Bobocei de sept-oct 2008 (226)
Raspunsuri - Pagina 13
luminita2008 spune:
kllemi
, multumesc de urari!
spune-i sotului tau ca tel de la fisher e cam porcarioara... adica ar fi f fain si atractiv daca toate sunetele/melodiile S-AR AUZI!
are un difuzor f prost si anemic - sau poate am nimerit noi 2 buc ponosite - si abia se aude... evident ca la varsta lor ar fi mai interesant sa se auda ceva, decat sa priveasca pe ecran litere, numere... desi daca stau bine si ma gandesc, e telefon, adicatelea il pui la ureche si daca-ti suna tare in ureche nu e tocmai ok, mai ales ptr un copil. totusi, ma indoiesc ca s-au gandit la asta cand l-au proiectat.
pentru huni telefonul asta e una dintre cele mai neatractive jucarii.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
CosmyB. spune:
Lumi, kllemi asa e cu telefonul, nici Maya nu e prea captivata de el, sunetele se aud incet pentru a proteja urechea copilului.. asa scria si pe cutie cand l-am luat. Si eu zic ca mult mai atractiv e catelusul ![]()
Lumi e super tablita! 
claudinna spune:
ce tablitza de scris?? ca eu am pierdut linkul
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
CosmyB. spune:
Clau nu mai fi supi mami!
ic si pentru Ava vorbaretul 
Lumi noi avem brad artificial, oricum cel natural n-ar rezista in sufragerie la caldura si acele scuturate ar fi numai bune de mancat ![]()
andy.p spune:
Lumi noi avem brad artificial,cateva crengutze naturale
sotzului,distractie placuta
....ai reusit sa dai de Dya?![]()
Clau
si multi
ici.
Cate cadouri ati luat!!!Maine dimineata mai bag si eu o tura de oras..il las pe sotz cu kupii si mai fug un pic![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nocom spune:
lumi BRAD numai natural si facut pe 24 seara, impreuna cu copiii, ma rog, mai mult cu Matei...:)
O sa ne bucuramd e el cat mai mult timp, duoa Craciun!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
alexa si mami spune:
Andreea, f interesant si folositor postul despre parfumuri. Lumi, noi avem brad artificial pt a evita acele din unul natural.
luminita2008 spune:
claudinna, uite www.fungift.ro/magazin-online-cadouri/Trusa-de-colorat-p-16498-c-0-p.html" target="_blank">aici tablita/trusa de colorat.
laura, nu
, n-am reusit sa dau de Dya ca n-am nr ei si nicio adresa de mail macar... am lasat PM inca de cand a scris ea mesajul ala si de atunci nimic nu mai stiu de ea si mor de ingrijorare
...
multumesc mult pentru raspunsurile ref la bradut
. eu inca nu m-am hotarat, ori artificial, ori in ghiveci, pentru a scapa cumva de caderea acelor (Cosmy
). si oricum, suspendat, fie pe birou, fie pe bar
.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
claudinna spune:
lumi, crezi ca au patit ceva?? si eu ma gandeam de ce nu a mai intrat si sper sa fie bine!
poate _irina_ sa aiba nr de tel...
super tablita!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

. Si pretul e OK.
Anca &