Bobocei de sept-oct 2008 (226)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

kllemi, multumesc de urari!
spune-i sotului tau ca tel de la fisher e cam porcarioara... adica ar fi f fain si atractiv daca toate sunetele/melodiile S-AR AUZI!
are un difuzor f prost si anemic - sau poate am nimerit noi 2 buc ponosite - si abia se aude... evident ca la varsta lor ar fi mai interesant sa se auda ceva, decat sa priveasca pe ecran litere, numere... desi daca stau bine si ma gandesc, e telefon, adicatelea il pui la ureche si daca-ti suna tare in ureche nu e tocmai ok, mai ales ptr un copil. totusi, ma indoiesc ca s-au gandit la asta cand l-au proiectat.
pentru huni telefonul asta e una dintre cele mai neatractive jucarii.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Lumi, kllemi asa e cu telefonul, nici Maya nu e prea captivata de el, sunetele se aud incet pentru a proteja urechea copilului.. asa scria si pe cutie cand l-am luat. Si eu zic ca mult mai atractiv e catelusul

Lumi e super tablita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ce tablitza de scris?? ca eu am pierdut linkul

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Lumi, super tablita . Si pretul e OK.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Clau nu mai fi supi mami! ic si pentru Ava vorbaretul

Lumi noi avem brad artificial, oricum cel natural n-ar rezista in sufragerie la caldura si acele scuturate ar fi numai bune de mancat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lumi noi avem brad artificial,cateva crengutze naturale sotzului,distractie placuta....ai reusit sa dai de Dya?

Clau si multi ici.

Cate cadouri ati luat!!!Maine dimineata mai bag si eu o tura de oras..il las pe sotz cu kupii si mai fug un pic

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

lumi BRAD numai natural si facut pe 24 seara, impreuna cu copiii, ma rog, mai mult cu Matei...:)
O sa ne bucuramd e el cat mai mult timp, duoa Craciun!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Andreea, f interesant si folositor postul despre parfumuri. Lumi, noi avem brad artificial pt a evita acele din unul natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

claudinna, uite www.fungift.ro/magazin-online-cadouri/Trusa-de-colorat-p-16498-c-0-p.html" target="_blank">aici tablita/trusa de colorat.

laura, nu, n-am reusit sa dau de Dya ca n-am nr ei si nicio adresa de mail macar... am lasat PM inca de cand a scris ea mesajul ala si de atunci nimic nu mai stiu de ea si mor de ingrijorare...

multumesc mult pentru raspunsurile ref la bradut. eu inca nu m-am hotarat, ori artificial, ori in ghiveci, pentru a scapa cumva de caderea acelor (Cosmy). si oricum, suspendat, fie pe birou, fie pe bar.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

lumi, crezi ca au patit ceva?? si eu ma gandeam de ce nu a mai intrat si sper sa fie bine!
poate _irina_ sa aiba nr de tel...

super tablita!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput