Bobocei de sept-oct 2008 (226)
Raspunsuri - Pagina 17
elly_16 spune:
Ma simt asa vinovata cand citesc la voi cate cadouri ati pregatit celor dragi... iar eu nu am luat nimic, ca n-am mai iesit din casa de cateva zile 

Dar maine musai ma mobilizez si plec la cumparaturi, asa pe ultima suta de metri... desi cred ca o sa fie o nebunie prin oras 
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
CD27 spune:
Lumi LA MULTI ANI! sotului ![]()
am mancat o mancare de cartofi bunaaaaa 

8s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

alexa si mami spune:
Ange
Crinutei sa se faca bine cat mai repede. Pt maine la petrecere, io am o vb...vine omu' da' mai si pleaca.
sotului.
kllemi spune:
andy mam pus un pic in locul tau si parca un ochi plinge si unul rade......cred ca iti este foarte greu dar totusi nu este decat o sapt. va trece foarte repede.....cand vi sa ne spui cum a fost.....drum bun
si ai grija de tine
babymom vai ce urat, ma gandesc mai mult la Dragos, ca nu prea ai cum sa-l minti, ca totusi a vazut scena....daca nu o vedea...oooffff 
cd ma bucur tare mult ca esti ok si samburelul la fel...
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
cristineescu spune:
Elly, lasa ca sigur gasesti cadoul potrivit maine. Parca te vad alergand prin magazine ca in filmul "goana dupa cadou".
Daca te incalzeste cu ceva sa stii ca nici eu nu m-am pregatit pt mos nicolae dar la noi e oricum harababura cu darurile ca ni le dam fie inainte fie dupa. De putine ori s-a nimerit sa fie in ziua cu pricina.
Eiii, si cu ocazia asta mi-am adus aminte cum am primit in ziua de craciun inelul - da, acel inel.
Nikolici, daca ai fost fata "cuminte" sigur iti aduce mosul un cadou special. Tin pumnii sa fie pe inima voastra.
Angelynna, 
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
angelynna82 spune:
Elly in aceiasi stare sunt si eu...azi am cazut de acord cu mama ce sa luam la pitice, pt mos craciun mergem amandoua 
Alina multumesc mult
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
claudinna spune:
babymom, teribila intamplare
imi pare tare rau!
elly, lasa mai ca nici maine nu-i tarziu!
Laura, Ange, mi-a mai trecut supararea, ca imi trece repede
Andreea, bafta multa si profita din plin de Londra! probabil ca oricum gandul iti va fi numai la Andrei, dar va fi totul bine, sunt sigura!
CD, ma bucur ca acum esti bine!! am vazut pui frumosi in poze
ma duc sa fac un dus si la nani!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nocom spune:
babymom din pacate nici un cuvant si nici o vorba buna nu il va consola. eu zic ca la varsta lui, o noua pisicuta, adusa acsa cat mai repede il va face sa uite...
ange imi pare rau ca mucii s-au intors in forta... Va doresc din suflet o noapte cat se poate de linitita si puiutei ii trimit si un pupic! 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
alexa si mami spune:
Roxule pofticioasa mica
ce semnatura frumoasa ai! De Monyca burtica ce mai stiti?