Bobocei de sept-oct 2008 (226)
Raspunsuri - Pagina 14
nikolici spune:
Salutare,
Voi ati avut vreodata tantari in decembrie ca eu, ei bine m-am luptat aseara cu ei... el ca nu stiu cati erau, m-au tampit cu bzzzurile lor, cert e ca au facut-o pe K de comanda, iara are umflaturile cu care ne-am chinuit atata in vara, l-am storcit pe unul cu sete dimineatza...Offf vreau razbunare crunta, de unde mama zmeilor vin in frigul asta?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
andy.p spune:
Lumi si eu sunt ingrijorata,mai ales ca ultimul ei post nu era k deloc..incerc sa-i las mesaj pe mess....sau Irina poate ne ajuti tu.
Nikolici si eu m-am luptat cu tantarul mare si gras aseara
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
cristineescu spune:
Nikoliciule, o sa raspund eu la intrebarea ta retorica: de unde au venit si soricutii - adik de la subsol unde acum sunt toate tevile cald si umezeala asa ca e un fel de ibitza pt ei acolo. Imi pare rau pt K dar sigur e mai degraba estetic deranjul, nu? Poti sa dai tot cu crema cu arnica pt ca stiu ca e si pt ciupituri. Pup fetele.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
angelynna82 spune:
Clau
ici multi si nu mai fi supi
Lumi frumoasa tablita
, brad natural vom avea anul acesta 
Bitza sunt ceva mai linistita acum 
Kllemi la fel suntem si noi cu finantele din pacate, las ca ne revansam noi ![]()
Off, sper sa nu fi patit nimic Dya 
Nikolici imi pare rau ca au ciupit-o tantarii pe K,
am sa treaca. Am mai avut si noi insa acum nu am vazut
Cristineescu 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
_irina_ spune:
din pacate nu am numarul Dianei sm scormonit acum in telefon...

ma pun sa caut prin vecini...
laureta spune:
Ete si noi. Fetele s au hotarat sa ia o pauza de urlat si galagie si s au culcat. Nu va dura mult stiu asa ca profit rapid sa intru pe net![]()
Io simt ca fac poc in casa, viata sociala ZERO
. Unde varful muntelui![]()
angelinna uf tot cu tuse? Noua atunci ne a dat dr Sinecod si a fost ok la Biancu.Multa sanatate
July felicitari pt sarcina
La ce doct mergi, la a mea?![]()
Is bata merit nota 4 ca nu prea stiu ce ati scris![]()
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
andy.p spune:
Fetelor tocmai ce am vb cu Diana,sunt bine toti 3,despre problema ei va va scrie ea cand va putea...dar ei 3 sunt bine.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
bitza2008 spune:
Luminita
sotului. Sa aveti o seara minunata!
Laureta te inteleg!! Si eu ma sufoc in casa!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
luminita2008 spune:
laura, multumim
, am dat si eu de ea, de fapt ea a dat de mine. e bine ca ei sunt ok.
claudinna, Dya scrisese acum cateva zile un mesaj, ca trece prin niste clipe grele, de asta ma ingrijorasem.
nikole, tantari iarna am mai avut si noi, sporadic, dar la fel si eu, tare nu pot sa-i sufar cu bazaiturile si piscaturile lor!
ma bucur ca va place tablita, abia astept sa soseasca. as vrea sa le-o dau de Craciun, dar oare, oare mai rezist eu pana atunci??
multmesc mult pentru urarile la adresa sotului, de maine incepem sa sarbatorim!

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
JulyMorning spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta Ete si noi. Fetele s au hotarat sa ia o pauza de urlat si galagie si s au culcat. Nu va dura mult stiu asa ca profit rapid sa intru pe net Io simt ca fac poc in casa, viata sociala ZERO . Unde varful munteluiangelinna uf tot cu tuse? Noua atunci ne a dat dr Sinecod si a fost ok la Biancu.Multa sanatate ![]() July felicitari pt sarcina La ce doct mergi, la a mea?Is bata merit nota 4 ca nu prea stiu ce ati scris SEBI! ![]() de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
Multam. Da, am hotarat sa schimb doctorul meu si merg la dr Sai
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
10+