Bobocei de sept-oct 2008 (226)
Raspunsuri - Pagina 19
abe spune:
andy_galro, succes cu noul job! si multumesc de primire, suntem intr-un fel concitadine, am stat si eu candva in tg mures.
elly nici eu nu am apucat sa iau nimic si nici nu cred ca mai apuc. asa ca ma bazez pe mos craciun ca eu inca mai cred in el ![]()
noi vom avea un brad in ghiveci. si sper sa il impodobim pe 24, asta daca nu vom fi plecati.
am fost si eu azi la targ, m-am intalnit cu giuliana, bijuteriile ei sunt tare faine!
babytza spune:
Seara buna mamici 
Azi i-am dat si eu piticului pentru prima oara ciorbita de perisoare cu bors. I-a placut ,dar nu a papat foarte mult. Maselele se incapataneaza sa sparga
Desi va jur ca mai au putin si au extensie de gingie ...sunt deja in relief , dar nu crapa nene gingia 
kllemi friiiiig
Si am vrut sa plec dar a adormit piciul dupa 10 pasi , asa ca m-am intors la Giuli si am mai stat cu fetele 
Lumi brad artificial . SI asta pentru ca am camerele inalte si mari si unul naturaal la dimensiunile potrivite ar fi fooooarte scump
Asta e mai mare si da tare bine .L-am pus si anul trecut si mi-a placut la nebunie ![]()
Claudina 

Lumi sa iti traiasca sotul
Cnd e ziua lui , ca am ratat postul ![]()
Ada foarte misto povestea de blog...anul trecut am ratat-o ![]()
piolica 

Laureta multa sanatate 

cuscra 

andy g tin pumnii sa fie bine , ma bucur pentru tine 

Lavinia offfffffff ce ghinion 

saracul pisoi 

Roxi imi pare tare rau ca ai racit insa ma bucur ca Mikul nu a luat si ca samburelul e bine
Doamne ajuta sa fie bine !!!!
Pupici puiului , ce masinuta a primit 

Niko muuuulti pupici pentru voi 
Sa treaca repede bubitele fetei 
Cum ma s-a rupt sarma ???????
Eu am niste picatura, ajuta ?
Babytza si puii
Valentina
David
CD27 spune:
Nikole venim cu niste superglue sau ceva de genul asta, nu te putem lasa asa![]()
nici eu n-am luat nimic de Mos Nicolae
chiar nu am avut cand, maine suntem intr-o vizita pe care am amanat-o mult timp, deci...nu ma vad bine, pe de alta parte, sotzul nu-mi ia nimic de obicei, asa ca il tai de pe lista, lui Robi i-am luat deja si i-am si dat asta seara la petrecere (ca asa se face, parintii aduc cadouri d-acasa si mosul le da copiilor), doar mamei trebuie sa-i iau ceva ca ea deja ne-a cadorisit pe toti 3 ![]()
8s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

abe spune:
babymom imi pare rau ca vi s-a intamplat asa ceva! sper sa treaca Victor destul de repede peste asta!
lavida spune:
Ange, Lumi, Lavinia, Nushulica, Nikolici, babytza multumesc mult pt aprecierile la adresa Lizucai! Va dati seama ca m-ati facut sa ma simt foarte bine! 

Nushulica, ai facut deja bradul? Ce fain! Ce tare e David! Abia astept sa-l impodobim si noi in Ajun, sa vad reactia Elizei! Cand l-a vazut pe cel mare din centrul orasului a inceput sa aplaude, a fost foarte incantata!
Si eu as vrea brad natural, de preferat in ghiveci si poate il plantam dupa aceea, cum zicea Nikolici, parca? (scuze daca gresesc...)
Andy_g, multumim pt tipsuri legate de parfumuri 
Azi am fost si noi la cumparaturi si am luat pt Eliza de Mos Nicolae www.dohanytoys.hu/gb/products/product/1185" target="_blank">cuburi Maxi blocks, o tablita de desenat si o minge cu Tweety. Am mai cumparat pt alti copilasi o macara, un tir care cara masinute si carticica muzicala Fisher Price. Inca nu am luat nimic de Craciun. Am prins 15% reducere la Carrefour la jucarii pt ca am cumparat dupa ora 20 
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
gaia.nevia spune:
va mai ziceam eu ca mie imi lipsesc niste muguri de dinti... si ca mai am inca dinti de lapte in gura.
m-am uitat azi cu mare atentie, si am asa: doar cate un premolar, mai putin dreapta jos, unde am doi, edit, nu, nu astia sunt de lapte... at a better reading...
/ care or fi? Dr ala care a lansat teoria e ingropat de mult...
la masele deja nu mai stiu... ca am mai si scos din ele... (am canini, am incisivi... astia sigur nu-s de lapte ![]()
stie cineva pe la ce varsta ar trebui sa le fac o radiografie copiilor, sa ma asigur ca e totul ok prin gurile lor?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
andy.p spune:
Nikolici ce s-a intamplat?
Babytza tin pumnii sa iasa maselutzele mai repede.
Elly spor la shopping maine![]()
LA MULTI ANI CELOR CARE_SI SERBEAZA AZI NUMELE!!!
NIKOLICI!!!
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
lavida spune:
Babymom, imi pare tare rau de pisicuta!
Saracutaaa! Si ce pacat ca Victor a mai si asistat la scena! Offff!
Andreea, eu zic sa profiti din plin de noua oportunitate, mai ales ca e si ceea ce iti place. Sigur ca iti va fi dor de Andrei dar e pe maini bune, nu? Asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji! 
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
andy.p spune:
Bianca Nicole de Laureta!!
Luca Nicolae de Musette
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)