Bobocei de sept-oct 2008 (226)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Andy_g felicitari pentru reusita profesionala

Am intrat si eu la biroua astazi si colegii tocmai se mutau la alt etaj, nu prea am recunoascut multa lume aaa iar Robi s-a simtit mai bine la birou decat la party

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Cd welcome back!!! ma bucur ca sunteti bine toti: tu , Mikul si samburelul
babymom urata scena...imi pare sincer rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Doamneeee....Lavinia am ramas fara cuvinte, saracul Victor offf si biata pisica, imi pare rau ca ati trait asa o intamplare urata

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Multumesc pt. informatiile despre incuietorile de siguranta. N-am inteles insa un lucru: cele exterioare cum se prind pe mobila? Ma ajutati va rog?

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Roxanaaa ce ma bucur ca ai aparut!!Vazut poze cu ginerica meu,cat e de scump,iar tu radiezi mamico

Lavinia ingrozitor ce s-a intamplat,cred ca Victor e ff suparat,off...

Andy_g superr...mult succes iti doresc

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Andreea, felicitari pt reusita profesionala! Mult succes! Stiu ca e greu sa pleci de langa pui atatea zile, dar o sa vezi ca o sa fie bine. Va ramane cu parintii tai? Lavinia socant. Saracutul Victor, cum sa inteleaga el?! Rox la voi trei. Bine ca a trecut gripa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Lumi sotului si petrecere frumoasa maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Angelynna sper sa-i fie mai bine Crinutei, va doresc o noapte calma si linistita!
Andy_galro felicitari pentru reusita profesionala! Sigur o sa-ti fie greu cateva zile departe de puiut, dar sunt sigura ca totul o sa fie bine... trec ele, cateva zile
Bitza sa stapaneasca ca multa placere cadoul
Babymom e horror ce povestesti tu acolo... biata pisicuta, un sufletel care inveselea sufletele copiilor si deopotriva pe ale voastre... Bietul Victor...
Lumi LA MULTI ANI sotului si distractie placuta! Noi avem un brad artificial pe care il impodobim in fiecare an, asa ca tot la asta ramanem si anul asta, dar in plus ori luam cateva coronite de brad, ori o sa luam unul mai mititel si-l punem pe hol
CD bine ca ati trecut cu bine si n-a fost nimic mai grav
Laureta la fel si la mine - viata sociala = 0, mai ales cu examenul asta, m-am izolat si de familie

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Laura inceputul e promitator....sa vedem sfarsitul

Clau asa sper si eu, tu ce faci, mai esti suparata?

CD chiar ne era dor de tine, ufff, imi pare rau ca ai fost bolnava, multa sanatate tie si samburelului si ici multi Mikului, e tare scumpuc cum se joaca el, mama sa vezi ce ii va face bradului de acasa

Andy_galro las ca va fi bine mami, zilele vor trece imediat

Babymom offf, urata intamplare, imi pare tare rau de pisicuta si saracul Victor martor la lucrul acesta , sper sa isi revina puiul

Alina

Elly multam, am mare nevoie de odihna

Daca nu intru zilele astea urez si eu anticipat Nicoletelor/Nicolailor si fericire, tot ce isi doresc sa se implineasca

maine incepe zapaceala de wk....

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Babymom, vaaaai, ce trist! Sarmanul pisoi!

Mergi la inceput