Bobocei de sept-oct 2008 (226)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

noi bradut facem artificial, cel de anul trecut

Lumi, sa-ti traiasca TG (adica tac-su gemenilor, da?!), sa fie sanatos si mai deschis la bucuriile vietii in patru, asa complexa cum e ea...
Te pup cu mult drag.

Nikoliciule, tie sa-ti aduca Mosul ce-ti doresti

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nu stiu daca ati vazut filmuletul cu acest pisoias pe care il cheama Attila. E super tare cum incearca el sa-si imite stapina.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

lumi, cosmy va multumesc ptr. raspunsurile voastre in ceea ce priveste tel. de la fisher si eu to la asta ma gandisem, dar am zis ca nah......dabea astept sa vina sotu acasa sa il iau in primire

piolica mortala

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Laureta se pare ca tusea si mucii s-au indragostit de noi ...si eu sunt la fel...viata sociala zero...

Ma bucur ca Dya este bine, abia astept sa mai intre pe la noi

Ada mi-a placut istorisirea, pooomuuuu

Piolica super tare filmuletul si pisicuta tare frumusica

ufff...se apropie seara...nici nu vreau sa ma gandesc la ce noapte voi avea..

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ange off sper sa aveti o noapte cat mai linistita

Piolicaam vazut videoclipul pe yahoo..mortala pisicutza

Laureta idem si la mine

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Ange, hai mai ca daca e pe tratament se imbunatateste situatia, nu se inrautateste!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Claudinna esti mai bine?Ti-a trecut supararea?

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salut!
am fost azi la firma la care voi lucra si m-au informat ca duminica dimineata am avion spre Londra, ma duc la specializare pana vineri....e un vis implinit si totusi.... ma gandesc ce dor imi va fi de Andrei....pana la urma trebuie incet sa ne urmam incet si drumul carierei, nu?(cred ca e mai mult o intrebare retorica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

buna seara, speram ca nu ne-atu uitat pentru ca noua ne-a fost dor de voi
am lipsit motivat, eu am fost tare tare racita, am crezut ca am porcina, am ajuns pe la dr de urgenta asa ca de ziua nationala, acum sunt bine si samburel e bine (l-am pozat si pe el de urgenta) Mikul e bine, n-a racit pentru ca m-am autoizolat pe canapea in sufragerie
ma simt mult mai bine, nu prea mai am greturi (comparativ cu inceputul), parca nici ameteli, totul e bine, in afara de fibrom care a crescut 2 cm in 2 saptamani, sper sa fie totul bine pana la capat cu samburelul meu

N-am citit nimic din urma, sper ca bobiceii sunt bine si il astepta nerabdatori pe Mos Nicolae
Ange am citit ca aveti ceva probleme, tinem pumnii

astazi am fost la serviciu la petrecerea pentru copii, iar Mikul a stat numai in brate la mine si plans (pe aceasta cale mii de multumiri Ramonei pentru sling, fara el am fi fost plecati acasa din minuntul 2 ) cu ocazia asta m-am decis sa nu-l mai duc nicaieri pentru ca e antisocial

daca vreti sa ne vedeti, avem cateva poze mai noi: http://picasaweb.google.com/roxana.petcu/FallWinter2009?authkey=Gv1sRgCM_qgcHv-Kiz1AE#5411461039573512706

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Sunt in stare de soc...
acum vreo 40 min. pisica noastra, care era doar un pui de 3 luni, a fost sfasiata de cainele vecinilor (un brac german lasat sa bantuie singur pe strada) sub ochii si in urletele speriate ale copiilor. N-am mai reusit sa o salvez ... De-abia l-am facut s-o lase din gura, zici ca innebunise, a sarit si la mine sa mi-o smulga din brate. Pisica s-a urcat pe gard cand a vazut cainele, dar cainele a sarit dupa ea, gardul s-a miscat, pisica s-a dezechilibrat si a cazut in strada, ceea ce i-a fost fatal... Sunt atat de trista si de marcata... ne atasasem deja de pisicuta si copiii o indrageau mult, era isteata si jucausa, iar lui Dragos ii placea s-o plimbe in brate prin casa. Erau prieteni buni, dimineata merge tinta la garaj s-o caute. Victor a facut de-a dreptul o criza de isterie cand a vazut scena; cu greu am reusit sa-l linistesc. Nici nu stiu cum sa procedez, ce sa-i mai spun ca sa-l consolez...

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput