Bobocei de sept-oct 2008 (226)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

July felicitari pentru samburel! Sa ai o sarcina usoara si fara probleme!

Nerantula fica'mea zice clar 3-4 cuvinte cu sens si directie, dintre care mama, pa-pa (si face si pa) si nelipsitul ham care inseamna catel, pisica, porumbel sau orice alta oratanie. A zis la un moment dat si tata dar fara directie si in soapta ca ii tot repeta tac'su si ii zicea in soapta ca sa nu aud eu (desi eu nu am avut treaba cu asta).
Dar atata vreme ca reusim sa comunicam chiar si fara cuvinte nu ma deranjeaza deloc vocabularul ei sarac.
Si ma gandesc ca nici eu nu sunt o vorbareata... si ca un gest e cat o mie de cuvinte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nerantula K zice mama si tata doar, mama fara directie , insa tata intodeuna cu directie si cu aratat catre tati.

Si la noi se intampla exact cum ai descris, dc ma duc putin in alta camera atunci cand ma reintorc...ma ia in bratze ca si cum ce bine ca ai venit mami, acum sunt safe dar safe de tot.Ma aplec intodeauna si o iau si eu in brate si ii spun ca o iubesc mult sa nu uite si nu ii dau drumul pana nu o face ea.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

laura eu i-am luat catelusul vorbitor, consider ca acum este momentul potrivit sa aibe aceasta jucarie.
Eu am inceput sa cumpar numai jucarii care o stimuleaza cumva gen : caramizi de construit, cercuri de pus pe batz, baloane de facut poc, castronele colorate pt joaca, paharele mai mici sau mai mari...etc.
Ma inspira foarte mult si cartea care a postat-o claudinna pe email.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Am pus cateva poze noi aici daca vreti sa ne vedeti.

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

da, uite ca uitam de asta: radu ia orice telefon si il duce la ureche, si zice "daaaa? daaaa?"

mai nou se intinde si el pe jos ca Teo, cu cate o masinuta si face brrrrr, brrrrrrr, brrrrrr si o plimba pe respectiva.

nu vrea deloc sa zica APA, desi cere foarte des sa bea... doar arata cu degetul si tipa AAAAAAAAAAAAAAAAAa, AAAAAAAAAAAAAAAAa
nu repeta dupa mine nimic...

dar v-am zis, CANTA!!! la, la, la-la-la, laaaa, la-la... cu ritm, voce si tot ce trebuie ca sa iasa melodia de la Midsomer Murders....

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

neata!

dau eu si

Laura, da tu de ce nu vrei sa te balacesti?? Sigur ca vreau sa ne vedem! facem o intalneala toate Eu stau de pe 29 pana pe 3 (sau 4, ma hotarasc acolo)
Sa vezi ce nebunie iese, noi suntem 3 copilasi in grup (1,2 si 3 ani)

Alina homeopata zice de aceasta combinatie ca ii(n) fereste de orice bronsiolita, brosnita, etc.
Bine, ea recomanda aerosoli cu gencydo, insa nu se gaseste la noi si e destul de scump. Eu am facut 2 zile aerosoli cu combinatie de suc si s-a vazut efectul (dupa am continuat cu gencydo, ca aveam in casa dar uitasem de el)

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
Paula, mi-ai luat-o inainte (glumesc)
multumim de

baby_boy, ce pofticios ai tu acolo!!

Nerantula si Razvan face la fel dupa mine si cand plec la baie ma cauta, striga mama-mama! cand ma intorc ma pun in genunchi, sa fiu la nivelul lui si il strang la pipt tare de tot, sta nemiscat si zice mama, pe un ton care ma doboara!
si pe strada daca merg putin mai in fata lor, ma striga...prin magazine...e ceva ce nu se poate exprima in cuvinte, dar nici nu e nevoie ca stiti cu toate cum e

despre cuvinte si alte cele, eu am mai scris. Razvan zice cate ceva, toate cu sens, o sa incerc o enumerare, da sigur nu le zic pe toate: mama, mamaie, apa, papa, ham, miau, muuu, cra-cra (r nu prea se aude), Ava (ca asha il cheama), numara pe degete si zice Una-una...numara nasturii de la bluze, cuburile, bilutele de la numaratoare...tic-tac, d ecate ori vede un ceas sau aude cuvantul "ceas". aseara Base a zis ceva de mancarea anumalelor si Razvan a zis "papa", masina e brum-brum si tit-tit, tiru (se uita la Calimanesti pe geam si vedea tirurile), alta, da-mi, numai-numai, nu, da, vum-vum (masina de spalat), vruuuum (avionul si arata pe sus), fal-fal sid a din maini (porumbelul), diiiiii(calul- asa ii si zice: am intrat intr-un magazin de copii si a mangaiat toti caii de acolo, spunand diiii), se duce la geam si intreaba "care esti ma?" (asha ii zic eu sa intrebe) si d ecate ori latra cainele el intreaba ceva pe limba lui, la cucurigu zice ceva indescifrabil si de acelasi nr de sunete, dar numai cucurigu nu e...
la poezia Cri-Cri-cri (asha ii zicem noi) zice si el Cri-cri-cri...ma rog, apoi imi arata cat de mica era graunta, cat de mic era greierasul...tzac-tzac la foarfeca si face din maini, vaj-vaj morisca si arata din maini...alb, arde (se duce la calorifer sa vada daca arde), mancarea arde si tr sa suflam in ea...Pte= lapte, ush! la muste, chh, cand e ceva pe jos si nu e voie, nu-nu-nu, da, Ii=Iri, Adi, Adina...

nu zice tata! nu vrea, ca de zis zicea pana intr-un an...daca-l pun sa zica tata el zice tot mama
mi-l arata pe tac'so, se duce sa-l ia de mana sa-i aduca scaunul cand tr sa manance (ii iau scaunelul si-l pun undeva sa nu ajunga la el, ca se catara cu picioarele si cand eu pregatesc castronelele, il trimit sa-l ia pe tata sa aduca scaunul)
aseara mai vroia lapte si i-am spus sa se duca in bucatarie sa-i spuna lu' tac'so sa-i mai faca lapte si a luat sticla, a deschis usa la dormitor si dadea din cap ca da?? asta sa fac?? si-mi arata sticla, apoi s-a dus la tac'so si i-a aratat sticla Pte!
noi ne distram tare pe chestia asta, ca-l trimitem de la unul la altul, ii spunem la ureche sa se duca la tata sa-i duca nu siu ce jucarie, sau sa-l pupe, sau sa-l ciupa...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

ati vazut asta? http://www.acasatv.ro/emisiuni/medicul-monica-pop-dezvaluie-cum-a-reusit-sa-slabeasca-30-de-kilograme-in-numai-cateva-luni-video.html

LE: eu nu m-as infometa...nu de maniera asta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

Mergi la inceput

Sania

aseara am facut proba la sanie...pe covor! nu-l mai puteam da jos din ea. era ff incantat!! zicea intr-una tit-tit-tit!
abia asteptam zapada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! Multumim de cafeluta fetelor. Paula pt raspuns. Distractie faina sa aveti de sarbatori! Clau e mortal Ava, cate stie el!

Mergi la inceput