Bobocei de sept-oct 2008 (226)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lavinia, imi pare tare rau de necazul cu bietul pisoi...
Nu prea ai ce sa le spui copiiilor... doar sa-i consolezi... asa e viata, a fost un accident, nu e vina lor... E trist.
Un nou pisoi, doar daca vrea Victor... s-ar putea sa respinga ideea la inceput.

"child locks" de care am vorbit se prind de mobila cu lipici. Au o fata lipicioasa, de pe care desprinzi o folie si o presezi bine pe mobila (ca acele cuiere de baie, de le lipesti de faianta. rezista cam tot atat... cele de la chicco au rezerve )

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

pai Nikole sa se puna pe intins rufe ca sa vina Mosu

8s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nocom multumesc mult

Clau

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

DECLAR STOP LA INTINS RUFE!!! S-A RUPT SARMA RAU! :(

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

deci nu sunt singura care n-a luat cadouri
noi suntem genul mai practici, "zi-mi ce sa-ti aduca Mosu"... nu-i frumos, dar e sanatos... mai ales pe criza asta...
dar omu' mi-a spus si eu... nimic, m-am culcat pe-o ureche...
si ghiciti cine o sa alerge maine prin oras?

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elly_16

deci nu sunt singura care n-a luat cadouri
noi suntem genul mai practici, "zi-mi ce sa-ti aduca Mosu"... nu-i frumos, dar e sanatos... mai ales pe criza asta...
dar omu' mi-a spus si eu... nimic, m-am culcat pe-o ureche...
si ghiciti cine o sa alerge maine prin oras?

Mamica de Bianca Maria
Bianca

tuuuuuuuuuuu

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

daaaaaaaaaa...
asa ca merg la nani ca maine se anunta o zi lunga...
Noapte buna si linistita!

Se mai inscrie cineva sa ia startul maine dimineata?

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

babymom vai ce urat, ma gandesc mai mult la Dragos, ca nu prea ai cum sa-l minti, ca totusi a vazut scena....daca nu o vedea...oooffff

Kllemi, din fericire, Dragos n-a inteles nimic din ce s-a intamplat. Cand m-a vazut ca duc pisioiul mort in brate a inceput sa rada si sa se bucure crezand ca i-o voi da sa se joace cu ea. Asta i-a marit furia lui Victor, care nu intelegea de ce se bucura Dragos. A trebuit sa-i explic ca, el fiind prea mic, nu intelege.

Inainte de culcare i-am povestit lui Victor cum a murit pisicuta mea cand eram cam de-o varsta cu el si cum am ingropat-o in gradina bunicii. I-am explicat ca acum Moishi (ca asa-l chema pe motanel) a plecat in raiul pisicilor si s-a mai linistit oarecum. Maine am stabilit ca o inmormantam impreuna in gradina. Sper sa treaca peste moment... Din pacate, el e destul de mare sa inteleaga notiunea de "moarte"... Mi-a spus ca isi doreste un motanel nou, mai puternic pe care sa nu-l poata omara niciun caine.
E trist ca il iubea pe cainele respectiv, iar acum mi-a marturisit ca si-ar dori sa moara si acesta. Am incercat sa-i explic ca n-are nicio vina cainele, dar nu stiu ce a-nteles...

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nikole, de ce esti atat de suparata? Nu vreau sa fiu indiscreta, dar poate te putem noi consola cumva.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput