Bobocei de sept-oct 2008 (226)
Raspunsuri - Pagina 6
ClaudiaH spune:
July Morning, felicitari!!!! Cu toate ca eu am deja doi puiuti si uneori imi vine sa-i scot la usa in speranta ca poate ii ia cineva, cred ca e minunat si ca merita toate eforturile sa ai doi sau mai multi copilasi. E indescriptibil de frumos. Asa ca iti urez sarcina usoara si bebelus sanatos!
Nu scriu mai multe ca sunt varza cu timpul si cu oboseala. Poate maine sa am mai mult timp... In caz ca nu mai reusesc sa intru va urez tuturor un Mos Nicolae generos si aducator de multe bucurii. Astept sa citesc despre ce-au primit si cum au reactionat boboceii nostri.
Nocom spune:
Nerantula asa da, credeam ca te streseaza intr-un fel faptul ca nu zice nimic. atunci sa-ti raspund si eu...
Daria zice cu directie mama, papa, caca (si la fel ca dargoselu se trage de pampers in jos) uta (stie de la Matei ca are putza si cand zice asta pune mana la pasa si rade), Tei (matei) Daiaa (Daria), zice apa si arata cu degetul ba biberonul cu apa, ba apa din cada, ba marea sau vre-un rau, lac de la TV.. deci stie clar sensul... Atica - o striga pe o tanti care ma ajuta pe mine in casa si care sta cu ea cand doarme.. Altfel imita prin intonatie si franturi de sunete orice cuvant i se pare interesant auzit la noi.
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
angelynna82 spune:
Nerantula stai linistita si nu te ingrijora, Crina acum zice doar tata, cu toate ca stie mai mult cuvinte
. A mea fuge in bratele lui tacsu, e suparata pe mine ca o tot aspir 
O singura data mi-a adus un catel sa ii pun baterii
Kllemi ma bucur ca va reglati cu kk, eu in continuare ii fac masaj Crinei 
Paula-Laura multumesc, am sa incerc si asa
, dr nu a zis nimic de aerosoli, insa ma bate gandul sa ii fac cu ser fiziologic
Babymom multumesc mult 
Babytza, inghetata yummy 
Crina doarme de la 21.00...maine dimineata sigur avem trezire la 6, sunt in mare dilema cu ce sa ii cumpar de mos nicolae...din cauza finantelor 
Ahh, ultima noutate e ca ea canta si danseaza in acelasi timp
.
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Paula-Laura spune:
Babymom stam la o pensiune, dar sa ma pici cu ceara si nu imi aduc aminte numele (ca toata corespondenta o am la munca
) Stiu doar ca are mai multe vilute si curte interioara cu leagane si topogan
Deci la piscina o sa mergem pe recomandarea ta 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
Angelynna daca ai aparat de aerosoli fa asa: 0,5 ml suc de gutuie + 0,5 ml suc de lamaie + 5 ml de ser. Jumatate dimineata /jumatate seara. Pe bune ca funtioneaza 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura Angelynna daca ai aparat de aerosoli fa asa: 0,5 ml suc de gutuie + 0,5 ml suc de lamaie + 5 ml de ser. Jumatate dimineata /jumatate seara. Pe bune ca funtioneaza ![]() Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
Multumesc, chiar am sa incerc

de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINAtat de mare sunt
babymom75 spune:
Babytza, multam
! Ma bag sa vad (iar) filmuletul, de asta dat si cu Dragos in formatie.
In cartile noastre de pediatrie ciupercile nu sunt mentionate, dar dupa cum imi amitesc ca am citit pe diverse site-uri, parca sunt permise de pe la 8 -9 luni. Eu i-am dat prima oara dupa 1 an.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Ange, ai PM!! ![]() mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
Multam fain, chiar acu ma uit

de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINAtat de mare sunt
baby_boy spune:

July ma bucur mult pentru burtica !!! Iti urez o sarcina usoara si un bebe sanatos care sa va umple viata de bucurie !!
Noi am schimbat pediatra.
Nu mai avem muci ..nu mai tusim dar n-am spcapat de secretiile din gat..asa ca azi am trecut pe alt sirop insa de la plafar de plante, alt antibiotic.
De luni incepem si cura cu ostecare.
In rest suntem la fel ca intodeauna..si ca sa va exemplific..asta-seara Raducu a papat un castron de 300 de ml de legume cu un ficatel, apoi a vazut ca maica-sa manca un cotoi si i l-a furat...mi-am zis gata s-a terminat masa..am mers in sufragerie unde tataie manca peste cu ochii la mareaaa confruntare..si i-a furat si o bucata de peste pe care a mancat-o cu pofta![]()
Ca sa raspund si eu la intrebarea Nerantulei..eu cred ca fiecare copil e diferit.
Radu e mai vorbaret ..ca taica-su![]()
Il cheama pe tataie..dupa care e mort...taieeeeeee..cu intonatie chiar.
, cere apa....cand o vede si chiar cand ii e sete si nu are..imi cere si eu ii dau si bea.
Cere mancare..papa, cand ploua se uita pe geam si spune poua..si eu ii repet..da mami ploua, cand face caca ..eu ii ziceam mereu..puuuu...ce urat miroase...puuuuu...acum de fiecare data cand il schimb de kaki..incepe singur si face puuuuuu.
Striga tata, mama. De azi a inceput sa zica si ham,,mai mult 'am.
Cateodata ii mai zic..ba ce faci ba? Iar el ..ba..ba.
astea imi vin in minte acum.
Hai ca m-am intins.
Ange multa sanatate Crinului. Multi pupici de la noi
Va urez o noapte frumoasa si linistita!!
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez