Bobocei de sept-oct 2008 (226)
Raspunsuri - Pagina 11
CosmyB. spune:

Scriu rapid ca iesim afara..
De Mos Nicolae i-am luat lucruri utile: geaca si salopeta groasa, trening, o rochita misto si caut si o jucarie. Eu am zis ca e mos sarac, sotul a zis ca e mos
la tati i-am luat un parfum, vroiam sa fie de Craciun, dar nu mai am eu rabdare pana atunci
Anca unde ai gasit cuburi asa mari? Si cu cat le-ai luat? Eu caut de mult insa n-am gasit numai pe net si cam scumpe 
Super masinuta pt Carla!
Babymom te-a lamurit Ada mai mult decat bine, eu am pus la jolly siguranta normala ca la celelalte usi, insa am avut cum sa o prind, langa e un dulap si am avut cum sa o prind. Daca vrei o sa pun si poza sa vezi ce si cum. Multumesc pentru reteta 
Si daca tot mi te adresez
am si cateva intrebari: Nu se administeaza Ca in acelasi timp cu Fe? Eu asa stiam, daca stiu o prostie corecteaza-ma!
Si inca una prosteasca cred: Rosu in gat e contagios? Maya a luat suzeta unui bebe care are rosu in gat.. posibil sa faca si ea? 
Spor la facut cumparaturi!
Nocom m-ai terminat cu cadourile, cat ai putut cheltui, dar macar copiii tai o sa primeasca cadouri de la toti cei carora ai luat tu
super! 
Ange multa sanatate Crinului, sa treaca odata 

anca81 spune:
Cosmy, le-am luat de pe un site nemtesc, www.mytoys.de am fost 4 prietene care am comandat si transportul a venit 4 Eur/persoana. Cuburile au fost 10 Eur. Am vazut si in Metro cuburi mari. Si Lego pe care i l-am luat nepoate mele a venit 55 ron fata de 80-100 ron cat am vazut pe la noi 
Anca &
Carla (13.08.2008)
andy_galro spune:
parca bitza(sper sa nu gresesc) intreba cum se deosebeste un parfum adevarat de unul fals....am sa dau cateva detalii poate ajuta pe mai multe dintre voi:
- cele doua coduri trebuie sa fie identice: cel de pe fundul cutiei si cel de pe fundul sticlei si mai mult cel de pe sticla trebuie sa fie inserat nu lipit....literele tiparite trebuie sa fie clare si egale, la cele contrafacute sunt sterse sau inegal tiparite.
- un parfum original va avea pulverizatorul foarte bine finisat,totul este ermetic. Unul contrafacut, de regula se da de gol prin faptul ca sticluta curge.
- capacul parfumului sa fie finisat bine, nu cu bucatele de plastic neslefuit
- mirosul trebuie sa reziste pana la 24 de ore
- In plus, pentru a descoperi un parfum original de unul fals am descoperit ca, la o simpla pulverizare pe o coala de hartie, cel original se evapora si lasa in urma un parfum care se simte de la o oarecare distanta fata de nas. In schimb, cel fals (am eu unul d-asta acasa si stiu sigur ca e fals) nu se evapora de pe hartie, hartia se uda si se inmoaie, se pateaza ingrozitor, iar pentru a putea simti mirosul trebuie sa bagi hartia in nas, altfel nu simti miros decat de hartie uda, imbibata cu ceva parfum...
- "paiul"( nu mai stiu denumirea) acela care este inauntru la majoritatea parfumurilor originale sunt inclinate intr-o parte si la cele false sunt drepte
cam astea ar fi cele mai importante...sper sa te ajute
elly_16 spune:

Bine v-am regasit dupa o lunga absenta... gata... am dat examenul 
Mi-a fost tare dor de voi 
Intre timp am facut si noi Priorix-ul... slava Domnului ca n-a avut nicio reactie...
Am reusit de am citit cate ceva mai asa, in diagonala...
Babytza foarte reusit clipul... mi-au dat lacrimile cand l-am vizionat... 
JulyMorning felicitari pentru
!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! 
Angelynna iar e bolnavioara Crinuta draguta? Multa sanatate!
-ici
Incerc sa mai citesc ceva din urma... asta daca nu se trezeste Bianca... ca n-o mai dezlipesc de pe mine... se pare ca mi-a simtit lipsa in perioada cat am invatat, desi doar ma inchideam in alta camera, in timp ce ea statea ba cu mama, ba cu taica-su... ![]()
-ici pentru toate mamicile si toti bebeii 

Mamica de
Bianca Maria
Bianca
babytza spune:
Hello girls 
lavida ce frumoasa e printesa in roz 

Anca foarte draguta masinuta
Noi avem deja o masinuta si David nu se omoara dupa ea
Sa o stapaneasca cu placere 
Fetelor m-ati omorat cu cadourile
O sa ies si eu azi sau maine dimineata la cumparaturi, dar de Mos Nicolae noi nu luam cine stie ce , mai mult dulciuri si hainute
Tian e deja disperata cu hainele
(nu ma mir, are si cu cine sa semene ![]()
angelyna lasa mami, ca o sa ii treaca Crinutei 

Spor la treaba maine si vizita scurta
Ca asa e dragut ![]()
Noi am iesit pe afara , am dat o fuga pana la Giuliana sa ii facem gaerie si mai mult am incurcat-o pe acolo cu carucioarele noastre in fata produselor
Au venit multe mamici , mam bucur ca le-am revazut 

elly bine ai revenit !!!!!!!!!! Cum a fost examenul ? 

Ma bucur ca nu ati avut reactii la vaccin 
nushulica eu maine seara fac bradul
Am trimis sotul sa ia de la magazin niste cuie de ancorat , ca asta micu sigur isi trage bradul in cap si e mare rau, are 2,20 m ![]()
Lavinia eu am pus si la sertare tot modelul de dulap. Mi se par mai usor de folosit decat cele speciale de sertare. AM maimulte modele , il am si pe cel de la chicco si pe cel de la ikeea si inca vreo doua modele. Dar toate sistemul de la chicco (ala pus de Ada)
Babytza si puii
Valentina
David
bitza2008 spune:
Salutare!
Dupa chinuri si nopti chinuite...a spart al 2-lea premolar!!!

Luminita,Andy.g 
multumesc pt raspunsuri. Se pare ca e original
...mai ramane proba"cat tine mirosul" dar e cadou si astept
Eu eram suspicioasa ca l-am luat de pe net la un pret tare mic.
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
angelynna82 spune:
Anca tare frumoasa masinuta, sa stapaneasca Carla sanatoasa cadourile 
Babymom eu am pus doar la colturi dar ma intereseaza si pe mine pt sertare...a invatat sa dezlipeasca schotch-ul si scoate tot
, cumparaturi placute 
Lumi
si
sotului. Spor la cumparaturi
Andy_galro 
Nushulica moa mi-l si imaginez pe David zapacind bradul
, lasa mami ca nu-i bai chiar daca il strica 
CosmyB
si multumim
Elly bine ai revenit, felicitari pt examen 
Babytza asa ar fi frumos...insa mi-i cunosc 
Si noi vom ancora bradul 
Bitza felicitari pentru premolar 
Noi am dormit pana ceva mai devreme de la 10.00, nu a mai tusit asa de rau in somn, ceea ce e foarte bine 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
bitza2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy_galro bitza da-ne si noua pontul...de pe e site l-ai luat? ![]() de Andrei Petru(18.08.2008)_ "You can learn many things from children. How much patience you have, for instance" "Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil" |
Am luat de pe aoro.ro
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

de