Bobocei de sept-oct 2008 (226)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

wow, voi deja ati facut pomul, nushu??
nu-mi vine sa cred ca mai e asa putin pana la Craciun...a trecut si anul asta...

andy_galro, de retinut ce ai scris despre parfumuri! eu habar-naveam!

vreau sa va spun ca am o maaaare stare de nervi, cum rar mi s-a intamplat in viata mea!!
nu pot scrie acum de ce...si nu are legatura cu sotul meu, ca sa nu va ganditi la asta

vroiam sa mai scriu ceva, dar am uitat

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

ati vazut asta? http://www.acasatv.ro/emisiuni/medicul-monica-pop-dezvaluie-cum-a-reusit-sa-slabeasca-30-de-kilograme-in-numai-cateva-luni-video.html

LE: eu nu m-as infometa...nu de maniera asta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

frateeeee cum arataaaaa... parca e reclama care zice sa nu slabesti ca arata mai bine inainte.

Claudinna tu nici nu trebuie sa slabesti atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

hello, hello!

m-am intors de la cumparaturi destul de repede, am stat cu morcovu' tot drumul, pe Edi il tot supara o masea si era cam marait, dar s-au descurcat bunicii. am scos apoi si copiii la aer o ora si sunt multumita pe ziua de azi. diseara vin nasii pe la noi, abia astept, ca nu i-am mai vazut de multisor.

bitza, felicitari pentru noua achizitie - la premolar ma refer!!
si ma bucur ca e ok parfumul, sa-l foloseasca cu placere!

andy_g, wow, am salvat ce ai spus despre parfumuri, chiar nu stiam asta, f buna documantarea!

nicole, mami, te rog sa crezi mereu in Mos Craciun, bine?? cu sau fara cadouri...
da' sa stii ca sunt suparata pe tine, nu ai pus niciun filmulet cu Karina, filmulet facut cu noul cadou...

nushulica, uite de www.fungift.ro/magazin-online-cadouri/Trusa-de-colorat-p-16498-c-0-p.html" target="_blank">aici am luat tablita. abia astept sa soseasca, sa desenam impreuna. o sa le mai iau eu niste creioane cerate si acuarele non-toxice, vad ca au si ei inclus in pachet, dar nush cat sunt de safe... mi s-a parut pretul f accesibil, fata de altele asemanatoare gasite online. si m-am scos, nu trebuie sa iau doua!!!!

vad ca deja va apucati de brad, eu mai am de asteptat cam pana pe 20 dec. si daca ma luam dupa sot, il faceam fix pe 24 dec la miezul noptii. pana acum asa a fost, dar anul asta nu, sa mai fie si cum vreau eu!

apropos de brad, un mic sondaj: brad natural sau artificial?

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

elly, bine ai revenit, si noua ne-a fost dor de voi!!!

ancule, sa faci poze cu Carlita pe masinuta!!! stiu ca mai am de asteptat, dar abia astept sa le vad!

ratonel???????????????????????????? fuga la apel!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

_irina_ sa stii ca de cand nu ne-am vazut am slabit 12 kg

oricum nu as tine asemenea cura, nu ma tin balmalele si nici nu mi se pare safe pt sanatate

Mergi la inceput

Lumi, noi vom lua natural si-l fac pe 24, cred(sper sa rezist pana atunci)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Angelynna ma bucur ca e mai bine Crinul.Sper ca te-ai mai linistit!
Luminita spor la desenat! Eu voi avea brad artificial si cateva crengute de brad natural ca pt miros Eu bradul il fac tot timpul pe 24, ca am eu o pasarica....imi place sa primesc copiii cu colindul in timp ce impodobesc!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

anca, daca mai gasesti overall albastru, marimea 92 sau 104, sa-mi zici si mine, pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele wowww ce de cumparaturi...noi am primit deja de la bunici o gecutza de fash, nu este cine stie e dar....merge, maine vom merge pe la celalalt bunic care ne-a promis o trocacica, sa mergem cu ea afara...dabea astept sa o vad....iar mami cu tati vor merge la cumparaturi dabea dupa mos....ca acum am ramas cam in pana de finante asta e....deja ne-am facut planuri ce trebuie sa luam eu vreau catelul de la fisher si sotu' vrea telefonul, aici mai vedem cine este cel mai tare vreau si tablita de desenat, un carucior de papusi ca e disperata sa impinga toate alea prin casa (am avut unu dar deja l-am terminat) si un scaunel ca tot timpul imi ia gratarul de la cuptorul cu microunde si se aseaza pe el si ar mai fi cateva, dar nu va mai stresez ca si asa mam intins ca pomamna tiganeasca

andy habar nu aveam de toate aspectele astea, deja le-am notat, foarte interesante

lumi am salvat si eu sait-ul interesanta tablitza, vazusem una in AUCHAN dar era cam naspa, multumesc ca mi-ai raspuns la sondaj si vreau si eu sa urez sotului si fiti fericiti si sa va creste-ti copii mari frumosi si sanatosi, noi cu sigurantza brad natural

ange am bucur tare mult, ca deja crinu este mai bine

babytza cum a fost la giuli?? ajung si eu cred ca duminica

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Clau, doar marimi mici mai sunt - 74, 80, 86

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput