Bobocei de sept-oct 2008 (226)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Fetelor, multumesc mult de raspunsuri!
Nocom, nu sunt ingrijorata ... am un dor, asa cum am avut si cu zambetul ... as vrea sa-l aud chemandu-ma ...
Emoticonul pe care l-am folosit in mesaj asta voia sa sugereze

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

july, felicitari pt samburel! vad ca tot mai multe mamici se anunta cu bb2.
nerantula, eu cred ca n-o sa astepti foarte mult
amalia spune mama, tata, face si spune pa, ba cand ne jucam de-a cucu-bau, tstz sau sisi la tzitzi, pfff cand imi trage bombe mirositoare in pampers si cam atat imi aduc eu aminte. cat despre mamosenii... daaa, lasa tot ca sa o iau in brate si s-o strang la piept
de azi am trecut-o pe babylove, sunt incantata de faptul ca nu put, iar de luni incepem si noi o cura de osteocare si fe, la recomandarea pediatrei, ca maselele (are 4) au iesit cam in perioada cand a inceput sa mearga si din cate am inteles dintii sunt mari mancatori de ca.
mandra mea stagneaza de vreo 4 luni la 9,900, in schimb s-a lungit. sunt multumita de cum se prezinta, per total.
in rest, face numai boacane, se baga peste tot, ieri mi-am gasit toti cartofii in masina de spalat gospodina voia sa-i spele.

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

salutare dragele mele.

Suntem ok sau ma rog pe drumul cel bun. Copii au avut muci, tuse, conjunctivita dar acum sunt aproape scapati de toate. In weekend am fost la munte, la Bran iar la Brasov am fost la Paradisul acvatic, paradis a fost pentru copii, Alexei a crezut ca am fost in Turcia ca el acolo a mai vazut piscina. Ce mai minune pentru ei.

Asa: July multe, multe felicitari!!! Nerantula, Dimitri zice clar doar Ake si Kake inseamna ce vrem noi, in functie de ce arata el. A da si mai zice tzitzi asta insa cu directie catre tzatza. Cand ajung acasa (si in ultimul timp lipsesc destul de mult) cum intru pe usa trebuie sa scot tzatza, sa o scot realmente altfel se arunca pe spate si se zvarcoleste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Paula, a venit la tzanc raspunsul tau, chiar voiam sa te intreb de reteta minune:) merge doar la muci sau e buna pt orice raceala, guturai?
Nerantula, nici Cipri nu prea e vb, bine e si cel mai mic de pe aici, doar mama si in rest muuuulte grupuri de cate 2,3 litere. porecla lui e "lipitoarea". e suficient sa-mi auda vocea dintr-o alta camera si e gramada pe mine, se agata, se catara sa-l iau in brate. eu sunt topita
Miruna, bine ai revenit. ma bucur ca sunteti bine, acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Radu sta numai agatat de mine, si plange toata ziua... asta de cand a inceput razboiul cu maselele (ma rog, premolari).
Stanga jos e cosmar, sunt cel putin doua saptamani de cand e ferfenita gingia si nu se mai termina.
Azi i-am dat si nurofen peste homeopate.
Ii dau fix homeopatele alea care compun si pastilutele hyland... totusi nu se compara efectele

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

July, FELICITARI! Ma bucur foarte tare pentru tine. Sarcina usoara!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Ange, abe, multumesc de raspunsuri!
Kllemi, eu o dau cu lapte de corp de la Bubchen dupa baie. Pana nu demult am dat-o cu Klorane dar mi s-a terminat si am primit din Germania mai multe produse Bubchen si am schimbat acum.
Eliza zice tata, mama (dar mai rar decat tata), ute=uite, ata=asta sau alta, apa si arata canita cu apa sau orice bem noi, ca-ca=cra cra la ciori, au-au in loc de hau-hau la caini, ao=alo, dadada cand vb la telefon, niu=nu cand nu vrea ceva, de ex mancare, brimm-brimm la masina. Deocamdata nu-mi mai vine altceva in minte, cred ca asta ar fi vocabularul.

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Stiam ca am mai ramas datoare cu un raspuns:

Cosmy, ai intrebat de orezul prajit cu legume. Iata reteta mea: prajesc orezul in ulei pana devine usor roscat, apoi il pun la fiert in apa cu sare si o lingurita de curry. In vasul wok pun la prajit intr-o lingura de ulei de masline felii subtiri de piept de pui, taiate ca fideaua; dupa ce "capata fatza", adaug legumele (iau legume congelate, ori amestec mexican, ori chinezesc), sare, piper proaspat macinat si o lingura de apa - le las pana se fac "al dente". Separat, intr-o tigaie cat mai larga si plata, fac o omleta din 4 oua, pe care o las la prajit ca pe o clatita, cat mai subtire posibil; cand e facuta, o scot pe un fund de lemn, o las sa se raceasca si o tai fidelute subtiri.
Se amesteca orezul prajit+fiert cu legumele, carnea si taieteii de omleta si se asezoneaza cu sos de soia. Si gata! Ai o mancare rapida si gustoasa!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lavinia sar'na de raspunsul despre ciuperci

Acum ca v-am citit pe voi , mi-am dat seama ca si noi mai facem unele chestii : stim de putza E mortal cum se trage de ea la baie cand intreb unde e putza si cand e imbracat si cu pampers duce mana acolo si se trage de pantaloni daca il intreb de ea
Duce mana/telefonul la ureche si face aaaaaaaa (cica vorbeste la telefon)
Face ai ai ai si se leagana ( ca inca nu se poate tine cu mainile de cap , isi pierde echilibrul daca se si leagana in acelasi timp) cand ii zic poezia cu piticul din ibric
Si da din maini ca mine si rade cand ii fac eu pfuuuuu la schimbat de kk

Ce mai, sunt mortali la varsta asta

Nerantula si eu abia astept sa il aud clar ca ma striga pe mine MAMA

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Multumesc celor care mi-au raspuns in legatura cu prietenele mele...am decis sa le las in pace o perioada,sa vedem daca imi duc dorul.

De ieri am avut-o in vizita pe soacra-mea,asa ca n-am putut intra pe forum,am intrtinut-o sa nu se plictiseasca,mai ales ca a luat masura de covor..nu se lasa nene

Laviniaaaa nu apuc sa ajung pe la voi,zici ca nu mai am timp nici sa respir,va

Paulaa si eu vreau sa ne vedem,nu sa ma balacesc,doar sa ne vedem

Ange si multa sanatate.

Kllemi eu nu o mai dau cu nimic..nu sta sa o imbrac,da sa o mai dau cu crema

Nerantula,Alexia zice ta-ta,ma-ma,ma-me,ma-mi...fara nici o tinta,tztztzt cand ii trebuie ceva,imita cateva animale,am e catelu;tzitzi e pisica,cccc e soricelu si cam atat.Face pa si da pupic,si da lasa orice cand ma vede si sta atarnata de mine cu capul pe umarul meu,ma mai si strange tare,tare

Piolica,Alina

Ada groaznic ca maselele,si pe noi ne chinuie cea din partea dreapta..of sa iasa o data.

Miruna ma bucur ca acum sunteti bine

SAbina gospodina

Cristina da ce bine papa Raducu

Ce le-ati cumparat copiilor de Mos??Eu am papusica Anna gedes si unicornul de plus.Cred ca raman cu atat la Mosul asta ,vedem la celalalt.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput