca nu mai pup niciun cadou.Mama lui de mos...dar eu il astept pe Mos Craciun cu cel mai frumos dar si daca nu mi l aduce eu nu mai cred in Mos Craciun.
Pupam the huns

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput