Bobocei de sept-oct 2008 (226)
Raspunsuri - Pagina 16
CD27 spune:
Andy_g felicitari pentru reusita profesionala
Am intrat si eu la biroua astazi si colegii tocmai se mutau la alt etaj, nu prea am recunoascut multa lume
aaa iar Robi s-a simtit mai bine la birou decat la party![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

andy_galro spune:
Cd welcome back!!!
ma bucur ca sunteti bine toti: tu , Mikul si samburelul
babymom urata scena...imi pare sincer rau
CD27 spune:
Doamneeee....Lavinia am ramas fara cuvinte, saracul Victor
offf si biata pisica, imi pare rau ca ati trait asa o intamplare urata
Mami de Mikul Robert Constantin

babymom75 spune:
Multumesc pt. informatiile despre incuietorile de siguranta. N-am inteles insa un lucru: cele exterioare cum se prind pe mobila? Ma ajutati va rog?
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
andy.p spune:
Roxanaaa ce ma bucur ca ai aparut!!Vazut poze cu ginerica meu,cat e de scump
,iar tu radiezi mamico

Lavinia ingrozitor ce s-a intamplat
,cred ca Victor e ff suparat,off...
Andy_g superr
...mult succes iti doresc
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
alexa si mami spune:
Andreea, felicitari pt reusita profesionala! Mult succes! Stiu ca e greu sa pleci de langa pui atatea zile, dar o sa vezi ca o sa fie bine. Va ramane cu parintii tai? Lavinia
socant. Saracutul Victor, cum sa inteleaga el?! Rox
la voi trei. Bine ca a trecut gripa.
elly_16 spune:

Angelynna sper sa-i fie mai bine Crinutei, va doresc o noapte calma si linistita! 
Andy_galro felicitari pentru reusita profesionala! Sigur o sa-ti fie greu cateva zile departe de puiut, dar sunt sigura ca totul o sa fie bine... trec ele, cateva zile 
Bitza sa stapaneasca ca multa placere cadoul 
Babymom e horror ce povestesti tu acolo... biata pisicuta, un sufletel care inveselea sufletele copiilor si deopotriva pe ale voastre... 

Bietul Victor... 
Lumi LA MULTI ANI sotului si distractie placuta! Noi avem un brad artificial pe care il impodobim in fiecare an, asa ca tot la asta ramanem si anul asta, dar in plus ori luam cateva coronite de brad, ori o sa luam unul mai mititel si-l punem pe hol 
CD bine ca ati trecut cu bine si n-a fost nimic mai grav 
Laureta la fel si la mine - viata sociala = 0, mai ales cu examenul asta, m-am izolat si de familie 

Mamica de
Bianca Maria
Bianca
angelynna82 spune:
Laura inceputul e promitator....sa vedem sfarsitul 
Clau asa sper si eu, tu ce faci, mai esti suparata?
CD chiar ne era dor de tine, ufff, imi pare rau ca ai fost bolnava, multa sanatate tie si samburelului si
ici multi Mikului, e tare scumpuc cum se joaca el, mama sa vezi ce ii va face bradului de acasa 
Andy_galro las ca va fi bine mami, zilele vor trece imediat 
Babymom offf, urata intamplare, imi pare tare rau de pisicuta si saracul Victor martor la lucrul acesta
, sper sa isi revina puiul
Alina 
Elly multam, am mare nevoie de odihna 
Daca nu intru zilele astea urez si eu anticipat Nicoletelor/Nicolailor 

si fericire, tot ce isi doresc sa se implineasca

maine incepe zapaceala de wk....
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt